Jump to content
Dogomania

Co pitbull może zrobić z sarną - str. 43... i z poidłem dla koni - str. 48

Recommended Posts

Posted

zaba14 napisał(a):
XXL jak Ci tak lekko ze swoim psem, to moze wpadniesz do mnie i czasem wniesiesz rudego, on wazy tylko 8 kg ale za to ja mieszkam na 4 pietrze :lol: i co jak co... dla mnie to jest męczące :-?
ćwicz kobieto , ćwicz :wink:

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

XXL napisał(a):
czekoladowy faflador firmy wedel :) czeko tubka jakich malo zjedz je wszystkie :) :wink:

Przypomnijcie mi, żeby tego pana przed śniadaniem nie zostawiać sam na sam z moim PITBULLEM 8)

Posted

Greven napisał(a):
XXL napisał(a):
czekoladowy faflador firmy wedel :) czeko tubka jakich malo zjedz je wszystkie :) :wink:

Przypomnijcie mi, żeby tego pana przed śniadaniem nie zostawiać sam na sam z moim PITBULLEM 8)

hahaha chcial bym przypomniec ze to tanga wskakiwala mi na kolana :) hahaha wienc to raczej ona mnie zalirze :) :lol:

Posted

XXL napisał(a):
Greven napisał(a):
XXL napisał(a):

hahaha chcial bym przypomniec ze to tanga wskakiwala mi na kolana :) hahaha wienc to raczej ona mnie zalirze :) :lol:
a będą fotki z zalizywania :wink: :lol: :lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
XXL napisał(a):
Greven napisał(a):
XXL napisał(a):

a będą fotki z zalizywania :wink: :lol: :lol:

czym bende to tego to ja nie wiem :P:(

• 1 month later...
Posted

Okolica sliczna! A sunia jaka juz duza! Rewelacja...Czy ejst możliwosc zebyscie pojawiły sie na spacerze w pakru? Mamy druga pitke red nose na spotkaniach w wieku 5 miesiecy. Jakby co to zapraszamy!

Posted

Niestety, zostaję w Szczecinie najdalej do piątku, więc spacer raczej odpada :(
5-cio miesięczna?? Może rodzeństwo mojej!

Cieszę się, że nadal Wam się podoba 8) Więcej zdjęć, jak interenet trochę ruszy z miejsca.

Posted

Greven o jak miło po przerwie was zobaczyc Ty takze nam sie w końcu pokaż Braciszek czekoladki to cały tatuś na zielonym jest jego Topic wielki jest :o pewnie Tanga takze :D poważnieje jej pysio :D
No to za szybki internet :drinking:

Posted

Patka napisał(a):
Greven o jak miło po przerwie was zobaczyc

Mnie też miło znów tu zaglądać ;)

Patka napisał(a):
wielki jest :o pewnie Tanga takze

No właśnie nie bardzo...
Urosła, ale jest bardzo chuda, przybrała tylko półtora kg. Raz, że ma dietę w celu odciążenia stawów, a dwa że ostatnio się podtruła (lisy w nocy rozgrzebały śmietnik, a Tangunia rano coś stamtąd wyjadła...) i teraz już w ogóle sama skórka i kości :(

Dobra, kolejna porcja zdjęć:

Wspólne łowy ;)

Mam nadzieję, że ilość i jakość zdjęć wynagrodziła Wam długie oczekiwanie. Na razie nic innego nie mam, ale jak zrobię, to wstawię. Pozdrawiamy ;)

Posted

Greven piekne fotki panny widze w pelnej komitywie :) Mala nadrobi zaległosci nie ma co sie martwić ale nie przesadzaj z tym odciążaniem ;)
gorące pozdrowienia :D

• 1 month later...