Kamila Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 nathaniel napisał(a):To ja poprosze dokładny, co i jak, jak się robi etc :) Ja tez poprosze wszystko doladnie bo moze sie skusze i tez taki zrobie tylko szkoda ze u nas nie nie ma takich upalow jak u was:shake: Ale moze to i dobrze bo przy etapach tworzenia baseniku ja sie nie meczylam nic a nic:eviltong: Quote
jo-jo Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 Vectra w takim razie czeresienki specjalnie dla Ciebie:diabloti: Quote
jo-jo Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 Sorbet Truskawkowy truskawek tyle ile zmieści się do miksera (u nas wyszło ok. 1kg) cukier (do smaku czyli na oko:diabloti: ) Faza I Umycie i przygotowanie truskawek: Faza II zmiksowanie i posłodzeine truskawek, z truskawek powinna powstać taka "papka" którą nalezy w mikserze włożyć do lodówki. Faza III co pół godziny nalezy wyjmować truskawki z lodówki i zamieszać, tak kilka razy dopóki nie zrobi się z tego sorbet :) Powinno to wyglądać tak :lol: Quote
Nugatowa Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='jo-jo']Sorbet Truskawkowy truskawek tyle ile zmieści się do miksera (u nas wyszło ok. 1kg) cukier (do smaku czyli na oko:diabloti: ) Faza I Umycie i przygotowanie truskawek: Faza II zmiksowanie i posłodzeine truskawek, z truskawek powinna powstać taka "papka" którą nalezy w mikserze włożyć do lodówki. Faza III co pół godziny nalezy wyjmować truskawki z lodówki i zamieszać, tak kilka razy dopóki nie zrobi się z tego sorbet :) Powinno to wyglądać tak :lol: Czy ten sorbet zawiera szypułki :razz: ??? Mniaaaaaaaaaaaaam i nie mów ze tym sorbetem delektujecie się na różowym dmuchanym fotelu pluskając się w basenie :evilbat: :eviltong: Quote
jo-jo Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 Nugatowa napisał(a):Czy ten sorbet zawiera szypułki :razz: ??? Mniaaaaaaaaaaaaam i nie mów ze tym sorbetem delektujecie się na różowym dmuchanym fotelu pluskając się w basenie :evilbat: :eviltong: Oczywiście że bez szypułek ;-)) Wiesz sorbet w basenie to niezły pomysł:evil_lol: Quote
Kamila Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='jo-jo']Sorbet Truskawkowy truskawek tyle ile zmieści się do miksera (u nas wyszło ok. 1kg) cukier (do smaku czyli na oko:diabloti: ) Faza I Umycie i przygotowanie truskawek: Faza II zmiksowanie i posłodzeine truskawek, z truskawek powinna powstać taka "papka" którą nalezy w mikserze włożyć do lodówki. Faza III co pół godziny nalezy wyjmować truskawki z lodówki i zamieszać, tak kilka razy dopóki nie zrobi się z tego sorbet :) Powinno to wyglądać tak :lol: I tyle?:crazyeye: To ja myslalam ze to bedzie bardziej skomplikowane a to takie latwe ze nawet ja sobie z tym poradze:evil_lol: Quote
Nugatowa Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 jo-jo napisał(a):Oczywiście że bez szypułek ;-)) Wiesz sorbet w basenie to niezły pomysł:evil_lol: :evilbat: :x :evilbat: :x Moja kochana przesadzasz!!!! :ak-shot: Quote
KUMPELka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='jo-jo'] Wiesz sorbet w basenie to niezły pomysł:evil_lol: Szczyt rozpusty :lol: ale sorbet wygląda bardzo chłodząco-smakowicie Quote
anovi Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 jo-jo napisał(a):A tak wogóle to Witam Wszystkich :multi: :multi: :multi: No witaj, witaj :lol:;) Quote
Vectra Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 mniam czeresienki :cool3: :cool3: już mnie brzuch boli ,ale dalej wcinam :diabloti: ja sorbet robie inaczej biore jakieś owoce - truskawki/maliny/ jagody ,a najlepiej wszystko naraz myje , wsadzam do malaksera dodaje cukier i kostki lodu - sorbet jest gotowy niemal natychmiast :p Quote
jo-jo Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 Nugatowa napisał(a)::evilbat: :x :evilbat: :x Moja kochana przesadzasz!!!! :ak-shot: Yy ale sama mi podsunęłaś mi ten pomysł:evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 A teraz już nie bedę ta "pasqdna" i wstawie Jojka ;-) Quote
Vectra Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 jako on jest piękny :loveu: :loveu: :loveu: powiec mi o której godzinie będą wystawiane dogi??? bo korci mnie by wpaść na wystawe i was poznać :diabloti: Quote
Sylvia_76 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Piękny!!! :loveu: (Jojek, nie sorbet :) ) Kiedy moja Pirania będzie taka dostojna??? :roll: Quote
jo-jo Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 Sylvia_76 napisał(a):Piękny!!! :loveu: (Jojek, nie sorbet :) ) Kiedy moja Pirania będzie taka dostojna??? :roll: Sylvia on dostojnie to naprawde tylk oczasami na zdjęciach wychodzi ;-)) A Ty maluchowi daj się bawić, teraz sa najpiękniejsze tygodnie z życia doga:loveu: Vectra dogi chyba są same na ringu jak dobrze pamiętam wiec od rana:razz: A to zdjęcie to w ramach przygotowań do wystawy:diabloti: Quote
Sylvia_76 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 jo-jo napisał(a):Sylvia on dostojnie to naprawde tylk oczasami na zdjęciach wychodzi ;-)) A Ty maluchowi daj się bawić, teraz sa najpiękniejsze tygodnie z życia doga:loveu: Ależ on się bawi! Jak nie ze mną, to sam :diabloti: Wczoraj nagle zrobiło się cicho. Tknięta nie należącym do najlepszych przeczuciem pognałam go poszukać :diabloti: Korkosmok odkrył w sobie nową pasję: mierniczego :diabloti: Sprawdzał mianowicie, jak długa jest rolka papieru toaletowego i czy dwie pozostałe są dokładnie takiej samej długości... :diabloti: :diabloti: :diabloti: Moje czarne diablątko :loveu: Quote
jo-jo Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 No to widac że chłopak się nudzi:evil_lol: Quote
KUMPELka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='jo-jo']A teraz już nie bedę ta "pasqdna" i wstawie Jojka ;-) To, to rozumiem :multi: Cudny Pan Jojek :lol: Quote
Sylvia_76 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 jo-jo napisał(a):No to widac że chłopak się nudzi:evil_lol: Taaaaaaaaaaa... to było zaraz po tym, jak ok. pół godziny turlaliśmy się po podłodze i graliśmy w piłkę, a później Korek szalał biegając po mieszkaniu z pustą butelką po wodzie mineralnej i niemiłosiernie hałasował :diabloti: Gdy zrobiło się cicho... resztę znasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Biedny:mad: znudzony :mad: maluszek:mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 Sylvia ale jemu to jeszcze za mało:evil_lol: Takie szczeniole to mają tyle energii że hej :diabloti: Quote
mrowka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Hmm może pora już odwiedzić dogi:razz: Uwzaj co piszesz kochana! Boo pozniej jeszcze tego bedziesz zalowac :evil_lol: Jedziesz z nami jest dużo miejsca:evil_lol: Tee az tak duzo miejsca to nie potzrebuje :mad: :lol: Juz zaczynamy sie pakowac! jejuu czemu mi nikt wczesniej nie powiedzial ze mam tu dzisiaj nie wchodzic!!! Zaczelam sie slinic na jedzenie jak Mejkkk, az mi kapie :oops: :lol: :lol: mniaaam ten sorbecikk.. Ooo i moj Pingwineczek Jojeczek wkoncu ma foteczke zrobionaa :bigcool: :loveu: jegoo tez bym z checia zjadlaa.. :oops: :iloveyou: Quote
jo-jo Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 Witaj mrówciu:multi: [quote name='mrowka']Uwzaj co piszesz kochana! Boo pozniej jeszcze tego bedziesz zalowac :evil_lol: A czego tu żałować?? Będe miała psa wymieszcoznego za wszystkie czasy:diabloti: [quote name='mrowka']Tee az tak duzo miejsca to nie potzrebuje :mad: :lol: Juz zaczynamy sie pakowac! Hmm jak Ci się podoba pobyt nad morzem w towarzystwie 3 koników :razz: :diabloti: [quote name='mrowka'] jejuu czemu mi nikt wczesniej nie powiedzial ze mam tu dzisiaj nie wchodzic!!! Zaczelam sie slinic na jedzenie jak Mejkkk, az mi kapie :oops: :lol: :lol: mniaaam ten sorbecikk.. Dlatego tak daleko w galerii byliśmy bo wszyscy nas dzisiaj opuścili:placz: [quote name='mrowka'] Ooo i moj Pingwineczek Jojeczek wkoncu ma foteczke zrobionaa :bigcool: :loveu: jegoo tez bym z checia zjadlaa.. :oops: :iloveyou: A do tego powiem że jestem z tej fotki dumna:diabloti: On do jedzenia taki smaczny nie jest:evil_lol: , Dużo piachu i wogóle brudasek:razz: Quote
mrowka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 A czego tu żałować?? Będe miała psa wymieszcoznego za wszystkie czasy:diabloti: Eee tam od razu za wszystkie czasy.. :lol: :lol: :oops: :oops: Hmm jak Ci się podoba pobyt nad morzem w towarzystwie 3 koników :razz: :diabloti: O matko! toz to bym byla chyba w raju, ktorego najchetniej bym ni eopuscila :loveu: :cool3: Dlatego tak daleko w galerii byliśmy bo wszyscy nas dzisiaj opuścili:placz: Daleko w galerii? Ja Was ciagle mam na pierwszym miejscu :cool3: Twoje pyszne foteczkii zmusily mnie, abym zjadla cos o tej godziniee :shake: mniaaam ale dalej marzuy mi sie taki sorbecikk.. :oops: A do tego powiem że jestem z tej fotki dumna:diabloti: Kto ta foteczke robil?? :evil_lol: Bo nei uwierze ze.. :lol: A ja jestem dumna z mojegoo Jojeczkaa pingwineczkaa :iloveyou: Quote
jo-jo Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 mrowka napisał(a):Eee tam od razu za wszystkie czasy.. :lol: :lol: :oops: :oops: O matko! toz to bym byla chyba w raju, ktorego najchetniej bym ni eopuscila :loveu: :cool3: To zapraszamy :evil_lol: :evil_lol: mrowka napisał(a): Daleko w galerii? Ja Was ciagle mam na pierwszym miejscu :cool3: Twoje pyszne foteczkii zmusily mnie, abym zjadla cos o tej godziniee :shake: mniaaam ale dalej marzuy mi sie taki sorbecikk.. :oops: Mówie ogólnie bo chyba na 3 storne spadliśmy :evil_lol: , a jak chce3sz sorbeciku to dawaj adres już wysyłam poleconym:diabloti: mrowka napisał(a):Kto ta foteczke robil?? :evil_lol: Bo nei uwierze ze.. :lol: A ja jestem dumna z mojegoo Jojeczkaa pingwineczkaa :iloveyou: To się chyba zdiwisz bo ja ta fotke zrobiłam :diabloti: :evil_lol: Quote
Ajronowa Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 O o o sorwet smakowity:loveu: Matkoo na tym zdjeicu to jojek gigantyczny wyszedł:eviltong: taka ciapa:evil_lol: Quote
Recommended Posts