evita. Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Ogłoszenie o Kajtusiu z fotką jego roześmianego pychola ukaże się w najblizszy piątek w Anonsach- wydanie podkarpackie. Gonia- podałam namiary na Ciebie :lol: P.S. Paros- podaj dokładnie gdzie w necie umieszczałas ogłoszenia o Kajtku- żebyśmy się nie zdublowały. Quote
evita. Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Paros- ponawiam pytanie- na jakie stronki w necie "wrzuciłas" już Kajtusia ? :lol: Quote
ewatr Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 evita. napisał(a):Paros- ponawiam pytanie- na jakie stronki w necie "wrzuciłas" już Kajtusia ? :lol: pytanie jak wyzej :evil_lol: Quote
Jagienka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Nie mogę znaleźć jakiej wielkości jest Kajtuś, ani jego zdjęcia w pełnej krasie, ale z pyszczka by się zgadzało: państwo poszukują psiaka podobnego do swojego wcześniejszego pupila, link do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29859 Warto spróbować... Quote
evita. Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Dzięki Jagienko za linka. O ile pamiętam z fotek to Kajtus jest chyba trochę większy jednak od tego psiaka i jest bardziej kudłaty. Zaraz przekopie kajtusiowy watek to może znajde jakąs fajną foteczkę :lol: Quote
evita. Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Drogie ciocie- dla przypomniania uśmiechnięty Kajtuś :lol: : P.S. Goniu dzisiaj miało ukazaś się ogłoszenie w Anonsach. Był jakiś odzew ? P.S.2 Paros- wklej proszę linki do kajtusiowych ogłoszen w necie. Quote
rybon36 Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 a ja chcę taki plakacik!!!!!! poproszę uprzejmie!!! Quote
bzuma Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='evita.']Drogie ciocie- dla przypomniania uśmiechnięty Kajtuś :lol: : P.S. Goniu dzisiaj miało ukazaś się ogłoszenie w Anonsach. Był jakiś odzew ? P.S.2 Paros- wklej proszę linki do kajtusiowych ogłoszen w necie. Kajtus jest przeuroczy :loveu: i jak pieknie usmiechniety:loveu: czy nadal nie ma domku ?:-( Quote
g_o_n_i_a Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 Był telefon w sprawie Kajtka z Anonsów podkarpackich. Z wiązku z tym mam pytanie do Cioci Evity - czy podawałaś tam wiek Kajtka? Przypuszczam, ze nie, bo gdy Pan usłyszał, ze ma ok. 10 lat coś jakby był mniej zainteresowany dziadziusiem. No ale niby sobie notował wszystko, ma rozmawiać z małżonką i będzie dzwonić. Ale ile osob już tak obiecywało... Mimo to :kciuki: ogromne, bo wreszcie jest jakiś odzew. Ośmielę się jeszcze wspomnieć, ze podkreślilam wszystkie plusy Kajtusia, które są oczywiscie Wam wiadome. ;-) Quote
rybon36 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 tzrymamy kciuki, znajdzie się taki, który nie zapyta o wiek Quote
evita. Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): Z wiązku z tym mam pytanie do Cioci Evity - czy podawałaś tam wiek Kajtka? Ciotka Evita nie podała dokładnego wieku Kajtusia tylko napisała dyplomatycznie ;) , że Kajtuś nie jest juz pierwszej młodości i jest psim panem w średnim wieku :lol: . Nie pisałam też, że był katowany na strychu itp tylko, że nie miał łatwego życia itp. Doszłam do wniosku że takie "bezpośrednie", "dobitne" informacje mogą od razu odstraszyc ludzi. Miałam nadzieję, że własnie jak zadzwonią to dowiedzą się bardziej szczegółowo co i jak z naszym Kajtusiemi i oprócz jego wieku i przeszłości usłyszą tez jaki to fantastyczny i grzeczny psiak :lol: A w piątek ma ukazać się kolejne ogłoszenie Kajtusia z fotką jego uśmiechniętego pychola :loveu: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
g_o_n_i_a Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 No, no, Ciocia Evita, super :klacz: Teraz będę wiedzieć jak gadać, nie będę na początku mowic o tej DALSZEJ przeszłości Kajtka, będę mówić o tej bliższej i o teraźniejszości. A jak już ktoś sam pozna Kajtka przekona sie, ze to co było dawno wcale sie nie odbiło na jego psychice. Quote
paros Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Wklejam linki do ogłoszeń eoferty.pl ale.gratka.pl 4lapy.pl psy.pl gazeta.pl Ogłoszenia zostały umieszczone ponad dwa tygodnie temu :roll: Piękne zdjęcie Kajtusia, chyba trzeba dołączyć do ogłoszeń. Quote
evita. Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):No, no, Ciocia Evita, super :klacz: Teraz będę wiedzieć jak gadać, nie będę na początku mowic o tej DALSZEJ przeszłości Kajtka, będę mówić o tej bliższej i o teraźniejszości. A jak już ktoś sam pozna Kajtka przekona sie, ze to co było dawno wcale sie nie odbiło na jego psychice. Goniu ja do takiego wniosku doszłam po tym jak kiedyś ludzie odpowiadali na ogloszenia o Kajtusiu. Dostawałam maile o tym , że takiego "spaczonego" psa trzeba uspić "bo nie wiadomo co z nim siedzi" itp. Myślę, że nie trzeba ukrywać przeszłości Kajtusia tylko po prostu nie torpedować ludzi od razu, że katowany itp. Niech najpierw dowiedzą się, że to sympatyczny psiak a dopiero potem w rozmowie że miał cięzki żywot itp. P.S. Paros- dzięki za linki. Umieszczę ogłoszenia o Kajtusiu tam, gdzie jeszcze nie ma. Quote
g_o_n_i_a Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Owszem, nie będziemy ukrywać jego przeszlości. Tylko najlepiej jakby przyszły właściciel poznał najpierw Kajtka, a potem jego przeszłość, bo naprawde mogą się poważnie zniechęcić. A na wstępnej rozmowie owszem, moge powiedzieć ile Kajtuś ma wiosenek i jaki jest. A jest wspaniałym psiakiem. Quote
evita. Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): Tylko najlepiej jakby przyszły właściciel poznał najpierw Kajtka, a potem jego przeszłość, bo naprawde mogą się poważnie zniechęcić. Dokładnie o to mi chodziło :lol: Quote
ewatr Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Kamyczku jak cie poznaja to sie na pewno zakochaja :loveu: bo jestes przespokojnym i bardzo dobrze ułożonym pieskiem tylko nie lubisz gwałtownych zachowań i wrzasku :shake: ale to to mało który pisek lubi ;) Quote
ewatr Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Katus wczoraj dostał duze chrupki które uwielbia i przy których ożywa :evil_lol: Quote
Recommended Posts