LAZY Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Nie ukrywam, ze sorbecik pycha, Jo-Jo piękny, ale gdzie te male berbecie się podziewają? He??? Obawiam sie, że opaiszczny i brudny Jo-Jo nie zniechęciłby mrówki do konsumpcji:) Quote
jo-jo Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 LAZY napisał(a):Nie ukrywam, ze sorbecik pycha, Jo-Jo piękny, ale gdzie te male berbecie się podziewają? He??? W niedziele jedziemy i obfoce je ze wszystkich stron:loveu: A do tego w niedziele jedziemy do naszej hodowli a tam 6 tygodniowe szczeniole więc też obfocone zostaną:loveu: LAZY napisał(a): Obawiam sie, że opaiszczny i brudny Jo-Jo nie zniechęciłby mrówki do konsumpcji:) Oj chyba masz rację:evil_lol: Ajronowa napisał(a):Matkoo na tym zdjeicu to jojek gigantyczny wyszedł:eviltong: taka ciapa:evil_lol: Co znowu Ci się nie podoba?!!!:angryy: Quote
cuciola Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 sliczna fotka Jojka :) i te truskawki.hihi przed chwila takie zjadlam :) Quote
jo-jo Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 cuciola napisał(a):sliczna fotka Jojka :) i te truskawki.hihi przed chwila takie zjadlam :) hihi ja obecnie na obiad znaczy pizze isę przerzuciłam więc kicha:evil_lol: Gorzej ze nie mam fotek żadnych, a taka wczoraj zabawa była na wieczornym spacerze:loveu: Quote
Ajronowa Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 jo-jo napisał(a): Co znowu Ci się nie podoba?!!!:angryy: ALe ja nie powiedzialam ze mi sie nie podoba:eviltong: Quote
Hexi Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 czesc babciu :evil_lol: masz swojego wczorajszego stfforka u Achilla w galerii calusy marta Quote
jo-jo Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 Ja to mam swojego stworka ledwo zywego po soacerze na nogach moich:evil_lol: A do tego jakies zdjęcia sa z Ciuką i Korkociągiem ;-) Quote
anetta Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 http://images4.fotosik.pl/56/d5364619974e520c.jpg oo nieee foch!! :obrazic::obrazic: Jeszcze Ci kurna palemek brakuje :motz::obrazic: czeresnie mniam! :eating: Quote
jo-jo Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 [quote name='anetta']http://images4.fotosik.pl/56/d5364619974e520c.jpg oo nieee foch!! :obrazic::obrazic: Jeszcze Ci kurna palemek brakuje :motz: :obrazic Hmm a jak Ci powiem że to wierzba :evil_lol: A więc patrząc że dzisiaj już sobota to jedziemy do szczenioli 7 tygodniowcyh (fotki będą oczywiście :)) A w niedziele jedziemy do naszych maluchów:multi: Quote
Quelthalas Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Klaudia,Ty się chyba powinnaś postarać o suczkę i własne szczeniaki:evil_lol: Quote
jo-jo Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Quelthalas napisał(a):Klaudia,Ty się chyba powinnaś postarać o suczkę i własne szczeniaki:evil_lol: YY dlaczego? Jakoś mi nie spieszno narazie do maluchów ;-) Po za tym jakoś tak na suczke za wcześnie ;-) Quote
anetta Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Hmm a jak Ci powiem że to wierzba ee, ale jaka wierzba? :lol: chyba sie nie zrozumialysmy :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='jo-jo']Sorbet Truskawkowy truskawek tyle ile zmieści się do miksera (u nas wyszło ok. 1kg) cukier (do smaku czyli na oko:diabloti: ) Faza I Umycie i przygotowanie truskawek: Faza II zmiksowanie i posłodzeine truskawek, z truskawek powinna powstać taka "papka" którą nalezy w mikserze włożyć do lodówki. Faza III co pół godziny nalezy wyjmować truskawki z lodówki i zamieszać, tak kilka razy dopóki nie zrobi się z tego sorbet :) Powinno to wyglądać tak :lol: aaa lece po truskawki :p tylko pewnie je zeżrę zanim się zrobi takia pychotka :placz: Quote
PIKA Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 A ja se wlasnie zrobilam coctail z truskaweczek i jogurciku ... pycha :eating: Quote
jo-jo Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 anetta napisał(a):ee, ale jaka wierzba? :lol: chyba sie nie zrozumialysmy :evil_lol: Bo mówisz że palma, a to nie palma lecz wierzba :diabloti: A ja właśnie wróciłam z naszej hodowli od szczeniaczków 7 tygodniowych :multi: 6 wspaniałych kluch latało, a później przy ustawianiu się wierciło :evil_lol: Zaraz coś się wstawii, a jutro kolejne odwiedziny tylko że u naszych 3 tygodniowych dzieci :multi: :loveu: Quote
olcha Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 jo-jo napisał(a):Bo mówisz że palma, a to nie palma lecz wierzba :diabloti: A ja właśnie wróciłam z naszej hodowli od szczeniaczków 7 tygodniowych :multi: 6 wspaniałych kluch latało, a później przy ustawianiu się wierciło :evil_lol: Zaraz coś się wstawii, a jutro kolejne odwiedziny tylko że u naszych 3 tygodniowych dzieci :multi: :loveu: No i??? Gdzie foty? :mad: Quote
PIKA Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Jojek dwaj foty :mad: oi sie znowu obraze :evil_lol: Quote
KORONA Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Trochę trzeba będzie poczekać na fotki... Zanim Jojkowie wrócą z Poznania ,to trochę potrwa. Quote
jo-jo Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Uff wróciliśmy, dzieci sa poprostu cudowne!! Przepiękne, napatrzec się nie mogłam, a jakie one już duże :loveu: Jak ktoś ma cierpliwość to zaraz poobrabiam i zaprezentuje całą szósteczke :multi: Quote
nathaniel Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Ja ćwiczę cierpliwość. jestem cierpliwa jestem cierpliwa jestem bardzo cierpliwa. etc. :evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 jupiiiiiii :multi: :multi: nareszcie fotki kluseczków :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts