Jump to content
Dogomania

Co pitbull może zrobić z sarną - str. 43... i z poidłem dla koni - str. 48

Recommended Posts

Posted

asher napisał(a):
Hahaha, trzeba się było nie przyznawać, bo zaraz cię o wspólne spacery zaatakują :lol: A tam różne dziwne rzeczy się dzieją, psie walki, itp :lol: No i niecodzienne znaleziska się przytrafiają :lol:

Psica fajniutka :fadein:

hahha ano widzisz jak ty mnie dobrze znasz jasne z zaprosze na walki :D
piekne czekoladka :D ale jeszcze fajniesza bendzie jak podrosnie :D wtedy dopier sa super :D :lol: :wink:

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

XXL napisał(a):
piekne czekoladka :D ale jeszcze fajniesza bendzie jak podrosnie :D wtedy dopier sa super :D :lol: :wink:
Połknie ci Agrafkę w całości i poprosi o więcej :megagrin:

Posted

asher napisał(a):
XXL napisał(a):
Połknie ci Agrafkę w całości i poprosi o więcej :megagrin:

agrafka daje rade z onkami itd :d

asher ty nie marudz ktos tu chyba mial wsiasc na rower z tego co pamietam ?;>

Posted

asher napisał(a):
Buuu, powietrze mi z kół zeszło, a pompki nie mam :cry: :lol:

hhahaha to na flaku dawaj :d polak potrafi nie zapominaj :d

a tak z ciekawosci to ile te czekoladowe cudenko ma miechow bo napewno nie ma 7-8 tyg ...

Posted

XXL napisał(a):
asher napisał(a):

To już chyba prościej byłoby per pedes, z rowerem na plecach :wink:

Posted

asher napisał(a):
XXL napisał(a):
asher napisał(a):

To już chyba prościej byłoby per pedes, z rowerem na plecach :wink:

jak chcesz ja tam dam ci wolna reke :d :wink:

Posted

XXL napisał(a):
a tak z ciekawosci to ile te czekoladowe cudenko ma miechow bo napewno nie ma 7-8 tyg ...

3,5 mc-a.

anetta napisał(a):
Domagam sie wiecej zdjec drugiej suczki

Będą więc 8)

daga10011 napisał(a):
a druga sunia jak na nia reaguje?????

Bardzo tolerancyjnie, ale wyznaczyła wyraźne granice i egzekwuje ich przestrzeganie warknięciami. Na razie szczeniak natychmiast ustępuje, więc nie doszło do żadnej konfrontacji, ale mam nadzieję, że z czasem sytuacja się nie popsuje nawet, gdy przestanie już być dzieckiem.

Posted

Greven mam nadzieję że pany sobie wzajemne stosunki ułoża jak najlepiej :) nadal nie mogę sie na małą napatrzec a "plamiasta" niezła mieszanka :)
Lilith zwana potocznie w galerii jest zółtą krówką :D lubi trawę ale mleka nie daje :lol: :wink:

Posted

śliczne psie dziewczyny :buzi: mam nadzieje ze taka dobra komitywa się utrzyma :wink:
A co do spacerków w Szczecinie to zajżyj do galerii Lazi i galerii Agrafki , to zobaczysz co cię czeka 8) :lol: :lol: :lol:

Posted

Patka, ja chcę, żeby moja była już taka duża, jak Twoja Lilith ;)

Alicjarydzewska napisał(a):
A co do spacerków w Szczecinie to zajżyj do galerii Lazi i galerii Agrafki , to zobaczysz co cię czeka

Czy moja też będzie mogła pobawić się Rexiem? :evilbat:

Posted

04 września, ja sem pitbull! :D

Portrety:

Zapatrzona, czy zasłuchana?

... i sruuuuu! :D

Na razie jeszcze mam dużo czasu i mogę Wam dostarczać zdjęcia, więc bardzo się cieszę, że lubicie je oglądać!
Trochę trudno złapać ciekawe ujęcie, bo na spacerach trzyma się za blisko mnie, a szaleństwa w ogrodzie wychodzą rozmazane (stara cyfrówka).
Warto uwieczniać każdy etap życia, bo nie wiadomo, kiedy pies odejdzie...

Posted

Patka napisał(a):
Lilith zwana potocznie w galerii jest zółtą krówką :D lubi trawę ale mleka nie daje :lol: :wink:
A doić próbowałaś? Bo możesz się jeszcze zdziwić 8) :lol:

Greven napisał(a):
Warto uwieczniać każdy etap życia, bo nie wiadomo, kiedy pies odejdzie...
Cóż za optymizm :shake: Nie dlatego warto focić, bo się nie zna dnia ani godziny, a dlatego, że maluch rośnie błyskawicznie i anis ie obejrzysz, jak czekoladowa kulka zmeni sie w pitbula pełną gębą :wink:

Posted

asher napisał(a):
Nie dlatego warto focić, bo się nie zna dnia ani godziny, a dlatego, że maluch rośnie błyskawicznie i anis ie obejrzysz, jak czekoladowa kulka zmeni sie w pitbula pełną gębą

Z tego powodu oczywiście również warto ;)

Posted

Ach, ten czekoladowy nosio :iloveyou: cudko :iloveyou:

Piekna laska i świetnie, że starsza tak bezproblemowo ją zaakceptowała i ślicznie wuchowuje. Trzymam kciuki i mam nadzieję na ciągłe relacje :P

Szkoda, ze staffiki nie mogą byc tak umaszczone :wink:

Posted

Amfi cos w tym jest co do Lilith napisałam w naszym topiku - Lilith waży 25 kg ma w kłębie 46-7 cm i jest raczej drobną sunią - po operacji i związanym z tym zmniejszeniem dawki ruchu - szczuplejszą - pilnujemy ją :)
rodzice Tangi nie są bardzo wysocy zgrabne pistki :) więc obstawiam, że Tanga będzie wyższa kilka sporych cm od Lilith :D