Maga100 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='jo-jo']A pewnie że marzyć można i może kiedyś do tego dojdzie :) ja tłumaczę Leonowi, że bić się nie wolno, a ty tłumacz Jojkowi, że labradory to najłagodniejsze psy na świecie :lol: Jak sama to możemy się na polach albo przy metrze umówić w zależności czym przyjezdrzasz ;-) no i oczywiście do pogody jeżeli będzie lało jak z cebra to raczej nie dojde... jak na taki koniec świata, to będę autem :lol: daj jutro tu znać o której się wybierasz i czy. I od razu uprzedzam: nie wcześniej niż 11.00 - 11.30 :cool1: Quote
stereo Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Maga100']Boże, czy wszystko musi się zaczynać bladym świtem niedzielnym? :mad: Pomyśl, że Ci co dzisiaj startowali w Agility musieli byc w Pecicach o 8.00 rano :diabloti:. A ty narzekasz na 11.00:cool1: Quote
Maga100 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='stereo']Pomyśl, że Ci co dzisiaj startowali w Agility musieli byc w Pecicach o 8.00 rano :diabloti:. mnie wśród nich na pewno by nie było :lol: Quote
jo-jo Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='Maga100']ja tłumaczę Leonowi, że bić się nie wolno, a ty tłumacz Jojkowi, że labradory to najłagodniejsze psy na świecie :lol: Dobrze :diabloti: [quote name='Maga100'] jak na taki koniec świata, to będę autem :lol: daj jutro tu znać o której się wybierasz i czy. I od razu uprzedzam: nie wcześniej niż 11.00 - 11.30 :cool1: Wiesz ja wstane między 9.0-9.30 żeby tam jakos dotrzeć, ale jak pogoda będzie brzydka to siąde przed kompem i tam nie dotre 8) Quote
jo-jo Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='Maga100']napisałam priv :cool1: no przecie odpowiedziałam 8) Quote
Maga100 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='jo-jo']no przecie odpowiedziałam 8) ale zanim odpowiedziałaś, ja już to napisałam :lol: cierpliwość nie jest mą cnotą :cool1: Quote
PIKA Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 jo-jo napisał(a):A sama się nie pojawisz z aparacikiem ?;-)) Ja tam chce Jojka po socjalizować mimo bullowatych Zaraz fotke na strone wybiore :diabloti: sama to nie, :shake: pies siedzi godzinami sam w domu w tygodniu, więc weekendy są dla niej i z nia ;) a z tym socjalizowaniem , to niestety pitoidalny doskonale mi psa zsocjalizowal z bulowatymi :angryy: do tego rok temu takaż suka dolozyla swoje :angryy: i teraz Sabulinda na bulowate reaguje gorzej niz Twoj Jojek na bladory o imieniu Leon :diabloti: a jeszcze jak jest biale w ciapki to juz trup murowany :diabloti: Quote
jo-jo Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 no trudno ja spróbuje, będzie w kantarze więc jest spokojniej... Quote
stereo Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 ja nie radzę socjalizować Leona akurat na zawodach. Tam jest od groma psów bez smyczy (w tym także takich toksycznych), jest strasznie tłoczno i głośno. Jeśli na szkoleniu sobie radzi coraz lepiej, to poczekaj aż bedzie sobie radził świetnie, bo zabierając go na taka impreze możesz wszystko zepsuć... Quote
Maga100 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='stereo']ja nie radzę socjalizować Leona akurat na zawodach. Tam jest od groma psów bez smyczy (w tym także takich toksycznych), jest strasznie tłoczno i głośno. Jeśli na szkoleniu sobie radzi coraz lepiej, to poczekaj aż bedzie sobie radził świetnie, bo zabierając go na taka impreze możesz wszystko zepsuć... Stereo, chyba coś nie doczytałaś :evil_lol: Ja wyraźnie napisałam, że jadę SAMA, to Jojek się będzie socjalizował :evil_lol: Quote
jo-jo Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='Maga100']Stereo, chyba coś nie doczytałaś :evil_lol: Ja wyraźnie napisałam, że jadę SAMA, to Jojek się będzie socjalizował :evil_lol: Potwierdzam :evil_lol: a ja jade nie z psami socjalizować tylko z ludziami :diabloti: Quote
Maga100 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='jo-jo'] a ja jade nie z psami socjalizować tylko z ludziami :diabloti: a potrzebujesz tego? :shock: mam się bać? :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 No dobra to jedźcie sie jutro posocjalizować z tłumem z okazji Dnia dziecka:angryy: , biedne psy , tyle dzieci wokól ...........:evil_lol: No dobra ale poróbcie foteczki bo jakoś mało ich tutaj :razz: Quote
jo-jo Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='Maga100']a potrzebujesz tego? :shock: mam się bać? :evil_lol: Ty nie dlaczego ? :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']No dobra ale poróbcie foteczki bo jakoś mało ich tutaj :razz: jak mało? moja wina że jak dodaje fotki to nikogo akurat nie ma? :mad: Quote
PIKA Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='jo-jo'] jak mało? moja wina że jak dodaje fotki to nikogo akurat nie ma? :mad: taaa a przylatuja jak nie dajesz :evil_lol: wybralas cos? i co? :razz: Quote
jo-jo Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 PIKA napisał(a):taaa a przylatuja jak nie dajesz :evil_lol: wybralas cos? i co? :razz: a wybrałam ale do roboty dalej zabiore się po powrocie z pikniku8) Quote
Maga100 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 ja na piknik nie dojadę :shake: Po 1. pogoda do bani, a po 2. rozbolał mnie brzuch i musze się położyć :shake: Quote
PIKA Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='jo-jo'] a wybrałam a ktore? :roll: znalazlam jeszcze "plywające" ale nie wiem, czy chcesz ;) [quote name='Maga100']ja na piknik nie dojadę :shake: Po 1. pogoda do bani, a po 2. rozbolał mnie brzuch i musze się położyć :shake: po 1 pogoda fatalna :angryy: a po 2 chyba Ci wątroba siadła :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='PIKA'] po 1 pogoda fatalna :angryy: a po 2 chyba Ci wątroba siadła :evil_lol: no jeżeli jest ona umiejscowiona w żołądku, to niewykluczone :cool1: A pogoda gorzej niż fatalna, nie chce mi się nawet z Leonem na spacer iść Quote
Alicja Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Maga100']no jeżeli jest ona umiejscowiona w żołądku, to niewykluczone :cool1: A pogoda gorzej niż fatalna, nie chce mi się nawet z Leonem na spacer iść:crazyeye:o rany , to ci się wątroba omskła :evil_lol: A my spaliśmy do 9.30 i spacer było o 10 :p No i znów trzeba czekać do wieczora na foty:razz: Quote
jo-jo Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 e tam jak wieczorkiem ja właśnie wróciłam i ledwo zyje :evil_lol: Quote
jo-jo Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 A więc o to troche fotek z dzisiejszego pikniku..dużo nie ostrych słabych bo cąły czas padał deszcz (na prawie cały) a ja do tego beznadziejny fotograf :evil_lol: Quote
jo-jo Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Sajko z Barim na slalomie Sajko z Dragulcem Quote
Recommended Posts