jo-jo Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 AlKil napisał(a)::laugh2_2::sweetCyb::B-fly: ja dzisiaj chyba jakaś ni kumata jestem :stupid: :stupid: Quote
Gosiek Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 przeczytałam cały dziennik i .. kolejny talent pisarski nam się tu objawił :multi: swietnie napisane - juz sie nie mogę kolejnych części doczekać :multi: tylko.. proszę o duuuużo zdjęć :cool3: Quote
Teklunia Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Czesc! Wpadlam się przywitać i zostałam na dlugo, bo fajne rzezcy sie tu dzieja :) Podoba mi sie pamietnik i zdjecia fal, ale najlepszy byl Jojek jako york! :D Quote
jo-jo Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 [CENTER]Dzień XI[/CENTER] [CENTER]Byliście podobno pod wrażeniem Yorka, ale to jeszcze nie koniec;-)) Kolejny nudny dzień za mną, tym razem zostałem sam, i to na dużo czasu .. Ale wierzcie mi ja nie jestem płaczliwy więc i tym razem nie płakałem 8)[/CENTER] [CENTER]Ale jak wrócili to od razu mnie zabrali na spacerek, tym razem na wyprawe do portu. A więc co ciekawego można zobaczyć w porcie??[/CENTER] [CENTER]Przedewszystkim to że można zjeść podobno bardzo dobrą rybke, do tego można kupić świeżutka rybkę, a tak to wiele wspaniałych stateczków, a do tego wieeeeele wody :loveu: [/CENTER] [CENTER]Na rureczke musiałem tym razem czekać troche dłużej, ale opłaciło się bo tym razem dostałem znacznie więcej niż zwykle :multi: [/CENTER] Quote
jo-jo Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Gosiek napisał(a):przeczytałam cały dziennik i .. kolejny talent pisarski nam się tu objawił :multi: swietnie napisane - juz sie nie mogę kolejnych części doczekać :multi: tylko.. proszę o duuuużo zdjęć :cool3: Gosiu bardzo nam miło że dołączyłaś tutaj do nas :multi: Zaraz ściągam foki i zobaczymy co mi wyszło :razz: Tekluniu równiez bardzo serdecznie witamy w naszych skromnych progach ;-)) Kolejny jjuż na bierząco dziennik postaramy się napisać wieczorkiem ;-)) Quote
Gosiek Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='jo-jo']A więc na początku była duża kolejka hmmm i tego właśnie na wakacjach unikam jak ognia - duzej ilosci ludzi ;) Quote
jo-jo Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 A tera przedstawimy wam wygląd fokarium, ;-)) Quote
dbsst Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: hejka Jojeczko :multi: Quote
jo-jo Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 dbsst napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: hejka Jojeczko :multi: Witaj DeBe teraz pora na foki :razz: Quote
jo-jo Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Oto jak foki wyczekiwały karmienia :loveu: Quote
dbsst Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 a to się Jojomen zmienił w Jojofaka :evil_lol: :evil_lol: aaaaaaaaa jakie foCki przesłodziaste Quote
arima Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 A ja sie zastanawiam ile kilo Jojek przybierze po tych rurkach:lol: :cool3: Quote
jo-jo Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 arima napisał(a):A ja sie zastanawiam ile kilo Jojek przybierze po tych rurkach:lol: :cool3: Dobrze by było gdyby coś przybrał, ale nie da rady :diabloti: Quote
Maga100 Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 piękne zdjecia morza! PIĘKNE! :loveu: Zazdroszczę :diabloti: Quote
Gosiek Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 cześć foczki śliczniaste ale jakże leeeniiiiwe :lol: a jakie zdjecia dzis bedą? może jakieś łabądki? :diabloti: Quote
KORONA Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Foczki suuuper, morze też piękne, ale gdzie jest Jojek ?? Ja chce Jojeczka !! Quote
jo-jo Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 Jojek leży obok mni i spi :diabloti: Zaraz musze dokończyc obrabianie, bo jeszczemi siem foczki na foteczki zaplątały ;-)) Quote
gochgoch Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 no chociaż raz może się człowiek dowiedzieć jak to pies się na wakacjach czuje....:cool3::loveu: świetny pomysł Jojku!!!! Ale: WIĘCEJ ZDJĘĆ !!!!!!!:mad::mad: Quote
jo-jo Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 Takiego Pana Psa znalazła, mam nadzieje że się spodoba :p (Pan Pies już wykończony po spacerku) Quote
moth Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 jo-jo napisał(a):Jojek leży obok mni i spi :diabloti: To zrób mu zdjęcia jak śpi. :-) Sfotografuj jego apartament. Musi być pełna relacja fotograficzna. :evil_lol: Quote
jo-jo Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 moth napisał(a):To zrób mu zdjęcia jak śpi. :-) Sfotografuj jego apartament. Musi być pełna relacja fotograficzna. :evil_lol: A to to zrobie dzisiaj wieczokiem, bo obecnie jego apartament jest sprzątany :evil_lol: Quote
moth Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 A zrobisz mi zdjęcie ryby? Tak mi się marzy rybka smażona nad morzem, ale poki co nie ma sie jak wybrać. No wiesz takie zdjęcie, talerza z jedzeniem przed konsumpcją. :evil_lol: Quote
Recommended Posts