jo-jo Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Bry wieczór Jojki ! Czytam, czytam - i oczom nie wierzę ! DESZCZ ???? CHMURKI ???? BRAK słońca ???? Ejże , to chyba jakaś ściema ! :crazyeye: Witaj Haniu! Ależ skąd ściemy nie ma, od dzisiaj właściwie od południa jest skawerk, ale te dwa trzy dni takie nijakie owszem i były..Ale największe upały wracają od wtorku więc mamy chwile wytchnienia :)) A na początku sierpnia sztormik będzie :loveu: Quote
Hanna R. Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Bardzo ładne widoczki ! NIENAWIDZĘ SŁOŃCA ! :diabloti: Dobranoc ... Quote
malawaszka Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 jo-jo napisał(a):A na początku sierpnia sztormik będzie :loveu: Jojo to Ty tam na wakacjach czy na stałe??? :razz: Quote
beria Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='jo-jo'] Morze :loveu: W tym roku mogę sobie tylko na fotkach pooglądać :roll: Quote
jo-jo Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 malawaszka napisał(a):Jojo to Ty tam na wakacjach czy na stałe??? :razz: Ehh chciałabym tu zostać na dłużej, ale nie stety to tylko wakacje, które będą trwać w sumie z 7 tygodni, czyli do 27 sierpnia tu jesteśmy :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='jo-jo']Ehh chciałabym tu zostać na dłużej, ale nie stety to tylko wakacje, które będą trwać w sumie z 7 tygodni, czyli do 27 sierpnia tu jesteśmy :evil_lol::placz:o rany ty tak długo nad koffanym Bałtykiem:loveu: Quote
Ajronowa Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='jo-jo']Jeszcze coś takiego znalazłam: O lol. al3e mi sie smiac chce z jego miny :eviltong: haha:D stoi super, szyjka wyciagnieta i wogole, ale mina mnie powalila:eviltong: Quote
anetta Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='jo-jo']I jeszcze takie sobie widoczki: :crazyeye: PIEKNE! Czy to jest to co mam na mysli? http://images1.fotosik.pl/112/a8ce3e6e7a24e49a.jpg :roll::roll: Quote
LAZY Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Ale zazdroszczę Wam tego wypoczynku! Bawcie sie nadal dobrze i piszcie dalej ten pamietnik:) Quote
jo-jo Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 [CENTER]Dzień XV A więc przepraszam Państwa że dopiero dzisiaj pisze, ale gdy chciałem zasiąść do komputera, to nagle wszystko zgasło. Myślałem że to tylko u nas i to jakieś korki, a tu się okazało że cały Hel bez prądu został.. I tak zostalismy odłączenii od czegokolwiek na godzine, gdy awarie usunęli internet stwierdził że odmówi posłuszeństwa, więc poszedłem spać.. A teraz wróćmy do mojego pamiętnika... A więc pogoda dzisiaj jest nie znośna, upał i skwar...To chyba najcieplejszy dzień jak tu jesteśmy..Dzisiaj rodzinka wybyła mi na plaże i znowu pozostawili mnie samego... Na plaży opowiadali że woda miała 20 stopni!! I podobno siedzieli w niej cały czas.. Buu ja też tak chce:shake: Jak wrócili to obiecali że mnie już samego na ten dzień dłużej nie zostawią i nie kłamali..Pojechaliśmy tym razem na obiad do Juraty, do Jazz Club Cafe (czy jakoś tak nie czepiajcie się mnie ja jestem tylko psem:angryy: ) Tam zjedli, i postanowili że trzeba wkońcu odwiedzić molo w Juracie, tak więc poszliśmy się przejść..Po drodze dopadli mnie młodzi ludzie którzy mają roczną dożycę, żółciutką z Jag-Szy, która nazywa się Vega, ale nie stety zostawili ją w domu z rodziną, żeby nie męczyć jej w te upały...A szkoda bo miałbym z kimsię pobawić. Po przejściu i po pozowaniu i odpowiadaniu na setki pytań pt.: -A jaka to rasa? -A czy on gryzie? -A ile on je? -A dlaczego jest taki duży? -A dlaczego on się tak ślini? -A ile on waży? etc, etc, etc. Poszliśmy na lody, moja Pancia (czyt.Klaudia) jadła cytrynowo-czekoladowe, więc oczywiście podczepiłem się i również zjadłem ich troche, ale zaraz potem mój Pan (czyt.Wojtuś) przyniósł mi rureczke... wszystko było pyszne no ale cóż trzeba było wracać do domu... Po powrocie zdrzemnąłem sie i chciałem to wszystko napiać, ale sami wiecie co się stało...[/CENTER] Quote
jo-jo Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 A teraz troche fotek ;-) Co tam jest?? Ta czekolada musi być dobra... Trzeba pospacerować.. I deptak... A taka ładna fontanna stała przy deptaku... Mój pies coś zauważył w tej wodzie ... A tu przyjezdza nasz prezydent na wakacje :diabloti: Quote
Daisunia Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 zdjecia pt "ale ta czekolada musi być dobra" SUPER :loveu: :loveu: :loveu: zapraszam do naszej malamuciej galerii ;) Kilka nowych zdjęc Quote
jo-jo Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Latarnie też pstryknęliśmy :evil_lol: Łódeczki... I mordka Pana psia:loveu: Jakieś zapachy wciągały psi nosek... I Pani Mewa w oddali... Przysła pora na rureczke... I ten Pan popisujący się tez na fotke załapał... I troche widoków... I na koniec woda... Quote
Gosiek Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='jo-jo'] I mordka Pana psia:loveu: całkiem fajna mordka.. nawet więcej niż całkiem fajna :loveu: [quote name='jo-jo'] Przysła pora na rureczke... toż to czysta rozpusta :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: cuuudo, przepiekna fota :loveu::loveu::loveu: ach jak Ci zazdroszczę tego morza :oops: Quote
jo-jo Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Gosiek napisał(a):toż to czysta rozpusta :evil_lol: No a jak, pies też coś od zycia musi mieć :evil_lol: Gosiek napisał(a):ach jak Ci zazdroszczę tego morza :oops: Nic prostszego wystarczy w samochód wsiąść i przyjechać :)))))))0 Quote
Gosiek Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 jo-jo napisał(a): Nic prostszego wystarczy w samochód wsiąść i przyjechać :) hahaha łatwo powiedzieć... Quote
Hanna R. Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Coś mi sie wydaje, że mogłabym być na miejscu Pana Psa ! :eating: Quote
jo-jo Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha łatwo powiedzieć... wiadomo, łatwo powiedzieć trudniej zrobić :evil_lol: Haniu z pewnością :evil_lol: Quote
Gosiek Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 jo-jo napisał(a):wiadomo, łatwo powiedzieć trudniej zrobić :evil_lol: ano właśnie... i względem mojej niewątpliwej straty poproszę koniecznie o zdjęcie cudnego piaseczku :razz: Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 :razz:Jojo narobił mi smaczka na rurkę :oops: a to jest super:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Nugatowa Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='jo-jo']A teraz troche fotek ;-) Ta czekolada musi być dobra... Panowie szukają bąbelków :evil_lol: :lol: Ja tyz jestemn nad morzem :cool3: Quote
chicken Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 >sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeet< Pan Pies jest super modelem :loveu: Quote
malawaszka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 ale świetne fotki :klacz: a byłaś w barze na plaży - zrobionym a'la Hawaje??? :lol: Quote
Recommended Posts