Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Bry wieczór Jojki !
Czytam, czytam - i oczom nie wierzę ! DESZCZ ???? CHMURKI ???? BRAK słońca ????
Ejże , to chyba jakaś ściema ! :crazyeye:

Witaj Haniu!

Ależ skąd ściemy nie ma, od dzisiaj właściwie od południa jest skawerk, ale te dwa trzy dni takie nijakie owszem i były..Ale największe upały wracają od wtorku więc mamy chwile wytchnienia :))

A na początku sierpnia sztormik będzie :loveu:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
Jojo to Ty tam na wakacjach czy na stałe??? :razz:

Ehh chciałabym tu zostać na dłużej, ale nie stety to tylko wakacje, które będą trwać w sumie z 7 tygodni, czyli do 27 sierpnia tu jesteśmy :evil_lol:

Posted

[quote name='jo-jo']Ehh chciałabym tu zostać na dłużej, ale nie stety to tylko wakacje, które będą trwać w sumie z 7 tygodni, czyli do 27 sierpnia tu jesteśmy :evil_lol::placz:o rany ty tak długo nad koffanym Bałtykiem:loveu:

Posted

[quote name='jo-jo']Jeszcze coś takiego znalazłam:

O lol. al3e mi sie smiac chce z jego miny :eviltong: haha:D stoi super, szyjka wyciagnieta i wogole, ale mina mnie powalila:eviltong:

Posted

[CENTER]Dzień XV

A więc przepraszam Państwa że dopiero dzisiaj pisze, ale gdy chciałem zasiąść do komputera, to nagle wszystko zgasło. Myślałem że to tylko u nas i to jakieś korki, a tu się okazało że cały Hel bez prądu został..
I tak zostalismy odłączenii od czegokolwiek na godzine, gdy awarie usunęli internet stwierdził że odmówi posłuszeństwa, więc poszedłem spać..

A teraz wróćmy do mojego pamiętnika...

A więc pogoda dzisiaj jest nie znośna, upał i skwar...To chyba najcieplejszy dzień jak tu jesteśmy..Dzisiaj rodzinka wybyła mi na plaże i znowu pozostawili mnie samego... Na plaży opowiadali że woda miała 20 stopni!! I podobno siedzieli w niej cały czas.. Buu ja też tak chce:shake:

Jak wrócili to obiecali że mnie już samego na ten dzień dłużej nie zostawią i nie kłamali..Pojechaliśmy tym razem na obiad do Juraty, do Jazz Club Cafe (czy jakoś tak nie czepiajcie się mnie ja jestem tylko psem:angryy: )

Tam zjedli, i postanowili że trzeba wkońcu odwiedzić molo w Juracie, tak więc poszliśmy się przejść..Po drodze dopadli mnie młodzi ludzie którzy mają roczną dożycę, żółciutką z Jag-Szy, która nazywa się Vega, ale nie stety zostawili ją w domu z rodziną, żeby nie męczyć jej w te upały...A szkoda bo miałbym z kimsię pobawić.

Po przejściu i po pozowaniu i odpowiadaniu na setki pytań pt.:

-A jaka to rasa?
-A czy on gryzie?
-A ile on je?
-A dlaczego jest taki duży?
-A dlaczego on się tak ślini?
-A ile on waży?
etc, etc, etc.

Poszliśmy na lody, moja Pancia (czyt.Klaudia) jadła cytrynowo-czekoladowe, więc oczywiście podczepiłem się i również zjadłem ich troche, ale zaraz potem mój Pan (czyt.Wojtuś) przyniósł mi rureczke... wszystko było pyszne no ale cóż trzeba było wracać do domu...

Po powrocie zdrzemnąłem sie i chciałem to wszystko napiać, ale sami wiecie co się stało...[/CENTER]

Posted

A teraz troche fotek ;-)

Co tam jest??

Ta czekolada musi być dobra...

Trzeba pospacerować..

I deptak...

A taka ładna fontanna stała przy deptaku...

Mój pies coś zauważył w tej wodzie ...

A tu przyjezdza nasz prezydent na wakacje :diabloti:

Posted

Latarnie też pstryknęliśmy :evil_lol:

Łódeczki...

I mordka Pana psia:loveu:

Jakieś zapachy wciągały psi nosek...

I Pani Mewa w oddali...

Przysła pora na rureczke...

I ten Pan popisujący się tez na fotke załapał...

I troche widoków...

I na koniec woda...

Posted

[quote name='jo-jo'] I mordka Pana psia:loveu:

całkiem fajna mordka.. nawet więcej niż całkiem fajna :loveu:

[quote name='jo-jo'] Przysła pora na rureczke...

toż to czysta rozpusta :evil_lol:

:loveu::loveu::loveu: cuuudo, przepiekna fota :loveu::loveu::loveu:

ach jak Ci zazdroszczę tego morza :oops:

Posted

Gosiek napisał(a):
toż to czysta rozpusta :evil_lol:

No a jak, pies też coś od zycia musi mieć :evil_lol:

Gosiek napisał(a):
ach jak Ci zazdroszczę tego morza :oops:

Nic prostszego wystarczy w samochód wsiąść i przyjechać :)))))))0

Posted

jo-jo napisał(a):
wiadomo, łatwo powiedzieć trudniej zrobić :evil_lol:
ano właśnie... i względem mojej niewątpliwej straty poproszę koniecznie o zdjęcie cudnego piaseczku :razz: