Jureja Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='jo-jo']I później były moje nieudolne próby ustawienia... "nieudolne próby ustawiania":evil_lol: żeby moja tak się ustawiała:placz: Piękna psina:p Quote
Maga100 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 i jak się czujesz jak przyszła babcia? :evil_lol: Quote
LAZY Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Widzę, że trafiłam w samą porę:) Już sie nie mogę malutkich jo-jeczkow doczekac!!:multi: Quote
jo-jo Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 sunrise napisał(a):no to my już tu nie odpuścim ;) i czekamy na małe jojeczka :cool3: a te dogi w oknie niesamowite!:cool2: No nie stety nastepne fotki to już chyba jak te maluchy na świecie już będą czyli mniej więcej za 4-5 dni :loveu: Magda takie pytanie zadaj mi za pare dni jak maluchy już na świecie będą to może wtedy będe wstanie odpowiedzieć na nie :loveu: Quote
anetta Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 W koncu dotarlam do Jojka :jumpie: Poznalam go osobiscie, zostalam oznaczona jego wlasna slinka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sliczne foteczki :loveu: Gratululacje dla rodzicow, super, beda maluszki :loveu: Szybko chlopak zaczal :eviltong: Beda napewno sliczne :loveu: Quote
AlKil Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 ojej, czekamy z niecierpliwością na malutkie psiuleczki!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
jo-jo Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 anetta napisał(a):zostalam oznaczona jego wlasna slinka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aneta trzeba było się przygotować i wziąść szmate :evil_lol: ja to już ubieram sie w strój wyjściowy ze psem i wtedy wycieram w siebie :evil_lol: Jeszcze tylko 4 dni do terminu :loveu: Moi Drodzy trzeba odliczać :razz: Quote
sunrise Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 jo-jo napisał(a):No nie stety nastepne fotki to już chyba jak te maluchy na świecie już będą czyli mniej więcej za 4-5 dni :loveu: no nic - trzeba uzbroić się w cierpliwość :cool3: dla małych jojeczków mogę się poświęcić;) Quote
Maga100 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Jo-jo pytanie jest dobre, bo teraz jesteś przyszłą babcią, a później będziesz babcią :lol: Mam nadzieję, ze będą fotki zaraz po :loveu: Quote
jo-jo Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='Maga100']Jo-jo pytanie jest dobre, bo teraz jesteś przyszłą babcią, a później będziesz babcią :lol: Mam nadzieję, ze będą fotki zaraz po :loveu: mam nadzieje że będą tylko nie wiem kto je zrobi :( Ale odwwiedze moje wnuki na początku lipca :loveu: 3 dni do terminu:razz: A ja chora.... Quote
anushka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 10 sztuk???? aaaaa....ale sobie Jojeczek ustrzelił buhahaha..jeśli będzie tyle to chyba padne hahaha..:p :eviltong: 3 dni...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
jo-jo Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Ania-k napisał(a):10 sztuk???? aaaaa....ale sobie Jojeczek ustrzelił buhahaha..jeśli będzie tyle to chyba padne hahaha..:p :eviltong: 3 dni...:loveu: :loveu: :loveu: no wiesz zobaczymy ile ich będzie :loveu: Quote
jo-jo Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='AlKil']na razie nic się nie wykluło??????:razz: nie no czekamy termin jest teoretycznie na 10 :razz: PIKA On się nie postarał tylko zepsuł panienke :evil_lol: Quote
LAZY Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Rozumiem, że będzie tutaj relacja na żywo z tego przyjścia na świat JoJkowych maluszków?:) Quote
jo-jo Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Paulinko ja gdybym mogła to bym siedziała przy Megi do samego porodu :loveu: Nie stety w czasie porodu to tylko relacja może być ile jakich się urodziło a zdjęcia to niw eim kiedy będą bo nie wiem czy aparat się tam jakiś znajdzie:shake: Jeszcze 2 dni:loveu: Quote
Alicja Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='jo-jo']Paulinko ja gdybym mogła to bym siedziała przy Megi do samego porodu :loveu: Nie stety w czasie porodu to tylko relacja może być ile jakich się urodziło a zdjęcia to niw eim kiedy będą bo nie wiem czy aparat się tam jakiś znajdzie:shake: Jeszcze 2 dni:loveu::razz:no nie , powiedz że wytrzymasz i nie pojedziesz zobaczyć malców ;) Quote
anushka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 jo-jo mam pytanie,zobacz na fotki w aukcji... http://www.allegro.pl/item109015867_dog_arlekin_najladniejsze_szczenieta.html czy aby to nie "zapozyczone inaczej" fotki ??/:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Kamila Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Ania-k']jo-jo mam pytanie,zobacz na fotki w aukcji... http://www.allegro.pl/item109015867_dog_arlekin_najladniejsze_szczenieta.html czy aby to nie "zapozyczone inaczej" fotki ??/:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o kurcze,to sie hodowcy z saxifragi zdziwia:crazyeye: Quote
jo-jo Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 [quote name='Ania-k']jo-jo mam pytanie,zobacz na fotki w aukcji... http://www.allegro.pl/item109015867_dog_arlekin_najladniejsze_szczenieta.html czy aby to nie "zapozyczone inaczej" fotki ??/:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ania dzięki że to wstawiłaś zaraz napisze do Saxifrag że coś takiego jest:angryy: :angryy: Quote
jo-jo Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no nie , powiedz że wytrzymasz i nie pojedziesz zobaczyć malców ;) Kochana pojade do nich jak już będą takie bardziej wyrośnięte czyli ok 3 tygodnii bo wcześniej to lepiej nie przeszkadzać mamusii i maluchom :) Quote
anushka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 jo-jo napisał(a):Ania dzięki że to wstawiłaś zaraz napisze do Saxifrag że coś takiego jest:angryy: :angryy: to normlanie szczyt :angryy: a poza tym dalej czekam na Jojkowe dzieci :mdleje: :drinka: zrobimy pępkowe :eviltong: :drink1: tylko po cichu coby małych nie budzić,no ale narazie kciuki zaciśnięte,powiedz suczy,żeby sobie nie żartowala bo krążenie nam ustanie w rękach i niech nas nie przytrzymuje w niepewności razem z Jojkiem :evil_lol: :drinking: :drinking: Quote
Recommended Posts