k_c Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Kajtuś to piesek który w swoim życiu doznał bardzo dużo okrucieństwa ze strony człowieka, a mimo to jest przyjaźnie nastawiony do ludzi. To co najbardziej odróżnia go od innych piesków to jego "pedantyzm" ;) tak on mi się kojarzy, gdyż to jedyny piesek w schronisku który nigdy nie poszarpie i nie rozwali swojego posłania z kocy. Jego kocyk leży zawsze tak jak opiekunowie mu go pościelą. Wchodzi na swoje legowisko bardzo spokojnie i powoli, zwija się w małą kulkę i pochrapując słodko sobie śpi :lol: :lol: Jeśeli chodzi o kontakty z innymi zwierzakami to nie wiem jak z kotami ale inne psy (samce) odpadają. Quote
g_o_n_i_a Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Moje namiary jakie się zmieniły to: Nowy nr kom: 669268759 A mail znany: [email protected] Coś jeszcze trzeba? Quote
g_o_n_i_a Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Jak bedzie jutro ładna pogada i jak Ciocia Ewa nam sie nie rozchrouje to Kajtulo bedzie miał sesyjkę na zielonej trawce. :multi: No i pogoda by się ładna przydała :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Będzie sesyjka jak pogoda będzie dobra :D Quote
evita. Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Będzie sesyjka jak pogoda będzie dobra :D Na pewno będzie dobra, nie ma innej opcji :lol: . No Kajtuś szykuj się na jutro. Włóż jakiś wyjściowy garniturek, zaczesz czuprunę i ładnie tam jutro pozuj ciotkom :evil_lol: Quote
ewatr Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 zdjecia sa ale z boksu :oops: niestety nie było akutat wolnego wybiegu na trawie Kajtus ślicznie i spokojniutko pozował a najładniej to pozował patrzac z utesknieniem na " zarełko " w postaci chrupeczek psiowych Kajtunio nie wykonuje zadnych szybkich ruchów no chyba , ze do reki z chrupkami one znikaja z predkoscia swiatła !!!! obecnie króluje Kajtek w boksie sam i ma sie znakomicie :lol: lepiej by mu tylko było we własnym domku z mięciutka kanapa i czasami na kolankach u panstwa :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Kajtuś mowi: dzien dobry Taki Kajtuś jest śliczny Zjadanie chrupeczków Wylizujemy... Chyba mamy pusto... Wpatrzony w chrupeczki :evil_lol: Ewentualnie podnosimy łapkę, zeby Ciocia dała chrupeczka Dasz jeszcze chrupeczka?? Kajtuś przystojniak Quote
MagYa^^ Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Kajtus kochany.. Nadal niczyj.. Kajtus czy ty sie chlopie aby nie zasiedziales? Quote
evita. Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Kajtuś mowi: dzien dobry O raju jaka poczciwa, kochana mordka :loveu: A te oczy... Sama mądrość. No Kajtusiu czas najwyższy żeby te oczęta wpatrywały sie w jednego, jedynego człowieka. Quote
ewatr Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 evita. napisał(a):Kajtusiu kiedyś obiecałam ci, że jak tylko Avcia (Awaria) znajdzie dom to "biorę się za ciebie" :lol: . Avcia ma juz swoją ukochaną pancie więc teraz czas na ciebie. "Wakacje się skończyły" ;) i ostro zabieramy się za szukanie domku. Czas pokazać światu nową twarz wesołego i pogodnego Kajtusia :loveu: P.S. Goniu- czy te namiary na Ciebie są nadal aktualne ? P.S. 2. Jak Kajtuś dogaduje się z innymi zwierzakami. Z tego co wyczytałam to towarzystwo suczek mu jak najbardziej odpowiada :lol:, a co z innymi psiakami i kotami ? to możemy liczyc na pomoc ? :loveu: bo Kajtka bardzo szkoda w schronie - on juz swoje odsiedział wszędzie ! patrzac na jego zachowanie i przeszłośc to mysle , że najlepiej by mu było z własnym spokojnym starszym ale zakochanym w nim panem , lepiej bez wiekszej konkurencji zeby nie musiał walczyc o swoje na kazdym kroku , bo on już chyba nie ma siły :shake: najbardziej czego mu trzeba to tak jak człowiekowi po przejsciach - spokoju i odrobiny miłosci to oczywiscie moje zdanie ale tak własnie mysle :lol: Quote
evita. Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Oczywiście ,że Kajtulo może liczyć na moją pomoc :lol:. Już kiedyś z dziewczynami robiłyśmy Kajtkową akcję, ale bezskutecznie. Mam nadzieję, że teraz się uda :lol: P.S. Dziewczyny a w jakim on jest wieku, bo wiem że nie jest już pierwszej młodości. Quote
ewatr Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 MagYa^^ napisał(a):Kajtek bez majtek Kajtek bez majtek ;) dobra :eviltong: dobra :eviltong: jasne , że bez majtek bo ja piesek jestem i w kalesonkach tobym wyglądał smiesznie :evil_lol: Quote
ewatr Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Kajtus bo ciotki i tak nie odpuszcza tego domku :mad: Quote
ewatr Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Kajtus w oczekiwaniu na akcje promocyjną:evil_lol: chce sie pokazać :multi: Quote
evita. Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Kochane Kajtusiowe ciocie- która z Was ma uzdolnienia :cool3: i mogłaby napisać jakis ładny, wzruszający tekścik "promocyjny" :evil_lol: . Tak żeby ukazać w nim Kajtusia nie jako katowanego psa itp tylko raczej statecznego, pogodnego pana w średnim wieku :loveu: Quote
ewatr Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 evita. napisał(a):Kochane Kajtusiowe ciocie- która z Was ma uzdolnienia :cool3: i mogłaby napisać jakis ładny, wzruszający tekścik "promocyjny" :evil_lol: . Tak żeby ukazać w nim Kajtusia nie jako katowanego psa itp tylko raczej statecznego, pogodnego pana w średnim wieku :loveu: z tego co pamietam to Rybon piękną bajke o Kamyczku pisała moze by jakis tekscik stworzyła :oops: taki żeby za serducho łapał Quote
evita. Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 ewatr napisał(a):z tego co pamietam to Rybon piękną bajke o Kamyczku pisała moze by jakis tekscik stworzyła :oops: taki żeby za serducho łapał Bajeczka piękna, ale niestety za długa żeby dawac ją do ogłoszeń itp. A Rybon czasowo teraz bez netu. Quote
ewatr Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 evita. napisał(a):Kochane Kajtusiowe ciocie- która z Was ma uzdolnienia :cool3: i mogłaby napisać jakis ładny, wzruszający tekścik "promocyjny" :evil_lol: . Tak żeby ukazać w nim Kajtusia nie jako katowanego psa itp tylko raczej statecznego, pogodnego pana w średnim wieku :loveu: idziemy do cioć moze cos ładnego o mnie napiszą :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
Recommended Posts