Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:no tak Jojek typowy mężczyzna ,żona przy dzieciach a on z innymi na spacerku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No taki to jest , ale wierny przynajmniej (narazie) Megi jest ;-)) Ciuka to jego najlepsza kumpela i można powiedzieć "przybrana" siostra, a Dida to można powiedzieć że go adoptowała ;-)

Posted

[quote name='Maga100']to żeby tradycji stało się zadosć, rozumiem, ze teraz Jo-Jo leży pijany? :evil_lol:

Jo-Jo pijany? :crazyeye:

No co Ty on nigdy nie pił :evil_lol: , chcociaż coś dzisiaj musi być bo wierci się po domu koszmarnie..Nawet Ciuka z Didą się ułożyły już :lol:

Posted

ja po imprezce a tu taka informacja...hahahahaa,dobrze,że skończyliśmy prawie nie dawno ;) i zaś można zacząć,no ale to trzeba poczekać,żebyś antybiotyku nie brała :mad: :cool3: gratulejszyn,cmokejszyn baby...takie kluseczki kochane...:multi: :multi: :multi: Anetta a w nagrodę fajnie by było jakbyś sobie kupiła dożka z tego miotu :eviltong: :eviltong: hhhahaaahaha i to tego nietypowego jak to JOjo napisała Armagedona :multi: :multi: jak tutaj pojawią się fotki klusek toja chyba moniotr będe całować...:oops: :oops: :eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']No to dzisiaj akcja mycia monitorów :multi::multi::multi::multi::multi:

Alu to dopoiero jutro ;-)) Dzisiaj co najwyżej moge jeszcze pokazać fotki z wczorajszej psiej "imprezy" na polach z okazji dzieci :loveu: (no można tak powiedzieć :evil_lol: )

Aneta to dostanie rabat na szczeniaka za tą celność :diabloti:

Posted

[quote name='jo-jo']Alu to dopoiero jutro ;-)) Dzisiaj co najwyżej moge jeszcze pokazać fotki z wczorajszej psiej "imprezy" na polach z okazji dzieci :loveu: (no można tak powiedzieć :evil_lol: )

Aneta to dostanie rabat na szczeniaka za tą celność :diabloti:

TAK! TAK! TAK! TAK! TAK!!!!

Posted

Ania-k napisał(a):
ona pewnie była przy robieniu :p :eviltong:

niee:evil_lol: nawet jeszcze jakiś czas temu nie wiedziala, tak samo jak Wy :)

Posted

[quote name='jo-jo']Dobrze to na początek pokaże Wam jak dziewczynki chciały pozować..No poza Nandulą :diabloti:

Ślicznosci:loveu:, ale chyba sesja sie im nie podobala- jezory fotografowi pokazaly:eviltong:

Posted

moon_light napisał(a):
Ślicznosci:loveu:, ale chyba sesja sie im nie podobala- jezory fotografowi pokazaly:eviltong:

Gorąco było, a po za tym nikt nie chciał wczoraj pozować..

Posted

Jeszcze pare foteczek z wczoraj :loveu:

Ciuka Lwiątko:diabloti:

Dziewcyny poszły porozmawiać z Jojkiem :evil_lol:

A tu nasza sąsiadka Nandula czyli Fistacja Korona Borealis:multi:

Rodzinna rozmowa :razz:

Posted

[quote name='Teklunia']co ja wyczytalam? :-o
gratulacje dla dzielnego tatusia :lol: :thumbs:
:BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG:

A dziękujemy, już wiem że szczeniaczki miały wage między 690 a 790g, czyli jak sie dowiedziałam norme dozią :loveu: , jutro napewno będą fotki :)

A ja póki co zapraszam na wreszcie przeniesioną stronke na nowy serwer czyli www.zkolumbowejsfory.pl

A zaraz coś jeszcze z dzisiejszej wizyty u naszych Saxifrag może wybrać się da :evil_lol: