g_o_n_i_a Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 No własnie i prosze mi tutaj nie mowic, ze Kajtek nie toleruje psów. Moze w sensie psów samców, ale suczki toleruje. Nawet z cieczką. :-) Ewa, u Guni siedze, Kochana Gunieczka mnie przygarnęła na chwilkę... Matka natura odebrała mi net i nie chce go oddać... Wrrr :shake: Quote
ewatr Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']No własnie i prosze mi tutaj nie mowic, ze Kajtek nie toleruje psów. Moze w sensie psów samców, ale suczki toleruje. Nawet z cieczką. :-) Ewa, u Guni siedze, Kochana Gunieczka mnie przygarnęła na chwilkę... Matka natura odebrała mi net i nie chce go oddać... Wrrr :shake: GONIA żebyś na mnie nie narzekała to mówię : ja będę w schronisku w sobote koło 11 godziny / bo potem na mnie krzyczysz :eviltong: że nic nie wiesz ;) / jak możesz to przekaż to Guni :loveu: bo potrzebuje na razie pomocy i towarzystwa w trakcie pobytu w schronisku i miło mi będzie zobaczyć Jej znajomą twarz czy będzie w tym czasie w schronie ? Quote
g_o_n_i_a Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 Gunia powinna być. No wiesz co Ewa, poczułam sie niechciana :evil_lol: Quote
agnes_czy Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Gunia powinna być. No wiesz co Ewa, poczułam sie niechciana :evil_lol: Gorzej- bo ja też:evil_lol: Quote
ewatr Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='agnes_czy']Gorzej- bo ja też:evil_lol: Kobiety :loveu: bo ja na razie zaczynam :oops:, popełniam błędy , które musicie mi wybaczyc !!!! ja sie "wyrobię " tylko trzeba czasu - jak to w życiu :evil_lol: pozdrawiam Ewa Quote
g_o_n_i_a Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Kajtuś dzisiaj miał gości ojejka i bardzo chętnie podchodzil do krat boksu. Bardzo chętnie zjadał psie chrupki. I nawet nie wiedziałam, ze Kajtek potrafi wydawać z siebie takie typowe u niektórych psów lekkie stękanie z zadowolenia. Prosze jak nasz Kajtuś się wyrobił w ciągu roku. Tylko domku, gdzie jestes!! Quote
agnes_czy Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 A później Kajtuś był na randce z piękną collaczką Tequilą. Bardzo miło im się roz....... szczekało ;) Quote
g_o_n_i_a Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Chociaż Collaczka z charakterkiem, a jaka piękna ojej... I tez domek musi znaleźć. Quote
ewatr Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 agnes_czy napisał(a):A później Kajtuś był na randce z piękną collaczką Tequilą. Bardzo miło im się roz....... szczekało ;) kobiety coś mnie ominęło :eviltong: nasz Kajtuś na randce? no,no się porobiło :evil_lol: !!! Quote
irma Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 nowa aukcja http://www.allegro.pl/show_item.php?item=113644439 Quote
MagYa^^ Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Witaj Kajtusiu, do gory wskakujemy i tam sie trzymamy mocno! Quote
ewatr Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 irma napisał(a):nowa aukcja http://www.allegro.pl/show_item.php?item=113644439 dzięki wielkie w imieniu Kajtusia :loveu: bo taką krzywdę jaka go w przeszłości spotkała :-( powinien mu jakis dobry dom z własnym , kochanym człowiekiem wynagrodzić Quote
rybon36 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 dziewczyny, zjadło mi bajkę, całą, i ten odcinek, ostatni nieopublikowany też :(, padł mi twardy dysk:( co począć teraz, wszystko było przepisane do kompa, nie zdążyłam tylko na dogo zamieścić, bo już późno było:( Quote
Kara. Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 O kurczę ale pech :calus:Pewnie inne ważne rzeczy też:shake: Ale spokojnie Ktoś tu miał zapisane całe a jak nie to ja w sobotę albo w niedzielę wyszukam wszystkie odcinki i Ci wyślę.A póżnie jak będziesz miała czas i wenę to dpiszesz resztę. Quote
rybon36 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 wszystko inne też diabli wzięli, mój artykuł do gazety, ulotke o kleszczach tyż Quote
Kara. Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 To co zbierać bajkę do kupy?Zamierzałam w weekend się poobijać:lol:Mogę przed kompem:cool3:A ta ulotka to z netu czy prywatna.Bo mogę w ramach obijania się trochę poszperać w google:lol: Artykułu żadnego niestety nie napisze bo talentu Bozia nie dała;) Quote
Kostek Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 goniu zapraszam do wpisania kajtusia w temat o zadluzeniach w hotelach i zbieraniu funduszy->http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1878499#post1878499 sama bym go wpisala ale nie przebrne przez te 103 strony :( Quote
MagYa^^ Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Kajtek... biedaku ciotka nie moze spojrzec obojetnie na Ciebie.. :( Jak strasznie boli to ze Ty tam sam siedzisz kochany.. zamiast siedziec w jakims zielonym ogrodku... Przepraszam w imieniu ludzi.. Eh :( Quote
Recommended Posts