aga1215 Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='jo-jo']A więc moge wam powiedziec tyle że typujemy że ten piesek to chyba arlekinek, przynjamniej tak obstawiamy ;-)) Zdjęcia będą napewno w poniedziałek :), Dziękuje Wszystkim za kciuki i za gratulacje ;-)) oraz Zapraszam do częstego odwiedzania nas w poszukiwaniu zdjęć maleństw :loveu: czekam na zdjęcia :loveu: Quote
jo-jo Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Dziękujemu Ślicznie :multi: Fotki napewno będą w Poniedziałek ale postaram się namówić Beatkę żeby przynajmniej jutro cos przysłała ;-)) No i trzeba przedyskutowac co to za umaszczenie :)) Quote
Agga Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='jo-jo']Są dzieci!!! Aneta wykrakałaś szczęśliwa szósteczka :loveu: 3 pieski i 3 suczki!! GRATULACJE!!! To się chłopak spisał:p Quote
jo-jo Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 No taki gówniarz i już ojciec 6 dzieci :loveu: A teraz Moi Drodzy wybieramy imiona!! Na literke A hodowla nazywa się Pandemia Prosze o propozycje :oops: Quote
simbik Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Gratulacje dla tatusia, mamusi i sześcioraczków :Cool!: :Cool!: :Cool!: . Quote
Daisunia Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Gratki dla Jojka ;) a moze : Aramis , Aaron ... hmm "kto da więcej" :lol: Quote
sunrise Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Bardzo proszę - toż to sama przyjemność :multi: Amadeusz Abacus Arystoteles Archibald Abraham Admirał Asterix August Abigail Adela Afrodyta Amelia Andromeda Antygona Ariadna jeśli coś z tego się przyda - będzie mi baaardzo miło! Quote
jo-jo Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 sunrise napisał(a):Bardzo proszę - toż to sama przyjemność :multi: Amadeusz Abacus Arystoteles Archibald Abraham Admirał Asterix August Abigail Adela Afrodyta Amelia Andromeda Antygona Ariadna jeśli coś z tego się przyda - będzie mi baaardzo miło! Poweim tak, Amadeus już jest, Abigail też, Afrodyta tez, Asterix,Abraham też Teraz jest dużo miotów na A więc trzeba się wykazać pomysłowością:multi: Ale te są bardzo fajne ;-) Czekamy na kolejne :) Ja sobie wymysliłam dla tego pieska dziwnie umaszczonego Armagedon Pandemia a płaszczykowa szara dziewczynka Antidotum Pandemia albo Adrenalina Pandemia :lol: Quote
jo-jo Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 arima napisał(a):Albo Arima:lol: Gratulacje dla Jojka!!!:multi: hmm Arima, pomyślimy :evil_lol: Dziękujemy :loveu: Quote
Cola Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 fiu fiu...jak ja coś wymyślę to posypie się litania :evil_lol: chyba :roll: Quote
Daisunia Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 orginalne... hmm Awantura ?? :lol: (znalam husky ktory nazywal sie Skandal :lol:) Quote
jo-jo Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Daisunia napisał(a):orginalne... hmm Awantura ?? :lol: (znalam husky ktory nazywal sie Skandal :lol:) To imię to w stylu Monisi czyli Korony ;-)) Quote
Agga Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Azzuro, Azis, Azalea, Avanthi, Attaboy, Atlanta, Athena, Asser , Anschy, Asco, Armagedon, Afra, Aramis, Arabela, Apsik, Apacz, Anya, Amira, Al Capone, Agga( haha takie imie dla psa tez znałazałam :crazyeye: ), Agamemnon, Quote
Cola Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Dobra wymyślam :hmmmm: Adagio Abisal Agon Amon Aborygen :evil_lol: Abrys Absolut Absurd Absynt Ajer :cool3: ewentualnie ajerkoniak :lol: Akubus Amarant Abrakadabra Anakonda :p Abrazja Abstrakcja Ambicja Ambra Agema Agora Adhezja Adria Agrafka :evil_lol: Alpaga :evil_lol: :evil_lol: taka tkanina oczywiście :cool3: Ja tu jeszcze coś dopisze :lol: Quote
anabelka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Ogromne gratulacje dla dumnego tatusia i reszty. No i czekam na zdjecia:new-bday: Quote
sunrise Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='jo-jo'] Ja sobie wymysliłam dla tego pieska dziwnie umaszczonego Armagedon Pandemia a płaszczykowa szara dziewczynka Antidotum Pandemia albo Adrenalina Pandemia :lol: no super! a to do tego zestawu to ja proponuję: Ambasador Admirał Alabaster Awangarda Alternatywa Apokalipsa wymyślanie imion jest fajne...;) Quote
Nugatowa Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 jo-jo napisał(a):No taki gówniarz i już ojciec 6 dzieci :loveu: A teraz Moi Drodzy wybieramy imiona!! Na literke A hodowla nazywa się Pandemia Prosze o propozycje :oops: Arlekin dream Atakama Agar Abdidudah Ambrozja Aplauz Atomówka Alive prodigy Adventure Alarm Aqua speed Ajmon Albus Dambledor Aaronwell Black Debutante Advocate Ar-Rub Agrigento Arizona As-Sallum Amsterdam Alice of the magic country Aviemore Allegro Aracaju Abano Terme Quote
anetta Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 A moze imiona beda od jakis nazw? Gor, morz, wodospadow, itp.?:razz: Quote
jo-jo Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 anetta napisał(a):A moze imiona beda od jakis nazw? Gor, morz, wodospadow, itp.?:razz: Anetko nie stety nie ode mnie zależy jakie będą imiona, a co najwyżej my damy właśnie jakies podpowiedzi więc trudno jest mi powiedzieć jakieś skojarzenia ;-)) Ja to do swojego przydomka bedę chciała imiona aktorów, nazwy filmów i piosenek, bo takie mam swoje upodobanie :diabloti: Quote
moon_light Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 jo-jo napisał(a):Anetko nie stety nie ode mnie zależy jakie będą imiona, a co najwyżej my damy właśnie jakies podpowiedzi więc trudno jest mi powiedzieć jakieś skojarzenia ;-)) Ja to do swojego przydomka bedę chciała imiona aktorów, nazwy filmów i piosenek, bo takie mam swoje upodobanie :diabloti: A macie juz swój przydomek?? tz " z kolumbowej sfory"??? GRATULUJE MALYCH JOJECZKÓW !! Prosze pochwalic jo-jo , ladnie sie spisał:cool3: Quote
jo-jo Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 moon_light napisał(a):A macie juz swój przydomek?? tz " z kolumbowej sfory"??? Mam nadzieje że FCI nam zatwierdzi, bo jak tak to myśle że w tym miesiącu już będziemy oficjalną hodowlą:) Quote
jo-jo Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 No to mamusia urodziła, więc ojciec się dzisiaj szlajał :evil_lol: Oczywiście w towarzystwie nie innym jak z Ciuką Luką (Halucynacją Koroną Borealis), Didulą (Flamenco Korona Borealis) i Nandulą (Fistacją Koroną Borealis) A oto tatuś w pełni ukazuje swój charakter :evil_lol: Quote
Recommended Posts