Alicja Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 :loveu:wspaniałe te psiaki ...no i foty nie takie złe jak piszesz ;) Quote
jo-jo Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 hehe wkońcu chyba zadowoliłam oglądaczy i 50 fotek wystarczy :evil_lol: Quote
Mi. Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Aż nabrałam ochoty, aby porzucać Erdze frisbee:lol: Zaraz wróce :wink: Quote
PIKA Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Ale fajnie i ilu odwaznych do latania w ten deszcz :evil_lol: Quote
stereo Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 ten deszcz nie był aż tak uciążliwy. Na początku było ładnie, potem troche pokropiło i tylko trzy razy padało tak, że trzeba było się chronić pod namiotami. A potem wyszło słoneczko, wysuszyło psy i było już ładnie. Tylko podczas rozdawania nagród nadciągała burza, zerwał się wiatr i wszędzie latały gałęzie i było słychać grzmoty. Wtedy twierdziłam, że wystarczy i pojechałam do domu. Quote
bigos Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Super fotki z imprezki:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
jo-jo Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 bigos napisał(a):Super fotki z imprezki:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Były by lepsze gdyby nie mój profesjonalizm i aparat współgrający z pogodą :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='jo-jo']hehe wkońcu chyba zadowoliłam oglądaczy i 50 fotek wystarczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no nie wiem :razz: Quote
Agga Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Rewelacyjne zdjęcia. Niektóre ujęcia poprostu fantastyczne. Quote
jo-jo Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no nie wiem :razz: Alicjo co chcesz przez to powiedzieć :razz: Agguś Bardzo Dziękuje poprostu czekałam z obiektywem w miejcu gdzie pies teoretycznie lądował :evil_lol: Quote
PIKA Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='jo-jo']Były by lepsze gdyby nie mój profesjonalizm i aparat współgrający z pogodą :evil_lol: chyba aprat meteoropata :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Dzisiaj wreszcie odwiedzilismy naszą Megi czyli Her Majesty Saxifraga przyszłą mamusie duzyzielony Cały czas byłam nie pewna czy jest w ciązy czy nie a jej właścicielka nie miała żadnych jej zdjęć a na USG nie chciała jeździć :diabloti: Ale dzisiaj zobaczyłam Megi w całej okazałości i moge powiedzieć że będą szczeniaki.. Z Jojka śmieliśmy się że zepsuł taką panienkę..:evil_lol: :evil_lol: Troche zdjęć zrobiliśmy (ale to później przejrze i pokaże) Teraz już odliczamy dnii bo około 10-11 czerwca mają na świat przyjść maluchy:loveu: Oto przyszli rodzice ( za piekne zrobienie zdjącia dziękuje Kasi Quel Thalas) Quote
Alicja Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 :multi::multi::multi:Hurrra będa małe Jojeczka ;) Quote
jo-jo Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Hurrra będa małe Jojeczka ;) Będą będą :evil_lol: Mj tata po wizycie u Megi stwierdził że 10 jak nic :evil_lol: , musze obrobić zdjęcia i wstawie po za tym musze nowy dział na stronce dac ;-)) Quote
Alicja Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='jo-jo']Będą będą :evil_lol: Mj tata po wizycie u Megi stwierdził że 10 jak nic :evil_lol: , musze obrobić zdjęcia i wstawie po za tym musze nowy dział na stronce dac ;-));)ale tutaj też wrzuć :p Quote
bigos Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='jo-jo'] Ale cuda:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :loveu: Quote
sunrise Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 no no no... jacy dumni rodzice! :cool3: teraz pozostaje tylko odliczac dni i czekać na małe dożki...:loveu: a my czekamy na te obiecane zdjęcia!!!:mad: ;) Quote
KORONA Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Gratulacje dla przyszłych rodziców !! Babć, dziadków itd ;) Wyściskaj Jojeczka ode mnie ! Quote
PIKA Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Gratulacje dla Jojka :multi: i przyszlej mamusi :multi: Quote
jo-jo Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 A tak nas przywitała przyszła mamusia:evil_lol: I później były moje nieudolne próby ustawienia... Quote
moon_light Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 :-o:-o ooo, chyba bedzie cala masa małych jojeczkow:loveu: Quote
sunrise Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 no to my już tu nie odpuścim ;) i czekamy na małe jojeczka :cool3: a te dogi w oknie niesamowite!:cool2: Quote
Recommended Posts