Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No własnie i prosze mi tutaj nie mowic, ze Kajtek nie toleruje psów. Moze w sensie psów samców, ale suczki toleruje. Nawet z cieczką. :-)

Ewa, u Guni siedze, Kochana Gunieczka mnie przygarnęła na chwilkę...
Matka natura odebrała mi net i nie chce go oddać... Wrrr :shake:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']No własnie i prosze mi tutaj nie mowic, ze Kajtek nie toleruje psów. Moze w sensie psów samców, ale suczki toleruje. Nawet z cieczką. :-)

Ewa, u Guni siedze, Kochana Gunieczka mnie przygarnęła na chwilkę...
Matka natura odebrała mi net i nie chce go oddać... Wrrr :shake:
GONIA żebyś na mnie nie narzekała to mówię :

ja będę w schronisku w sobote koło 11 godziny

/ bo potem na mnie krzyczysz :eviltong: że nic nie wiesz ;) /

jak możesz to przekaż to Guni :loveu: bo potrzebuje na razie pomocy i

towarzystwa w trakcie pobytu w schronisku i miło mi będzie zobaczyć Jej

znajomą twarz czy będzie w tym czasie w schronie ?

Posted

[quote name='agnes_czy']Gorzej- bo ja też:evil_lol:
Kobiety :loveu:

bo ja na razie zaczynam :oops:,

popełniam błędy , które musicie mi wybaczyc !!!!

ja sie "wyrobię " tylko trzeba czasu - jak to w życiu :evil_lol:

pozdrawiam Ewa

Posted

Kajtuś dzisiaj miał gości ojejka i bardzo chętnie podchodzil do krat boksu. Bardzo chętnie zjadał psie chrupki. I nawet nie wiedziałam, ze Kajtek potrafi wydawać z siebie takie typowe u niektórych psów lekkie stękanie z zadowolenia. Prosze jak nasz Kajtuś się wyrobił w ciągu roku. Tylko domku, gdzie jestes!!

Posted

agnes_czy napisał(a):
A później Kajtuś był na randce z piękną collaczką Tequilą. Bardzo miło im się roz....... szczekało ;)

kobiety coś mnie ominęło :eviltong: nasz Kajtuś na randce?

no,no się porobiło :evil_lol: !!!

Posted

dziewczyny, zjadło mi bajkę, całą, i ten odcinek, ostatni nieopublikowany też :(, padł mi twardy dysk:( co począć teraz, wszystko było przepisane do kompa, nie zdążyłam tylko na dogo zamieścić, bo już późno było:(

Posted

O kurczę ale pech :calus:Pewnie inne ważne rzeczy też:shake:
Ale spokojnie Ktoś tu miał zapisane całe a jak nie to ja w sobotę albo w niedzielę wyszukam wszystkie odcinki i Ci wyślę.A póżnie jak będziesz miała czas i wenę to dpiszesz resztę.

Posted

To co zbierać bajkę do kupy?Zamierzałam w weekend się poobijać:lol:Mogę przed kompem:cool3:A ta ulotka to z netu czy prywatna.Bo mogę w ramach obijania się trochę poszperać w google:lol: Artykułu żadnego niestety nie napisze bo talentu Bozia nie dała;)

Posted

Kajtek... biedaku ciotka nie moze spojrzec obojetnie na Ciebie.. :( Jak strasznie boli to ze Ty tam sam siedzisz kochany.. zamiast siedziec w jakims zielonym ogrodku... Przepraszam w imieniu ludzi.. Eh :(