Greven Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Axa w skoku wyszła normalnie nieprawdopodobnie, jak koń nad przeszkodą. Patrzę i sam się śmieję :evil_lol: [quote name='dbsst']a wspomnienie lata nie bede niec mowiec tylko zrobie tak :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Rozumiem, że moja NAJWIĘKSZA córeczka też się podoba? :razz: To jeszcze coś z lata, bo od razu jakoś jaśniej i cieplej się robi, jak przeglądam te fotki... Mistrz Yoda wygrzewa się na moim trawniku. Powiedzcie, co się robi, aby edytować temat? Quote
Greven Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 A teraz kilka DUŻYCH PSÓW: ... w końcu element męski w galerii: A na koniec 17 kilogramów pitbulla na swoich ulubionych kolankach :cool1: Quote
dbsst Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jeeeeeeeeeeeeeeeju WSPANIALE te duze psy :D suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper foty :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Patka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Piękne fotki :multi: :loveu: Wedel jest coraz bardziej urodziwy :loveu: Quote
LAZY Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']koniki przecudne:cool1: To prawda! Wspaniałe ujęcia:multi: Quote
Vectra Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Fotki psiaków przecudne :loveu: :loveu: :loveu: A te duże psy ...... moje marzenie by takiego mieć.Konie to wspaniałe zwierzaki kto wie może się spełni moje największe marzenie by mieć takiego wielkiego przyjaciela..... daleka przyszłość :cool3: Quote
souris Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Greven']Axa w skoku wyszła normalnie nieprawdopodobnie, jak koń nad przeszkodą. Patrzę i sam się śmieję :evil_lol: Rozumiem, że moja NAJWIĘKSZA córeczka też się podoba? :razz: To jeszcze coś z lata, bo od razu jakoś jaśniej i cieplej się robi, jak przeglądam te fotki... Mistrz Yoda wygrzewa się na moim trawniku. Powiedzcie, co się robi, aby edytować temat? Królestwo za zdjęcie tego cudu natury. Ona jest absolutnie przepiękna. A co to za kremowy konik ? Można prosić więcej fotek ?:cool3: O Tandze się nie wypowiadam bo że też jest piękna to się rozumie samo przez się. :cool1: Quote
asher Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Mnie Księżniczka przypomina nieco psa faraona, albo innego w tym typie ;) Greven, zdjęcia przesliczne :loveu: Quote
Greven Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Dziękuję, dziękuję. Rozpieszczacie mnie :oops: souris napisał(a):Królestwo za zdjęcie tego cudu natury. Ona jest absolutnie przepiękna. Zamówienie przyjęte. Jak tylko będę mieć dobry internet, to wszystko wyślę! souris napisał(a):A co to za kremowy konik ? Można prosić więcej fotek ? Który to kremowy? Nie macie dość koników? Mogę coś jeszcze wstawić... :razz: Quote
Vectra Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Nie mamy dość :evil_lol: JA STANOWCZO POPROSZE O WIĘCEJ KONIKÓW Quote
Greven Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Mówisz i masz :cool1: Największy "pies" w stadzie: Gonitwa ;) ... też duuuży "pies"... naprwdę duży... Figle ogierka z wałachem: "Pies" mniejszy (ale za to jaki szybki): Quote
Greven Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Nie udało nam się dziś załapać na spacer ze szczecińskimi dogomaniakami, ale byliśmy na "prywatnym", godzinnym wybieganiu na polu. Super pogoda! Lewitujący pies (Axa): Trudno o tym zdjęciu powiedzieć "dobre" - ja bym je nazwał "odjechanym" :evil_lol: (Axa skacze do śniegowej kulki w mojej ręce... w drugiej ręce aparat): Polowanie na śnieżkę (Axa): Tanga: ... w derce po spacerku ;) Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 ja bym powiedziala ze sa tu dwa lewitujace psy :D wydaje mi sie ze widze Tangi lapy wysoko w gorze :cool1: koniki rewelka Quote
Greven Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 dbsst napisał(a):wydaje mi sie ze widze Tangi lapy wysoko w gorze Przejrzałaś nas! Tak, obie dziś lewitowały :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Greven napisał(a):Przejrzałaś nas! Tak, obie dziś lewitowały :evil_lol: hahahaha ma sie to sprawne oko hahhaha :cool3: Quote
Greven Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 Vectra, dopiero zobaczyłem... ale pikne, no i Lalka w mojej galerii, jestem zachwycony! ;) Quote
Greven Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 franc_monika napisał(a):poplosiem o wiecej zdjec.... Zadośćuczyniam supozycji. Na początek post-pitbullowy krajobraz, który zastałem wczoraj po powrocie do domu. Pitbull przegryzł linkę, na której był uwiązany (powinienem się spodziewać) i na małe kawałeczki rozerwał zawartość worka na śmieci. W Castoramie kupiłem dziś łańcuch na metry, chyba nie sforsuje :mad: Quote
Vectra Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Greven']DEMOLKA Greven jak ci ładnie Tanga posprzątała:diabloti: :diabloti: skąd ja to znam :hmmmm: :hmmmm: niestety od czasu do czasu "coś" w moim domu też tak buszuyje pod naszą nieobecność :angryy: :angryy: Quote
Greven Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 Maleństwo na kolanach :evil_lol: Waży już 21 kg. i mimo ostatniego regresu trzyma się dobrze. Jak na schorowanego psa w wadami genetycznymi wygląda wręcz kwitnąco (trochę schudła, trochę wyłysiała - ale to nic), a kilka dni temu usłyszałem na ulicy "patrz, amstaff" :multi: Czyli zaczyna przypominać pitbulla! Ale się cieszę! (no, chyba że ktoś się zasugerował tą nabijaną ćwiekami obrożą, nie psem)... ... to ja już idę, papa... Quote
Greven Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 Vectra napisał(a):Greven jak ci ładnie Tanga posprzątała:diabloti: :diabloti: Prawda? :diabloti: Ostatnio ma fazę na gryzienie, no dobrze, dostarczam jej obiekty do grzyzienia (kości, zabawki), ale ona i tak za każdym razem, gdy się uwolni od smyczy pod moją nieobecność, robi totalną demolkę... Tym razem nie zeżarła nic wartościowego, tylko śmieci, ale jak ja wytłumaczę mojej Mamie, że już nie ma pary butów, dywanika w łazience, obrusa i świecznika? Nie jest dobrze... :shake: Quote
Vectra Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Greven kup kennel-klatke to uratuje "życie" przedmiotą w domu.Lalka strasznie dewastowała normalnie nic nie ocalało , rozszarpywała wszystko w drobny mak.Klatka ..... w niej tylko zostały zjadane posłania/miski wygięta taka solidna jakby kuweta czy jakoś tak no było to z badzo grubej blachy nie wiem jak ona to tak powyginała , ale my z TZ nie mogiśmy już tego wyprostować. Niestety te jej bandycko-niszczycielskie instynkty do końca nie znikneły po dziś dzień zjada każdy napotkany wolno biegający kabel :angryy: :angryy: Ostatnio zjadła mi ładowarke do telefonu nówka sztuka jeszcze w pudełku :diabloti: , a śmietnikami zajmuje się dobek.Onka za kare jeżdzi wszędzie z nami , ale jej pomysły zaczeły być niebezpieczne po tym jak postanowiła dobrać się do kompa i TV zabieramy ją ze sobą nawet do sklepu i odziwo w aucie nie niszczy no raz zjadła kawał instalacji :diabloti: :diabloti: co tam że nie mieliśmy oświetlenia i alarmu i że cntralny zamek nie działał:evil_lol: :evil_lol: Z klatką warunek jeden by koondel nie wył , ale skoro zostaje sama za "sznurku" to w klatce będzie miała luksus.Wydatek spory ale bardzo szybko się zwraca Tanga jest prześliczna :evil_lol: ładnie wygląda ile ona teraz ma? Quote
Recommended Posts