jo-jo Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Wybraliśmy sie dzisiaj na wystawe (później nadrobie dziennik:p ) Ale i tak najlepiej dla psia było w Sopocie: Quote
onek Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Zdjęcia cudowne...:loveu: A co z tej wystawy w Sopocie i gdzie? Quote
jo-jo Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Wystawa była w Gdynii, a my potem pojechaliśmy na lody do Sopotu :loveu: do Sopotu na wystawe dopiero 13 sierpnia jedziemy :razz: Quote
jo-jo Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='Maga100']zachód słońca piekny :loveu: A ta tu nagle jak filipz konopii wyskakuje :diabloti: Quote
Maga100 Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='jo-jo']A ta tu nagle jak filipz konopii wyskakuje :diabloti: mogę nie wyskakiwać w ogóle :obrazic: Quote
jo-jo Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='Maga100']mogę nie wyskakiwać w ogóle :obrazic: No bo tak rzadko zaglądasz dlatego tak napisałam :diabloti: Quote
dbsst Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 yyyyyhhhhhhhhhhhmmmmmmmm ja też kce taki zachód :cool1: Quote
Maga100 Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='jo-jo']No bo tak rzadko zaglądasz dlatego tak napisałam :diabloti: no wiesz :crazyeye: Biorąc pod uwagę, ze przed 20 rzadko kiedy wracam z pracy, to zaglądam tu BARDZO CZĘSTO :diabloti: :eviltong: Quote
jo-jo Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='Maga100']no wiesz :crazyeye: Biorąc pod uwagę, ze przed 20 rzadko kiedy wracam z pracy, to zaglądam tu BARDZO CZĘSTO :diabloti: :eviltong: Hmmm a ja to dodałam chyba przedwczoraj :diabloti: No cóż ide pomyślec nad dziennikiem i postaram się (o ile nie padne, nie czuje nóg po tej wystawie:shake: ) wrzucić zaległości:razz: Quote
Maga100 Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='jo-jo']Hmmm a ja to dodałam chyba przedwczoraj :diabloti: i tym udowodniłaś, ze ty do mnie nie zaglądasz w ogóle :shake: Bo ja weekend spędziłam na działce Quote
jo-jo Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='Maga100']i tym udowodniłaś, ze ty do mnie nie zaglądasz w ogóle :shake: Bo ja weekend spędziłam na działce A ja do żadnej galerii nie miałam czasu zajrzeć, bo do 17 byłam we Trójmieście, od rana na wystawie, a potem do Sopotu pojechaliśmy oblać sukces:evil_lol: (oczywiście lodami) A jutro jak uda mi się komputra wyrwać (no nie stety tak to już jest na wyjeździe...) to nadrobie wszystkie galerie i zdjęcia obiecuje :diabloti: :razz: Quote
Maga100 Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='jo-jo'] A jutro jak uda mi się komputra wyrwać (no nie stety tak to już jest na wyjeździe...) to nadrobie wszystkie galerie i zdjęcia obiecuje :diabloti: :razz: ty się ciesz, ze ma internet ze sobą, bo ja jak wyjadę, to zniknę na 2 tygodnie totalnie :placz: Quote
simbik Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Nie ma jak czajić się na kotka :diabloti: . Jak tam poszło w Gdyni ? Chyba, że gdzieś jest napisane a ja przeoczyłam. Quote
Ajronowa Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 simbik napisał(a): Jak tam poszło w Gdyni ? Chyba, że gdzieś jest napisane a ja przeoczyłam. I dosk, CWC, NPwR, BOB :eviltong: Quote
jo-jo Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 [quote name='Maga100']ty się ciesz, ze ma internet ze sobą, bo ja jak wyjadę, to zniknę na 2 tygodnie totalnie :placz: Madziu a gdzież Ty się wybierasz? :razz: Simbik tak jak Ajronowa powiedziała CWC, NPwR, BOB, a o tego BOB'a staliśmy aż z jedną suczką, bo więcej czarnych nie było :razz: Quote
Alicja Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 :multi::multi::multi:Brawo Jojeczko :multi::multi::multi: Quote
jo-jo Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Brawo Jojeczko :multi::multi::multi: A dziękujemy Alu :loveu: Musze przejrzeć zdjęcia z ostatnich dni, ale malutko jest a psia to praktycznie nic... Ale dużo widoczów zachodów chmurek... Quote
Maga100 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='jo-jo']Madziu a gdzież Ty się wybierasz? :razz: do Kaszubskiej głuszy :p odpocząć w prawdziwym tego słowa znaczeniu :p ale łącza ze światem nie będzie :shake: Nie wiem jak ja to przeżyje :placz: Quote
jo-jo Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 [quote name='Maga100']do Kaszubskiej głuszy :p odpocząć w prawdziwym tego słowa znaczeniu :p ale łącza ze światem nie będzie :shake: Nie wiem jak ja to przeżyje :placz: Madziu jeszcze będziesz wdzięczna że nie masz tego kontaktu :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 łiiiii byliście tak blisko mnie :placz: i nie odwiedziliście :placz: ja byłam we Władku - jakbym wiedziała, że jesteście w JG to bym wpadła w odwiedzinki do jojeczka :loveu: fotki piękne!!!! i do tych co u mnie narzekali że moich ni ma to oglądajcie tutaj bo było baaardzo podobnie :evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='jo-jo']Madziu jeszcze będziesz wdzięczna że nie masz tego kontaktu :evil_lol: nie :placz: :placz: :placz: Quote
asher Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 O rany, Jojczęta są... prze, prze, prze... prze wszystko!!! :loveu: :loveu: :loveu: A platenek najbardziej prze z prze!!! :loveu: A czy dumny tatuś widział już swe pociechy? :razz: Quote
Recommended Posts