jo-jo Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 moth napisał(a):A zrobisz mi zdjęcie ryby? Tak mi się marzy rybka smażona nad morzem, ale poki co nie ma sie jak wybrać. No wiesz takie zdjęcie, talerza z jedzeniem przed konsumpcją. :evil_lol: Obiecuje że jak tylko pójdziemy na obiad na rybke to spacjelnie dla Ciebie zrobie :razz: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 A więc ciąg dalszy foczek ;) Foki zaczęły się kręcić bo już przyszła pora karmienia a tu nie ma rybek... Więc zaczęły spacerki z jednego do drugiego basenu o to dowód :diabloti: Quote
Alicja Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 .........:multi:Jojek.....:multi:morze ....:multi:foczki Quote
chicken Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Super dodżek!! Uwielbiam duuuuuuuuuuuuuze psy :loveu: :loveu: Quote
jo-jo Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 Pora na pierwszą część karmienia foków:diabloti: Quote
KORONA Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 jo-jo napisał(a):A to to zrobie dzisiaj wieczokiem, bo obecnie jego apartament jest sprzątany :evil_lol: Ej no !! Przecież na wakacjach jesteście, a na wakacjach sie nie sprząta !! Super foczki, znaczy się fotki ! Super fotki i super foczki, o ! Quote
moth Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 KORONA napisał(a):Ej no !! Przecież na wakacjach jesteście, a na wakacjach sie nie sprząta !! 7 tygodni to nie wakacje. To jak pobyt czasowy. :evil_lol: Zazdroszczę tak długich wakacji. Ja nie mam co marzyć nawet o tygodniu. :placz: Quote
KORONA Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 moth napisał(a):7 tygodni to nie wakacje. To jak pobyt czasowy. :evil_lol: Zazdroszczę tak długich wakacji. Ja nie mam co marzyć nawet o tygodniu. :placz: Ja niestety również, więc te relacje znad morza są jak wybawianie. Quote
jo-jo Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 KORONA napisał(a):Ja niestety również, więc te relacje znad morza są jak wybawianie. E hh a mówiłam żebyś przyjechała :shake: A sprzątanie to jest tu taka Pani co zmieniła nam pościel i takie duperelki i od razu lepiej :loveu: To co obfocić pokój pana psa? :razz: Quote
Kamila Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 jo-jo napisał(a):E hh a mówiłam żebyś przyjechała :shake: A sprzątanie to jest tu taka Pani co zmieniła nam pościel i takie duperelki i od razu lepiej :loveu: To co obfocić pokój pana psa? :razz: No jasne!:evil_lol: Quote
jo-jo Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 No dobrze a więc o to psie salony: A więc o to jeden pokój: I łazienka do pokoju: I balkonik łączący jeden pokój z drugim: A to drugi pokój: Część salonu: I druga łazienka: I salonu część dalsza: I kuchnia: I reszta: I widok: Quote
Kamila Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 No no no,jaki apartamencik sliczny:loveu: a Jojeczek jeszcze ladniejszy:loveu: Quote
Teklunia Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 ale sliczny apartament! super tam musicie miec... mmm :p [quote name='jo-jo']A to właściciel owych pokoi Pan Pies: pan pies i jego fafle :lol: Quote
moth Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Jak ślicznie! :mdleje: Bardzo drogie jest wynajęcie? Quote
malawaszka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 aaahhh Jojo widzę, że bywałyśmy w tych samych miejscach :multi: ja też byłam w Fokarium :loveu: ale takich apartamentów nie miałam :shake: Quote
dbsst Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 :crazyeye: aaaaaaaaaa jakie luksusy :crazyeye: i do tego ta foklandia ;) i Pan prawie Fok :loveu: :loveu: :loveu: dobra powiem to ZAZDROŚĆ mnie zjada powoli chrup chrup :diabloti: Quote
aga1215 Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 ale apartamenta :crazyeye: :multi: tysz bym tak chciała :loveu: Tylko w pokoju Jojka chyba nie ma telewizora? ;) Jak Jojek reaguje na foczki? Quote
jo-jo Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 aga1215 napisał(a):ale apartamenta :crazyeye: :multi: tysz bym tak chciała :loveu: Tylko w pokoju Jojka chyba nie ma telewizora? ;) Jak Jojek reaguje na foczki? No nie stety Jojka nie chcą wpuścić do fokarium, jeszcze chciał by się wykąpać :evil_lol: Waszko a keidy tu byłaś? :mad: Quote
malawaszka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 pomiędzy 8 a 14 lipca byłam we Władyslawowie i na Helu tyż :cool1: Quote
Agga Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Jojeczku ale ty masz piekne apartamenty. Tylko pozazdrościć. Quote
jo-jo Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 malawaszka napisał(a):pomiędzy 8 a 14 lipca byłam we Władyslawowie i na Helu tyż :cool1: I nic nie krzyczałas? :mad: :mad: :mad: Ja od 9 na Helu siedze :mad: Quote
jo-jo Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [quote name='Agga']Jojeczku ale ty masz piekne apartamenty. Tylko pozazdrościć. oj dziewczyny nie ma czego zazdrościć :oops: Nie potrzebnie wstawiałam te zdjęcia teraz was tylko dobijam :roll: Quote
aga1215 Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 jo-jo napisał(a):oj dziewczyny nie ma czego zazdrościć :oops: Nie potrzebnie wstawiałam te zdjęcia teraz was tylko dobijam :roll: i, wcale nie:shake: . Tylku reklamujesz ;) pensjonat - jak będę planować wyjazd nad morze to się o adres uśmiechnę :lol: :modla: Quote
jo-jo Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 aga1215 napisał(a):i, wcale nie:shake: . Tylku reklamujesz ;) pensjonat - jak będę planować wyjazd nad morze to się o adres uśmiechnę :lol: :modla: Nie ma sparwy ;-)) W podróżach na dogo już podawałam jeden a ten moge później linka rzucić :razz: :evil_lol: Quote
Recommended Posts