Jump to content
Dogomania

Co pitbull może zrobić z sarną - str. 43... i z poidłem dla koni - str. 48

Recommended Posts

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiunia napisał(a):
Z jakiej jest hodowlii i po jakich rodzicach? :angel:

Córeczka Mony i Sybila, ze Szczecina. Ma trzy i pół miesiąca.
Bardzo się cieszę, że Wam się podoba ;)

W całej okazałości:

Na słońcu:

Ze starszą suką:

... oraz niestety słabe jakościowo, ale za to jaka piękna chwila ;)

Posted

Greven witaj jak sie cieszę, że w reszcie moge podziwiac Ślicznotke :) ja takze stanowczo domagam sie więcej ilosci fotek tej slicznej czekoladki - jak mała sie sprawuje w domku nie tęskniła?? i oczywiscie ponawiam pyt na która siez decydowaliscie suczke - bardzo jestem ciekawa :)
gorąco pozdrawiam i w ramach relaksu zapraszam do krówki :)

Posted

Patka napisał(a):
jak mała sie sprawuje w domku nie tęskniła?? i oczywiscie ponawiam pyt na która siez decydowaliscie suczke - bardzo jestem ciekawa

To jest ta największa.

Jest bardzo spokojna, ale czujna. Dzisiaj nauczyła się przychodzić na wołanie i siadać na komendę, obserwując tylko zachowanie starszej suki. Na spacerach puszczam ją ze smyczy - oczywiście w bezpiecznych miejscach - bo trzyma się nogi i odbiega najdalej na dwa metry.

Miała już "powitanie" z dwoma z moich kotów: trikolorka potraktowała ją paskudnie, na co pies rozwrzeszczał się, jakby go kto ze skóry obdzierał. Za to drugi kot zrobił "pyszczek-pyszczek" i panuje równowaga.

Jeżeli chodzi o adaptację, to zmiana miejsca i właściciela zdaje się na niej w ogóle nie wywierać wrażenia. Nie była smutna, nie piszczała. Od razu zaczęła eksplorować mieszkanie, do którego ją zabraliśmy (z tamtąd pochodzą pierwsze zdjęcia), "upolowała" kapcia...

... a później wybrała się z nami do pabu, gdzie spała mi przez półtorej godziny na kolanach, wzbudzając ogólny zachwyt. Jeździła windą ;) chodziła po mieście i jechała taxówką.

Dzięki tym wszystkim przeżycią (oj sporo, jak na pierwszy raz dla takiego małego psa) spała jak zabita do 9 rano, grzecznie przy moim łóżku (próbowała się na nie wdrapywać, ale starsza suka warknięciem wyjaśniła jej, że to zły pomysł).
Jak na razie pies ideał ;) Oby tak dalej.

Patka napisał(a):
gorąco pozdrawiam i w ramach relaksu zapraszam do krówki

Krówki...?

Posted

Lilith - zółta krówka :D takze ma swoja galerię dla porównania ... :)
Fotki są przepiękne, bo i modelki rewelacyjne - w jakim wieku dalmatynka (dobrze rozpoznaję ;)) swietnie że tak sie dobrze aklimatyzuje :) jeszcze raz gratulacje panienki :)

Posted

Patka napisał(a):
Lilith - zółta krówka

Aaah, o to chodziło! :D

Patka napisał(a):
w jakim wieku dalmatynka (dobrze rozpoznaję)

Pół dalmatyńczyk - pół chart.
Ma około 5 lat.

Posted

Hahaha, trzeba się było nie przyznawać, bo zaraz cię o wspólne spacery zaatakują :lol: A tam różne dziwne rzeczy się dzieją, psie walki, itp :lol: No i niecodzienne znaleziska się przytrafiają :lol:

Psica fajniutka :fadein: