Cola Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Jojek :shake: coś zrobił pannie :shake: taaaaaaki ogroooomnnniassstyyy brzuchol :evil_lol: qrcza ja się tak denerwuję, jak by to miały być moje szczeniorki :evil_lol: Quote
anetta Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Jo-Jo, jak na komorke to ladne te foty :evillaug: Obstawiamy ile bedzie fasolek? :lol: Ja mowie ze 6-7 :angel: Quote
anushka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 JOjek wpadłam zobaczyć zy coś wiadomo:p czekamy dalej w napięciu hahaha..właśnie zbieramy sie na imprezę działkową-zimno jak niewiem co..brrr..niewiem jak ja tam wysiedzę :-( ale będę pamiętać o porodzie,coby mnie pępkowe nie minęło :mad: :multi: trzymam kciukasy za maluszki,żeby wszystko poszło gladko jak po maśle :cool3: :loveu: Quote
jo-jo Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Tak te kciuki najważniejsze ;-)) Nie wiem gdzue ty mieszkaszabo u mnie cieplukto :shake: Ja to bym chciałą taką 10 ale będę się cieszyła z każdego jednego malucha ;-) Quote
jo-jo Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Są dzieci!!! Aneta wykrakałaś szczęśliwa szósteczka :loveu: 3 pieski i 3 suczki!! Quote
Cola Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ....ale radocha :multi: Quote
sunrise Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 :cool2: :Cool!: :Cool!: :Cool!: no wreszcie są! gratulacje dla szczęśliwej mamusi i tatusia no i dla "babci" szczeniorków oczywiście ;) czy Jojek już wie? :cool3: Quote
jo-jo Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Cola napisał(a)::multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ....ale radocha :multi: Wiellllllka :multi: :multi: są 2 pieski arlekinki:loveu: , 1 suczka arlekinka, 1 czarniutka suczka, i dwójka nie typowa! 1 suczka szary płaszczyk! i 1 piesek, i tu nie wiadomo jak go opisać, bo jest to coś między płaszczem/arlekinem/a plattenem z tego co nam Beata przez telefon opisywała to główka ma jak tatuś, łapki i froncik całe białe, pół tułowie czarniutke, a na drugiej połowie na białej powierzchni jedna czarna plamka, i ogonek jak tatuś! Więc umaszczenie do ustalenia ;-)) I uwaga będą zdjęcia !! tylko jutro albo pojutrze ale będą, Dzieci urdoziły się dzisiaj w nocy mamusia ma się świetnie tak samo jak cała 6 :loveu: Quote
Cola Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 :multi: :multi: :multi: ...z niecirpliwością czekam na foteczki fasolek :loveu: Muszą być przepiękne :loveu: Quote
cuciola Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 WIELKIE GRATULACJE!!! zeby sie zdrowo chowaly!!!! Quote
jo-jo Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Pika jak to Monika kiedyś tu nazwała dozie fasolki :loveu: Wszystkim Dziękujemy za Gratulacje :loveu: Czekam na wyjasnienie sytuacji z tym pieskiem bo to bardzo ciekawe! Jeszcze dzisiaj będziemy rozmawiać z Beatką więc zobaczymy ;-) Quote
daga10011 Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Gratulacje dla tatusia:multi: .Czekamy na fotki malych dozich fasoleczek:loveu: .Zwlaszcza tego pieska o nieustalonym kolorze:loveu: Quote
anetta Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 WOW :loveu: GRATULUJE!!! Jaka czeka mnie nagroda? hahaha :lol::lol::lol: Jojek sie postaral z tym nietypowym maluchem!! :laugh2_2: Quote
Maga100 Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 dołączam się do gratulacji dla ojca i babci :lol: Quote
Koma Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 :multi: Gratulacje! :multi: czekamy na zdjęcie kluseczek! :loveu: jestem strasznie ciekawa jak wygląda ten nietypowy piesek! Quote
jo-jo Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 A więc moge wam powiedziec tyle że typujemy że ten piesek to chyba arlekinek, przynjamniej tak obstawiamy ;-)) Zdjęcia będą napewno w poniedziałek :), Dziękuje Wszystkim za kciuki i za gratulacje ;-)) oraz Zapraszam do częstego odwiedzania nas w poszukiwaniu zdjęć maleństw :loveu: Quote
Paula Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Gratulacje dla dumnego Tatusia i jego Panci :Cool!: :sweetCyb: :beerchug: :drink1: Quote
jo-jo Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 paula_z napisał(a):Gratulacje dla dumnego Tatusia i jego Panci :Cool!: :sweetCyb: :beerchug: :drink1: Nawet w domu się tego nie da opić bo prawie wszyscy sa na antybiotyku :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 :BIG::laola::cunao::laola::BIG::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa:BRAWO JOJEK , MAMUSIA I MALUSZKI Quote
Recommended Posts