Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MagYa^^ napisał(a):
Kajtek... biedaku ciotka nie moze spojrzec obojetnie na Ciebie.. :( Jak strasznie boli to ze Ty tam sam siedzisz kochany.. zamiast siedziec w jakims zielonym ogrodku... Przepraszam w imieniu ludzi.. Eh :(

tak dla otuchy ;)to czasem jakiś zaprzyjażniony człowiek przyjdzie i pogłaszcze psiaka :Dog_run:

ale to nie to co własna kanapa i własne dwie ręce do głaskania :-(

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam pytanie bo wątek ogromny :shake:

ile kosztuje doba w hotelu? czy Kajtuś ma jakieś zadłuzenia? jesli nie to do kiedy ma opłacony hotel? czy jakieś dodatkowe fundusze na coś potrzebne? no i gdzie wpłacac akse? sorki, wiem ze to gdzies napisane ale nie mam czasu grzebac po tylu postach! a mozna Kajtusia do tego wątku wcisnać http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27756 no i prośba - jesli znacie inne psy w hotelach - prosimy o cynk

Posted

to jakiś koszmar, każdy znajduje dom a on nie, szkoda, że wtedy, za pierwszysm podejściem nie udało się dać szansę jakiemuś zainteresowanemu człowiekowi, wtedy byli chętni

Posted

rybon36 napisał(a):
to jakiś koszmar, każdy znajduje dom a on nie, szkoda, że wtedy, za pierwszysm podejściem nie udało się dać szansę jakiemuś zainteresowanemu człowiekowi, wtedy byli chętni

z tego co się zdążyłam zorientować to najważniejsze żeby potencjalny właściciel był na tyle zdeterminowany żeby po psiaka przyjechać osobiście i pobyć z nim przez moment :oops:
no bo w końcu - takie jest moje zdanie - w zwierzaku trzeba się zwyczajnie zakochać :loveu:
wtedy żeby nie wiem co to go się już do schronu nie odda
nawet jak zje drzwi do sypialni jak uczynił pies mojej koleżanki w ramach buntu , że poszli do pracy i za długo nie wracali ;)
a własciciele byli i tak szczęśliwi , że mają takiego inteligentnego psa i na każdy spotkaniu towarzyski do tej pory musimy tej opowieści wysłuchiwac czy nam się to podoba czy nie ;)

no ale to jest właśnie to ślepa miłość do grobowej deski :iloveyou:
bo czy inna ma sens ????

Posted

Kajtuś jesteś takim spokojnym i łagodnym pieskiem :loveu:

zjadającym szybciutko każdą ilość karmy jaką ciotka może dostarczyć do tego pięknego beżowego pysia , nie jesteś nachalny tylko grzecznie czekasz w kolejce na swoją kolej ale jak już ona nadejdzie ........
to błyskawicznie zmiatasz z ręki wszystko co do okruszka :eviltong:

nie lubisz gwałtownych ruchów myśle że zle ci sie kojarzą ale przy spokojnym zrównoważonym człowieku Kajtuś by rozkwitł
bo jest bardzo mądrym ,spokojnym i pogodnym pieskiem az dziw po tym co przeżył ale nie zmarnowało mu to charakteru tylko nauczyło ostrożności i troszkę dłużej musi trwać aklimatyzacja ...................
chociaż mnie widział 2 raz w życiu i dał się od razu wygłaskać ,,nakarmić znowu wygłaskać itd. całkiem mu to pasowało
nie można go tylko na siłe przytrzymać na miejscu ale on już sobie posiedział na siłe na miejscu 3 lata to do końca jego psiego życia będzie dość :angryy:

Posted

no tak ale z ttymi transportami jest kiepściuchno, dziewczynyz Rzeszowa, możecie zrobić takie krótkie dossier Naszego Kamienia, w stylu, co lubi , czego nie, jaki teraz jest, tak, żeby można było ogłoszenie zrobić odpowiednie