Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 zaba14 napisał(a):XXL jak Ci tak lekko ze swoim psem, to moze wpadniesz do mnie i czasem wniesiesz rudego, on wazy tylko 8 kg ale za to ja mieszkam na 4 pietrze :lol: i co jak co... dla mnie to jest męczące :-?ćwicz kobieto , ćwicz :wink: Quote
Greven Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 XXL napisał(a):czekoladowy faflador firmy wedel :) czeko tubka jakich malo zjedz je wszystkie :) :wink: Przypomnijcie mi, żeby tego pana przed śniadaniem nie zostawiać sam na sam z moim PITBULLEM 8) Quote
Patka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Ktos moze kogoś zalizać ... tylko kto kogo :wink: :lol: Quote
XXL Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Greven napisał(a):XXL napisał(a):czekoladowy faflador firmy wedel :) czeko tubka jakich malo zjedz je wszystkie :) :wink: Przypomnijcie mi, żeby tego pana przed śniadaniem nie zostawiać sam na sam z moim PITBULLEM 8) hahaha chcial bym przypomniec ze to tanga wskakiwala mi na kolana :) hahaha wienc to raczej ona mnie zalirze :) :lol: Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 XXL napisał(a):Greven napisał(a):XXL napisał(a):czekoladowy faflador firmy wedel :) czeko tubka jakich malo zjedz je wszystkie :) :wink: Przypomnijcie mi, żeby tego pana przed śniadaniem nie zostawiać sam na sam z moim PITBULLEM 8) hahaha chcial bym przypomniec ze to tanga wskakiwala mi na kolana :) hahaha wienc to raczej ona mnie zalirze :) :lol:a będą fotki z zalizywania :wink: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 prze[iekna sunia GRATULUJE i nie ukrywam ze czekam na wiecej fot ;) Quote
XXL Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):Greven napisał(a):XXL napisał(a):czekoladowy faflador firmy wedel :) czeko tubka jakich malo zjedz je wszystkie :) :wink: Przypomnijcie mi, żeby tego pana przed śniadaniem nie zostawiać sam na sam z moim PITBULLEM 8) hahaha chcial bym przypomniec ze to tanga wskakiwala mi na kolana :) hahaha wienc to raczej ona mnie zalirze :) :lol:a będą fotki z zalizywania :wink: :lol: :lol: czym bende to tego to ja nie wiem :P:( Quote
Daga_i_Oskar Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 halo, halo a gdzie nowe fotki :evil: :lol: :lol: Quote
Greven Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Proszę, oto nowe fotki ;) Cała seria z nowego miejsca zamieszkania ;) Quote
Greven Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 .... przepraszam, że tak po kawałku, ale mam internet przez GPRS, który zdecydowanie nie spełnia swojego zadania :evil: Jutro ciąg dalszy. Quote
malawaszka Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 myszka do schrupania :angel: :angel: :angel: Quote
LAZY Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Okolica sliczna! A sunia jaka juz duza! Rewelacja...Czy ejst możliwosc zebyscie pojawiły sie na spacerze w pakru? Mamy druga pitke red nose na spotkaniach w wieku 5 miesiecy. Jakby co to zapraszamy! Quote
Greven Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 Niestety, zostaję w Szczecinie najdalej do piątku, więc spacer raczej odpada :( 5-cio miesięczna?? Może rodzeństwo mojej! Cieszę się, że nadal Wam się podoba 8) Więcej zdjęć, jak interenet trochę ruszy z miejsca. Quote
Patka Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Greven o jak miło po przerwie was zobaczyc Ty takze nam sie w końcu pokaż Braciszek czekoladki to cały tatuś na zielonym jest jego Topic wielki jest :o pewnie Tanga takze :D poważnieje jej pysio :D No to za szybki internet :drinking: Quote
Greven Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 Gościennie inni członkowie stada ;) Quote
Greven Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 Patka napisał(a):Greven o jak miło po przerwie was zobaczyc Mnie też miło znów tu zaglądać ;) Patka napisał(a):wielki jest :o pewnie Tanga takze No właśnie nie bardzo... Urosła, ale jest bardzo chuda, przybrała tylko półtora kg. Raz, że ma dietę w celu odciążenia stawów, a dwa że ostatnio się podtruła (lisy w nocy rozgrzebały śmietnik, a Tangunia rano coś stamtąd wyjadła...) i teraz już w ogóle sama skórka i kości :( Dobra, kolejna porcja zdjęć: Wspólne łowy ;) Mam nadzieję, że ilość i jakość zdjęć wynagrodziła Wam długie oczekiwanie. Na razie nic innego nie mam, ale jak zrobię, to wstawię. Pozdrawiamy ;) Quote
Patka Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Greven piekne fotki panny widze w pelnej komitywie :) Mala nadrobi zaległosci nie ma co sie martwić ale nie przesadzaj z tym odciążaniem ;) gorące pozdrowienia :D Quote
Alicja Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Wspaniała EKIPA :wink: Czworonogów Tanga ma przepiękny kolorek , a ten wzrok :wink: Quote
XXL Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 supe fotki :) swietne tereny czekam na wiecej :) pozdrawiam i ja i agrafka :) Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 iiii jakie piekne foty iiiiiiiiiiiiiii oszaleje ze szczescia zaraz :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 dawno nie oglądałam tej galerii, a tutaj tyle cudownych zdjęć, cuuuuuudne :loveu: :loveu: Quote
Koma Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Greven Śliczne masz psiaki :loveu: a to cóż za cudo- bozie drogi przepiękna :iloveyou: Quote
Recommended Posts