MagYa^^ Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 o-o-o-o!!! 3mam kciuki! ps. rybon, niesamowity ten maluch z Twojego Avatora :))) Quote
g_o_n_i_a Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Już wczoraj napisałam do tego człowieka... Jak na razie brak odpowiedzi Quote
MagYa^^ Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Kajtku, a Tu u Ciebie slonko co taka cisza??? Zadnej szansy.. Pozostawiony sam sobie?? Tak nie moze byc :roll: Wskakuj i przypomnij sie na 1 stronie! Quote
MagYa^^ Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Kaniuś... Kaniuś do góry chlopie! Trzeba pilnowac sie na gorze.. Bo inne biedy tez sie pchają. Quote
g_o_n_i_a Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Witam! Dostałam wczoraj maila w sprawie Kajtka. Pani z chęcia zaadoptowałaby maluszka, ale nic z tego. Pani jest z wojewodztwa Pomorskiego. Jednak historia Kajtka bardzo Ją chwyciła za serducho. Kajtek będzie miał dodatkowe wsparcie finansowe. Quote
MagYa^^ Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Witam! Dostałam wczoraj maila w sprawie Kajtka. Pani z chęcia zaadoptowałaby maluszka, ale nic z tego. Pani jest z wojewodztwa Pomorskiego. Jednak historia Kajtka bardzo Ją chwyciła za serducho. Kajtek będzie miał dodatkowe wsparcie finansowe. Pomorskie odpada? :roll: Quote
g_o_n_i_a Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 MagYa^^ napisał(a):Pomorskie odpada? :roll: Ciężko z transportem poza tym co na to P. Halinka? Quote
kaszanna Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Jeśli Pani jest zdecydowana i Pani Halinka zgodzi się oddać Kajtka tak daleko to transport zorganizujemy. Quote
MagYa^^ Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 jasne, ze tak! transport, przy checiach zaadoptowania bidy kajtka to pestka ;) Quote
MagYa^^ Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 ..hmm..czy ruszamy cos w tej sprawie? czy czekanie? Quote
agnes_czy Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Problem polega na tym, że domek tak daleko jest niesprawdzalny:roll: Jeśli osoba jest nieznana, bez rekomendacji, to nie wiadomo, w jakie ręce oddajemy zwierzaka. A co będzie jak jej sie Kajtek nie spodoba, nie spełni jej oczekiwań???? Odda go sąsiadce? Co innego jak ktoś przyjeżdż, podpisuje umowę adopcyjną, odbiera psa osobiście. To głównie dlatego Szefowa niełatwo godzi sie na takie transporty do nieznanych ludzi. Trzeba pamiętać, że dla Kajtka teraz to jego dom, nienajlepszy, ale bezpieczny, i kazda zmiana wiąże się z dożym szokiem. Warto by było podjąć trud, gdyby miał takie szczęście jak Sułtan- Imbir, ale jaka jest gwarancja???? Quote
MagYa^^ Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 W sumie, to co napisala agnes to sluszne. Narazac Kajtkowskiego na cos czego nie jestesmy pewni w 100%. HOP Kochany na 1 strone, znajdziesz Ty swoj dom! Predzej czy pozniej.. Quote
rybon36 Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 posłuchajcie ale z drugiej strony wiemy, że siedzenie w schronisku do końca życia to też nie jest super perspektywa, każdy nawet najpaskudniejszy psiun chciałby mieć swojego człowieka. jeśłi nie spróbujemy nic z tego nie będzie. Zawsze można tak dobrać się tu na dogo, znaleźć spośród nas tych, którzy mieszkają najbliżej, pilnować sprawdzać, pilotować, bo może taka pani z pomorskiego to jest to czego szukamy a my nie staramy się awet spróbować? Ja ,gdybym nie rzuciła wszystkiego, mieszkania w wawie,pracy,wygód i nieprzeniosłasięna wieś, na ugory, do barakowozu na rok nigdy nie zrealizowałabym swoich marzeń,nie maiłabym lecznicy,domu a przecież wyprowadzając się z wawy szłam całkowicie w ie3znane i bez perspektyw. Kto nie ryzykuje , ten nie jedzie Quote
MagYa^^ Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Ja podejmowac decyzji nie bede, dlatego ustosunkuje sie do 'wyroku'. Bede pomagac na watku kajtkowym czy tak czy siak. Kazdy ma w swoich wypowiedziach ma troche mniej badz troche wiecej racji. Wiec cioteczki dogadajcie sie, jesli cokolwiek dojdzie do skutku... Ja z akcji sie nie wylaczam. Quote
g_o_n_i_a Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 W gore Kajtusiu! Znajdziemy dla Ciebie dom :( Quote
g_o_n_i_a Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 Dostałam maila w sprawie Kajtka, znaczy sie możliwość pokazania Kajtka w świecie. "Witam serdecznie Kochani Rodacy, widzialam Panstwa ogloszenie i chce zapytac czy maja Panstwo ochote umiescic to ogloszenie bezplatnie na Pajeczynie - najwiekszej Polskiej stronie ogloszeniowej dla Polakow w Europie, Polsce, USA Calkowicie ZA DARMO, bez rejestracji, kont mozna samemu umiescic ogloszenie na Pajeczynie. Umieszczenie ogloszenia zajmuje 20 sekund i moze ono dotrzec do setek tysiecy nowych klientow. Europa, USA, Polska - mieszkania, pokoje, praca, uslugi, osobiste, kupie, wynajme, sprzedam i wiele innych ... http://www.Pajeczyna.pl Zapraszam do umieszczania i przegladania ogloszen i zycze Super Dnia! Mysle, ze warto... Agata http://www.Pajeczyna.pl" Quote
g_o_n_i_a Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 Czy ktoś zamiesci, czy ja mam to zrobić?? Quote
rybon36 Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 zamieść, warto myślę, kajtuś to wszak światowy facet!!! :) Quote
evita. Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Już kiedys zamieszczałam ogłoszenie o Kajtku na www.pajeczyna.pl. Mogę to zrobic jeszcze raz bo tamto pewnie wygasło. Quote
g_o_n_i_a Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='evita.']Już kiedys zamieszczałam ogłoszenie o Kajtku na www.pajeczyna.pl. Mogę to zrobic jeszcze raz bo tamto pewnie wygasło. Najwyraźniej wygasło, skoro dostałam maila. Będę Ci bardzo wdzięczna za ponowne wystawienie ogłoszonka. Quote
Recommended Posts