Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jo-jo']A pewnie że marzyć można i może kiedyś do tego dojdzie :)

ja tłumaczę Leonowi, że bić się nie wolno, a ty tłumacz Jojkowi, że labradory to najłagodniejsze psy na świecie :lol:

Jak sama to możemy się na polach albo przy metrze umówić w zależności czym przyjezdrzasz ;-) no i oczywiście do pogody jeżeli będzie lało jak z cebra to raczej nie dojde...

jak na taki koniec świata, to będę autem :lol:
daj jutro tu znać o której się wybierasz i czy. I od razu uprzedzam: nie wcześniej niż 11.00 - 11.30 :cool1:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']Boże, czy wszystko musi się zaczynać bladym świtem niedzielnym? :mad:
Pomyśl, że Ci co dzisiaj startowali w Agility musieli byc w Pecicach o 8.00 rano :diabloti:. A ty narzekasz na 11.00:cool1:

Posted

[quote name='stereo']Pomyśl, że Ci co dzisiaj startowali w Agility musieli byc w Pecicach o 8.00 rano :diabloti:.

mnie wśród nich na pewno by nie było :lol:

Posted

[quote name='Maga100']ja tłumaczę Leonowi, że bić się nie wolno, a ty tłumacz Jojkowi, że labradory to najłagodniejsze psy na świecie :lol:

Dobrze :diabloti:
[quote name='Maga100']
jak na taki koniec świata, to będę autem :lol:
daj jutro tu znać o której się wybierasz i czy. I od razu uprzedzam: nie wcześniej niż 11.00 - 11.30 :cool1:

Wiesz ja wstane między 9.0-9.30 żeby tam jakos dotrzeć, ale jak pogoda będzie brzydka to siąde przed kompem i tam nie dotre 8)

Posted

jo-jo napisał(a):
A sama się nie pojawisz z aparacikiem ?;-))

Ja tam chce Jojka po socjalizować mimo bullowatych

Zaraz fotke na strone wybiore :diabloti:

sama to nie, :shake: pies siedzi godzinami sam w domu w tygodniu, więc weekendy są dla niej i z nia ;)

a z tym socjalizowaniem , to niestety pitoidalny doskonale mi psa zsocjalizowal z bulowatymi :angryy: do tego rok temu takaż suka dolozyla swoje :angryy: i teraz Sabulinda na bulowate reaguje gorzej niz Twoj Jojek na bladory o imieniu Leon :diabloti: a jeszcze jak jest biale w ciapki to juz trup murowany :diabloti:

Posted

ja nie radzę socjalizować Leona akurat na zawodach. Tam jest od groma psów bez smyczy (w tym także takich toksycznych), jest strasznie tłoczno i głośno. Jeśli na szkoleniu sobie radzi coraz lepiej, to poczekaj aż bedzie sobie radził świetnie, bo zabierając go na taka impreze możesz wszystko zepsuć...

Posted

[quote name='stereo']ja nie radzę socjalizować Leona akurat na zawodach. Tam jest od groma psów bez smyczy (w tym także takich toksycznych), jest strasznie tłoczno i głośno. Jeśli na szkoleniu sobie radzi coraz lepiej, to poczekaj aż bedzie sobie radził świetnie, bo zabierając go na taka impreze możesz wszystko zepsuć...

Stereo, chyba coś nie doczytałaś :evil_lol:
Ja wyraźnie napisałam, że jadę SAMA, to Jojek się będzie socjalizował :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Stereo, chyba coś nie doczytałaś :evil_lol:
Ja wyraźnie napisałam, że jadę SAMA, to Jojek się będzie socjalizował :evil_lol:

Potwierdzam :evil_lol: a ja jade nie z psami socjalizować tylko z ludziami :diabloti:

Posted

No dobra to jedźcie sie jutro posocjalizować z tłumem z okazji Dnia dziecka:angryy: , biedne psy , tyle dzieci wokól ...........:evil_lol:
No dobra ale poróbcie foteczki bo jakoś mało ich tutaj :razz:

Posted

[quote name='Maga100']a potrzebujesz tego? :shock:
mam się bać? :evil_lol:
Ty nie dlaczego ? :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']No dobra ale poróbcie foteczki bo jakoś mało ich tutaj :razz:
jak mało? moja wina że jak dodaje fotki to nikogo akurat nie ma? :mad:

Posted

[quote name='jo-jo']

jak mało? moja wina że jak dodaje fotki to nikogo akurat nie ma? :mad:

taaa a przylatuja jak nie dajesz :evil_lol:

wybralas cos? i co? :razz:

Posted

PIKA napisał(a):
taaa a przylatuja jak nie dajesz :evil_lol:

wybralas cos? i co? :razz:

a wybrałam ale do roboty dalej zabiore się po powrocie z pikniku8)

Posted

[quote name='jo-jo'] a wybrałam

a ktore? :roll:
znalazlam jeszcze "plywające" ale nie wiem, czy chcesz ;)

[quote name='Maga100']ja na piknik nie dojadę :shake:
Po 1. pogoda do bani, a po 2. rozbolał mnie brzuch i musze się położyć :shake:

po 1 pogoda fatalna :angryy:

a po 2 chyba Ci wątroba siadła :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']

po 1 pogoda fatalna :angryy:

a po 2 chyba Ci wątroba siadła :evil_lol:

no jeżeli jest ona umiejscowiona w żołądku, to niewykluczone :cool1:

A pogoda gorzej niż fatalna, nie chce mi się nawet z Leonem na spacer iść

Posted

[quote name='Maga100']no jeżeli jest ona umiejscowiona w żołądku, to niewykluczone :cool1:

A pogoda gorzej niż fatalna, nie chce mi się nawet z Leonem na spacer iść:crazyeye:o rany , to ci się wątroba omskła :evil_lol:

A my spaliśmy do 9.30 i spacer było o 10 :p

No i znów trzeba czekać do wieczora na foty:razz:

Posted

A więc o to troche fotek z dzisiejszego pikniku..dużo nie ostrych słabych bo cąły czas padał deszcz (na prawie cały) a ja do tego beznadziejny fotograf :evil_lol: