jo-jo Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Aniu no Jojek wszystko olewa i śpi :evil_lol: Bardziej ja sie tym porodem przejmuje niż on..No ale czekamy..czekamy.. Quote
moon_light Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 jo-jo napisał(a):Bardziej ja sie tym porodem przejmuje niż on..No ale czekamy..czekamy.. Szykuj sie Klaudia, szukuj :cool3:, babcia mi opowiadała, ze ją rozbolał brzuch jak jej suczka rodziła:evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 moon_light napisał(a):Szykuj sie Klaudia, szukuj :cool3:, babcia mi opowiadała, ze ją rozbolał brzuch jak jej suczka rodziła:evil_lol: Wiesz ja już chodze jak na szpilkach a jak Megi będzie rodzić to zapewne nie będę spała.. Saxifragi zazwyczaj rodzą w piątki/soboty i bardzo często w nocy 8) Quote
moon_light Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 jo-jo napisał(a):Wiesz ja już chodze jak na szpilkach a jak Megi będzie rodzić to zapewne nie będę spała.. Saxifragi zazwyczaj rodzą w piątki/soboty i bardzo często w nocy 8) czekają na weekend:evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 No jakoś tak im wypadło, miot jojka tez urdoził się w piątek, a teraz ostatni miot "M" urodził się w sobote :evil_lol: Widocznie chcą opoczywać w niedziele dziewuchy ja to nie obraze się jak jutro zacznie rodzić...Wiem że nie moge sie juz doczekać tych "dozich fasolek" Quote
jo-jo Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 A wczoraj nas odwiedził nasz pół-brat Lexus, Słodziaka takki że hej, Jojek zaczpiał go do zabawy ale maluch to taka ciapa że niechciało mu się nic robić..Później jakieś fotki wstawie bo musze je wybrać i obrobić...:evil_lol: Quote
cuciola Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 jo-jo ja ci powiem jak ja sie zachowywalam jak sie maluchy Karli rodzily.. siedzialam przy kompie a hodowca dawal znac co godzine (bo jakos tak to czasowo wypada) kto sie urodzil...ja czekalam na pieska a na poczatku to byly suczki..ten moj maluch to gentleman :D wiec ja juz cie widze jak ty top bedziesz przezywac.. jak sie skurcze zaczely to ja w centrum miasta bylam..dostalam smsa i nagle zaczelam na glos: "ide do domu bo mi sie maluch rodzi" ludzie sie smiali na maxa...a potem i tak to trwalo az do wieczora.. Quote
jo-jo Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Nie strasz mnie nie strasz!!:roll: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 [quote name='Agga']Jo - Jo a ty w Chinach co za interes masz?: No patrz wykorzystują nas !! Toż to łamanie praw autorskich!! Mój ukochany Honk Kong :loveu: Quote
Agga Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 zastanawiam sie co jojek ma z tym miastem wspólnego. CO ten szyld oznacza jojku? Quote
Nugatowa Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 jo-jo napisał(a):Wiesz ja już chodze jak na szpilkach a jak Megi będzie rodzić to zapewne nie będę spała.. Saxifragi zazwyczaj rodzą w piątki/soboty i bardzo często w nocy 8) Piękna jojkowa zonka :cool3: Czekamy z wami Jojkowie ! Jojecek chyba sobie jeszcze nie zdaje sprawy ,ze bedzie Tatuśkiem ;) Quote
jo-jo Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 [quote name='Agga']zastanawiam sie co jojek ma z tym miastem wspólnego. CO ten szyld oznacza jojku? Wiesz sama nie mam pojęcia :PROXY5: , ale jak będę w październiku w Honk Kongu to złapie jakiegoś gostka i przetłumaczy mi to 8):evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Nugatowa napisał(a):Piękna jojkowa zonka :cool3: Czekamy z wami Jojkowie ! Jojecek chyba sobie jeszcze nie zdaje sprawy ,ze bedzie Tatuśkiem ;) On niee :evil_lol: Nawet jak pojedziemy zobaczyć dzieci to on nie będzie pewnie się przyznawać :diabloti: Quote
moon_light Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='jo-jo']On niee :evil_lol: Nawet jak pojedziemy zobaczyć dzieci to on nie będzie pewnie się przyznawać :diabloti: dobrze ze mamy XXI wiek..zrobimy testy DNA, i jojo sie z niczego nie wykreci:evil_lol: ps.do piątku została 1h 50 min:cool3:..pewnie male jojki sie juz w kolejce do wyjscia ustawiaja:lol: Quote
jo-jo Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 [quote name='moon_light']dobrze ze mamy XXI wiek..zrobimy testy DNA, i jojo sie z niczego nie wykreci:evil_lol: ps.do piątku została 1h 50 min:cool3:..pewnie male jojki sie juz w kolejce do wyjscia ustawiaja:lol: E tam i tak się tym nie przejmie :evil_lol: Wiesz zobaczymy teoretycznie maja się 10 urodzić, ale zobnaczymy, teraz czekamy az brzuchol się opuści wtedy to ja będę czekała jak na szpilkach :diabloti: Quote
Cerber Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Cześć, masz prześlicznego psiaka, bardzo lubię dogi niemieckie. Twój ma piękne umaszczenie i wogóle jest prześliczny. Ja mam szarego kundelaska o imieniu Cerber http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1768104#post1768104 Quote
anushka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 jo-jo :cool3: :cool3: 1 day:multi: :loveu: :loveu: fajnie jakby jutro było pępkowe bo idziemy na grilla na urodzinki :cool3: a jeśli mozna wiedzieć to w jakim ty celu uderzasz aż takdaleko i w tak mało odwiedzane przez nas Polaków miejsce??:cool1: :mad: Quote
jo-jo Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='Ania-k']jo-jo :cool3: :cool3: 1 day:multi: :loveu: :loveu: fajnie jakby jutro było pępkowe bo idziemy na grilla na urodzinki :cool3: a jeśli mozna wiedzieć to w jakim ty celu uderzasz aż takdaleko i w tak mało odwiedzane przez nas Polaków miejsce??:cool1: :mad: Znacxzy się do Honk Kongu ? :diabloti: , mój tata od trzech lat jeździ tam dwa razy do roku na targi, i wkońcu w zeszłym roku pojechalismy z nim..(ale Jojek się za nami stęsknił przytył kilka ładnych kilo :evil_lol: :evil_lol: )Bardzo fajnie tam jest, jedynie przeszkadza mi dłuugi lot (jestem później połamana..), chałas, zapach suszonych ryb na ulicach i smog.. Ale tak to fajne miasto warte zobaczenia ;-)) Tylko jeden dzień do terminu ale czy jutro zaczną sie rodzić zobaczymy :razz: Może gdyby dzisiaj Polacy wygrali mecz to może i Megi yb zaczęla z wrażenia rodzić ;-) Quote
jo-jo Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 AlKil napisał(a):no i jak tam brzuch, opuścił się??? Chyba jeszcze nie :shake: Beatka od Megi nic nie dzwoniła że już...Chyba z nerwów zaraz do niej napisze...(od dzisiaj jestem na antybiotyku, a chciałam do Zkwp pojechać :angryy: ) Quote
cuciola Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 ja obstawiam na pojutrze :D i na 8 szczeniorkow Quote
Cola Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 ..mi chyba też już się udzieliło to czekanie :roll: niedługo szpileczki założę z tego wszystkiego :lol: Quote
Recommended Posts