Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam!
Dostałam wczoraj maila w sprawie Kajtka. Pani z chęcia zaadoptowałaby maluszka, ale nic z tego. Pani jest z wojewodztwa Pomorskiego.
Jednak historia Kajtka bardzo Ją chwyciła za serducho. Kajtek będzie miał dodatkowe wsparcie finansowe.

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Witam!
Dostałam wczoraj maila w sprawie Kajtka. Pani z chęcia zaadoptowałaby maluszka, ale nic z tego. Pani jest z wojewodztwa Pomorskiego.
Jednak historia Kajtka bardzo Ją chwyciła za serducho. Kajtek będzie miał dodatkowe wsparcie finansowe.

Pomorskie odpada? :roll:

Posted

Problem polega na tym, że domek tak daleko jest niesprawdzalny:roll: Jeśli osoba jest nieznana, bez rekomendacji, to nie wiadomo, w jakie ręce oddajemy zwierzaka. A co będzie jak jej sie Kajtek nie spodoba, nie spełni jej oczekiwań???? Odda go sąsiadce?
Co innego jak ktoś przyjeżdż, podpisuje umowę adopcyjną, odbiera psa osobiście. To głównie dlatego Szefowa niełatwo godzi sie na takie transporty do nieznanych ludzi. Trzeba pamiętać, że dla Kajtka teraz to jego dom, nienajlepszy, ale bezpieczny, i kazda zmiana wiąże się z dożym szokiem. Warto by było podjąć trud, gdyby miał takie szczęście jak Sułtan- Imbir, ale jaka jest gwarancja????

Posted

W sumie, to co napisala agnes to sluszne. Narazac Kajtkowskiego na cos czego nie jestesmy pewni w 100%.

HOP Kochany na 1 strone, znajdziesz Ty swoj dom! Predzej czy pozniej..

Posted

posłuchajcie ale z drugiej strony wiemy, że siedzenie w schronisku do końca życia to też nie jest super perspektywa, każdy nawet najpaskudniejszy psiun chciałby mieć swojego człowieka. jeśłi nie spróbujemy nic z tego nie będzie. Zawsze można tak dobrać się tu na dogo, znaleźć spośród nas tych, którzy mieszkają najbliżej, pilnować sprawdzać, pilotować, bo może taka pani z pomorskiego to jest to czego szukamy a my nie staramy się awet spróbować? Ja ,gdybym nie rzuciła wszystkiego, mieszkania w wawie,pracy,wygód i nieprzeniosłasięna wieś, na ugory, do barakowozu na rok nigdy nie zrealizowałabym swoich marzeń,nie maiłabym lecznicy,domu a przecież wyprowadzając się z wawy szłam całkowicie w ie3znane i bez perspektyw. Kto nie ryzykuje , ten nie jedzie

Posted

Ja podejmowac decyzji nie bede, dlatego ustosunkuje sie do 'wyroku'. Bede pomagac na watku kajtkowym czy tak czy siak.
Kazdy ma w swoich wypowiedziach ma troche mniej badz troche wiecej racji. Wiec cioteczki dogadajcie sie, jesli cokolwiek dojdzie do skutku...
Ja z akcji sie nie wylaczam.

Posted

Dostałam maila w sprawie Kajtka, znaczy sie możliwość pokazania Kajtka w świecie.

"Witam serdecznie
Kochani Rodacy, widzialam Panstwa ogloszenie i chce zapytac czy maja
Panstwo ochote umiescic to ogloszenie bezplatnie na Pajeczynie -
najwiekszej Polskiej stronie ogloszeniowej dla Polakow w Europie, Polsce,
USA
Calkowicie ZA DARMO, bez rejestracji, kont mozna samemu umiescic
ogloszenie na Pajeczynie. Umieszczenie ogloszenia zajmuje 20 sekund i moze
ono dotrzec do setek tysiecy nowych klientow.
Europa, USA, Polska - mieszkania, pokoje, praca, uslugi, osobiste, kupie,
wynajme, sprzedam i wiele innych ...
http://www.Pajeczyna.pl
Zapraszam do umieszczania i przegladania ogloszen i zycze Super Dnia!
Mysle, ze warto...
Agata
http://www.Pajeczyna.pl"

Posted

[quote name='evita.']Już kiedys zamieszczałam ogłoszenie o Kajtku na www.pajeczyna.pl. Mogę to zrobic jeszcze raz bo tamto pewnie wygasło.
Najwyraźniej wygasło, skoro dostałam maila.
Będę Ci bardzo wdzięczna za ponowne wystawienie ogłoszonka.