Alicja Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='jo-jo'] A teraz musze sie pochwalić i na sobotniej wystawie w Głogowie tatuś owego "maleństwa" Zakończył CHAMPIONAT POLSKI :multi: :multi: :multi: :multi: A na dokładke dostał jeszcze BOB'a ;-) I pomyśleć że jeszcze wczoraj był taki malutki: :multi::multi::multi:brawo Jojeczko Quote
jo-jo Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:brawo Jojeczko [quote name='Kamcia_14']Gratulacje :laola: :laola: To teraz pijemy :drinka: :drinka: :knajpa: :knajpa: :beerchug: [quote name='PIKA']GRATULACJE :laola::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: Bardzo Dziękujemy :multi: A oto Ch.Pl. Mł.Ch.Pl. Mł.Zw.Pl Jumpin' Jack Flash Saxifraga ;-) Który raczył wczoraj pozować na spacerku, a zdjecia autorstwa Cioci Moon_Light która nas wczoraj odwiedziła :multi: Quote
simbik Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='jo-jo']Bardzo Dziękujemy :multi: A oto Ch.Pl. Mł.Ch.Pl. Mł.Zw.Pl Jumpin' Jack Flash Saxifraga ;-) Który raczył wczoraj pozować na spacerku, a zdjecia autorstwa Cioci Moon_Light która nas wczoraj odwiedziła :multi: Co prawda już w kilku miejscach gratulowaliśmy, ale tu jeszcze nie, więc [SIZE="6"]Wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkie gratulacje z okazji zdobycia DOROSŁEGO CHAMPIONATU POLSKI Hip, hip, hura :multi: ,...Hip, hip, hura :multi:...Hip, hip, hura :multi: ...Hip, hip, hura :multi: ... No i śliczne zdjątko...tylko coś ich mało :razz: Quote
jo-jo Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='LAZY']Gratulujemy!!!! [quote name='Maga100'] o mamo, jaki piękny ryjek :loveu: [quote name='simbik']Co prawda już w kilku miejscach gratulowaliśmy, ale tu jeszcze nie, więc Wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkie gratulacje z okazji zdobycia DOROSŁEGO CHAMPIONATU POLSKI Hip, hip, hura :multi: ,...Hip, hip, hura :multi:...Hip, hip, hura :multi: ...Hip, hip, hura :multi: ... No i śliczne zdjątko...tylko coś ich mało :razz: Dzięki Kochane :multi: :multi: :multi: No mało bo aparacik już omawia posłuszęństwa... Ostatnie fotki to wczorajsze malutkich Ciukawek :loveu: A dzisiaj Wam pokaże moje "dzieło" tzn. Alrkina jako witrażyk na okno (to w ramach dzisiejszej nudy) Z góry ostrzegam że nie jest to piękne, bo ja nie stety uzdolnień artystycznych ni mam... Quote
jo-jo Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='Taura'] Chciałabym miec chociaż takie uzdolnienia. :loveu: Śliczne. :loveu: Dzięki :multi: A tu na dobranoc płaszczyk (pytanie kto to :evil_lol:) zdjęcie oczywiście nie najlpesze bo raz farby schną a dwa światło do kitu... Quote
simbik Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Jak to są marne uzdolnienia to ja dziękuję :evil_lol: . Bardzo fajne te witrażyki :lol: . Quote
Kamila Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Jojek-jak to aparat ci odmawia posluszenstwa? :-o D50? :-o A witrazyki sliczne :loveu: Quote
jo-jo Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 simbik napisał(a):Jak to są marne uzdolnienia to ja dziękuję :evil_lol: . Bardzo fajne te witrażyki :lol: . Dzięki :oops: kamila-dog napisał(a):Jojek-jak to aparat ci odmawia posluszenstwa? :-o D50? :-o A witrazyki sliczne :loveu: Kamila nie D50 tylk omój drugi aparat CANON G5 ;-) W nim już bateria się wysłuzyła i trzeba wymienić, Nikon jak najbardziej działa i ciągle w użytku ;-)) Quote
Kamila Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 jo-jo napisał(a):Kamila nie D50 tylk omój drugi aparat CANON G5 ;-) W nim już bateria się wysłuzyła i trzeba wymienić, Nikon jak najbardziej działa i ciągle w użytku ;-)) No to masz czym robic fotki :eviltong: :mad: Quote
jo-jo Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 kamila-dog napisał(a):No to masz czym robic fotki :eviltong: :mad: Ale aparat nie mój a mojej mamy :eviltong: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Ale piękne :multi:. Masz zdolności kobieto :evil_lol:. Quote
jo-jo Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Ale piękne :multi:. Masz zdolności kobieto :evil_lol:. Hihi chyba do ich braku :evil_lol: Dzięki :loveu: [quote name='Taura']No jak to kto to? JOJECEK!! :loveu: Śliczne. :loveu: Dzięki :loveu: Quote
PIKA Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Klaudia jakie fajowskie te witrazyki :multi: Zrób mi z zóltkiem :oops: Quote
jo-jo Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 PIKA napisał(a):Klaudia jakie fajowskie te witrazyki :multi: Zrób mi z zóltkiem :oops: I pewnie z klapniętym uszkiem ;-)) Moge spróbować tylko nie wiem czy moje farbki nie są aż za żółte :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 jo-jo napisał(a):I pewnie z klapniętym uszkiem ;-)) Moge spróbować tylko nie wiem czy moje farbki nie są aż za żółte :evil_lol: mozę byc z klapnietym :evil_lol: a za zólte? Najwyzej będzie baaardzo żólty dog :evil_lol: Quote
jo-jo Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 PIKA napisał(a):mozę byc z klapnietym :evil_lol: a za zólte? Najwyzej będzie baaardzo żólty dog :evil_lol: Wiesz jak chcesz to może być i z ciętym ;-) Mi to obojętne tylko uprzedź mnie bo musze wybrać jakiś wzór na głowę:eviltong::evil_lol: Quote
PIKA Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 jo-jo napisał(a): Mi to obojętne tylko uprzedź mnie bo musze wybrać jakiś wzór na głowę:eviltong::evil_lol: wiesz co mam pomysla :evil_lol: zrób dwa :evil_lol: jedno z cietym drugie z klapnietym :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 :razz:no no to tu kacik plastyczny powstał ;) Quote
jo-jo Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='PIKA']wiesz co mam pomysla :evil_lol: zrób dwa :evil_lol: jedno z cietym drugie z klapnietym :evil_lol: Cholera Ty to wymagająca jesteś :evil_lol: Postaram się, ale to jużnie dzisiaj... [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no no to tu kacik plastyczny powstał ;) E tam zaraz zniknie ;-) Ehh, dzisiaj po bardzo długim okresie włączyłam sobie stare kasety... Zaczęłam od tej z 1998 roku, i nic tylko siedze sobie i płacze, i stwierdzam dlaczego dogi muszą żyć tak krótko?:shake: Quote
PIKA Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 jo-jo napisał(a): Cholera Ty to wymagająca jesteś :evil_lol: Postaram się, ale to jużnie dzisiaj... zawsze byłam :evil_lol: ale nie aż tak, zeby dzisiaj :evil_lol: kiedy będziesz miala kfilke ;) jo-jo napisał(a):dlaczego dogi muszą żyć tak krótko?:shake: nawet mi tego nie mow :shake: Quote
jo-jo Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 "Przepraszam...Przepraszam Cię nie wiedziałam.. Nie wiedziałam jak bardzo za Tobą tęsknie, za Twoją czarną mordką, za Twoim bijącym ogonem, za Tobą... Nie wiedziałam, że to aż tak mnie boli.. Nie wiedziałam dopóki nie włączyłam tych kaset... Tych kaset na których jesteś, gdzie widzę że byłeś...Widzę to jaki byłeś szczęśliwy, to jak uwielbiałeś biegać po działce. To jakim byłeś wspaniałym przyjacielem i opiekunem zarówno mnie jak i Kajtka... Dopiero teraz wiem jak bardzo mi Cię brak, i chodź potrafię o Tobie mówić, mówić o tym jaki byłeś cudowny to czasami nie mogę uwierzyć że Ciebie już nie ma.. Po prostu dla mnie zawsze byłeś i zawsze będziesz... Teraz jest Jojek, ale nie myśl że o Tobie już nie pamiętam, wręcz przeciwnie, dzięki niemu przypominam sobie te wspaniałe chwile kiedy byłeś tu obok mnie. Pamiętam jak w tak wielkim ciele było jeszcze większe serce…Pamiętam te wszystkie chwilę, te radosne alei te przykre.. Wiem że nigdy Cię nie zapomnę bo za bardzo Cię Kocham, i wierze że odchodząc zostawiłeś mi cząstkę swojego wielkiego serducha, i wiem że odzyskasz je dopiero gdy znów się spotkamy..." Quote
Kamila Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 jo-jo napisał(a):Ale aparat nie mój a mojej mamy :eviltong: No i? :cool3: :diabloti: jo-jo napisał(a): Ehh, dzisiaj po bardzo długim okresie włączyłam sobie stare kasety... Zaczęłam od tej z 1998 roku, i nic tylko siedze sobie i płacze, i stwierdzam dlaczego dogi muszą żyć tak krótko?:shake: Wlasnie czytalam na teczowym moscie...:-( Ja nawet sobie nie chce tego wyobrazac :shake: :-( Quote
jo-jo Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 PIKA napisał(a):zawsze byłam :evil_lol: ale nie aż tak, zeby dzisiaj :evil_lol: kiedy będziesz miala kfilke ;) Jak będe to obiecuje zrobię, i jakby co to U Koronki zostawię. PIKA napisał(a):nawet mi tego nie mow :shake: Już nie mówię.. kamila-dog napisał(a):No i? :cool3: :diabloti: No i prawde mówiąc nie jest szczęśliwa pożyczając mi go zakażdym razem:eviltong: kamila-dog napisał(a):Wlasnie czytalam na teczowym moscie...:-( Ja nawet sobie nie chce tego wyobrazac :shake: :-( Dlatego zawsze mówię, że trzeba się cieszyć każdą sekundą spędzoną z naszym futrzakiem... Quote
Recommended Posts