Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jojek :shake: coś zrobił pannie :shake: taaaaaaki ogroooomnnniassstyyy brzuchol :evil_lol:
qrcza ja się tak denerwuję, jak by to miały być moje szczeniorki :evil_lol:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

JOjek wpadłam zobaczyć zy coś wiadomo:p czekamy dalej w napięciu hahaha..właśnie zbieramy sie na imprezę działkową-zimno jak niewiem co..brrr..niewiem jak ja tam wysiedzę :-( ale będę pamiętać o porodzie,coby mnie pępkowe nie minęło :mad: :multi: trzymam kciukasy za maluszki,żeby wszystko poszło gladko jak po maśle :cool3: :loveu:

Posted

Tak te kciuki najważniejsze ;-))

Nie wiem gdzue ty mieszkaszabo u mnie cieplukto :shake:

Ja to bym chciałą taką 10 ale będę się cieszyła z każdego jednego malucha ;-)

Posted

:cool2: :Cool!: :Cool!: :Cool!:
no wreszcie są!

gratulacje dla szczęśliwej mamusi i tatusia no i dla "babci" szczeniorków oczywiście ;)
czy Jojek już wie? :cool3:

Posted

Cola napisał(a):
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
....ale radocha :multi:

Wiellllllka :multi: :multi:

są 2 pieski arlekinki:loveu: , 1 suczka arlekinka, 1 czarniutka suczka,

i dwójka nie typowa!

1 suczka szary płaszczyk!

i 1 piesek, i tu nie wiadomo jak go opisać, bo jest to coś między płaszczem/arlekinem/a plattenem z tego co nam Beata przez telefon opisywała to główka ma jak tatuś, łapki i froncik całe białe, pół tułowie czarniutke, a na drugiej połowie na białej powierzchni jedna czarna plamka, i ogonek jak tatuś! Więc umaszczenie do ustalenia ;-))

I uwaga będą zdjęcia !! tylko jutro albo pojutrze ale będą, Dzieci urdoziły się dzisiaj w nocy mamusia ma się świetnie tak samo jak cała 6 :loveu:

Posted

Pika jak to Monika kiedyś tu nazwała dozie fasolki :loveu:

Wszystkim Dziękujemy za Gratulacje :loveu:
Czekam na wyjasnienie sytuacji z tym pieskiem bo to bardzo ciekawe!
Jeszcze dzisiaj będziemy rozmawiać z Beatką więc zobaczymy ;-)

Posted

A więc moge wam powiedziec tyle że typujemy że ten piesek to chyba arlekinek, przynjamniej tak obstawiamy ;-))

Zdjęcia będą napewno w poniedziałek :),

Dziękuje Wszystkim za kciuki i za gratulacje ;-)) oraz Zapraszam do częstego odwiedzania nas w poszukiwaniu zdjęć maleństw :loveu:

Posted

paula_z napisał(a):
Gratulacje dla dumnego Tatusia i jego Panci :Cool!: :sweetCyb: :beerchug: :drink1:

Nawet w domu się tego nie da opić bo prawie wszyscy sa na antybiotyku :evil_lol: