Alicja Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Bidulki zmarzlaczki / mój potwór chodził w mrozy w kubraczku:oops: / Quote
Greven Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 Tanga też, ale do biegania jej nie ubieram, niech się dziewczyna rozrusza. W derce jest dość... niemrawa :mad: A Rammsteinowi nie zdążyłem kupić kubraka i on w ogóle odmówił śniegowych szaleństw - szybki wypad na siku, kupe i z powrotem do domu. Wcale nie widzę wdzięczności w jego oczach, gdy zabieram go na dłuższy spacer :evil_lol: Quote
Patka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 czarny chudziak co sie dziwisz ... ale ma urocza mordke a pierwsze zdjecie :loveu: Quote
souris Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Koma']Greven Śliczne masz psiaki :loveu: a to cóż za cudo- bozie drogi przepiękna :iloveyou: Czy ja mogłabym prosić o przesłanie oryginalnego tego zdjęcia ? Jest absolutnie przepiękne i takie nastrojowe. Podoba mi się szalenie, zresztą psica mi się też sytraszliwie podoba. "Wedelek" :lol: też jest prześliczny, nie lubię bullowatych ale ona to jest wyjątkowa, naprawdę piękna :loveu: Jak sytuacja między suńkami ? Quote
Patka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 souris a jeszce niedawno Lilith pisałaś że jest wyjątkowa a teraz nawet nas nie odwiedzisz ;) każdy bulowaty jest wyjątkowy :loveu: Quote
Greven Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 souris napisał(a):Czy ja mogłabym prosić o przesłanie oryginalnego tego zdjęcia? Ale którego? ;) I na jaki adres? souris napisał(a):Jak sytuacja między suńkami ? Chwiejna równowaga, jak na razie, ale jestem dobrej myśli. Quote
Greven Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 O już widzę, bo się w końcu zdecydowało wyświetlić. Prześlę Ci, podaj na jaki adres. Tylko nie obiecuję, że to prędko nastąpi, bo muszę mieć naprawdę wybitny transfer, żeby przeszło przez pocztę na GPRSie. Quote
Vectra Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Greven super masz kompanie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ten wyraz pyska Tangi powalający Quote
Vectra Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 To może go nie oddawaj ??:cool3: :cool3: Quote
Greven Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 Vectra napisał(a):ten wyraz pyska Tangi powalający :evil_lol: Tak, wyraz pyska pod tytułem "no przecież przybiegłam, no przecież przybiegłam, daj ciacho!" :evil_lol: Kompania fajna, tylko szkoda, że nie zgrana. Niedługo Medium wyjeżdża do nowego domu, Stuart vel Rammstein pewnie tuż za nim... Aż mi smutno na samą myśl... Zwłaszcza w Rammsteinie zakochałem się od pierwszego wejrzenia, będzie mi go bardzo brakowało :-( Siedzi mi właśnie na kolanach, zwinięty w kłębek, z mordą opartą o stół, oczka przymknięte. Niby wszystko w porządku, ale czuć, że jest przybity tą całą sytuacją :shake: Czym dłużej to trwa, tym trudniej będzie mi się z nim rozstać :-( Dzisiaj byliśmy w sklepie. Wyszedłem, odwiązałem go, mówię "choć" a on stoi i patrzy na drzwi... On czekał na swojego pana, tego który się go pozbył. Quote
Vectra Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Napewno tęskni z swoim poprzednim panem.Ja nie wiem jak można oddać psa którego ma się kilka lat - to jakaś paranoja:angryy: :angryy: niepotrafiłabym. Mam nadzieje że teraz czarnuszek znajdzie kochającą duszyczke która go już nigny nie opuści. Super masz koty zwłaszcza te trzy kolorowe - zazdroszcze ci że one się akceptują mój miauczyński nie cierpi kotów , a ja bym chciała jeszcze przygarnąć jakiegoś rudaska. Trzymam kciuki za Stuarta Quote
Greven Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 Vectra napisał(a):To może go nie oddawaj ??:cool3: :cool3: Będą się żarły. Co to za życie bym psu zafundował - non stop w kagańcu, uwiązany, w innym pomieszczeniu, niż Axa... Zresztą Axa też by na tym straciła. Już z Księżniczką jest wystarczający cyrk :shake: Na głowie bym stanął, żeby go nie oddać, ale lepiej zamiast tego poszukam mu domu, w którym będzie nie tylko kochany przez człowieka, ale i akceptowany przez inne zwierzęta (albo najlepiej, gdyby zwierząt nie było). Moje egoistyczne przywiązanie nikomu by na dobre nie wyszło :-( Quote
Greven Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Vectra napisał(a):Super masz koty zwłaszcza te trzy kolorowe - zazdroszcze ci że one się akceptują mój miauczyński nie cierpi kotów , a ja bym chciała jeszcze przygarnąć jakiegoś rudaska. Trikolorki są piękne :oops: Jedna ma niestety białaczkę, ale na razie (odpukać!) funkcjonuje bardzo dobrze. Też nie wiem jakim cudem wszystkie osiem sztuk tak dobrze się toleruje. Co więcej - one się nawet lubią! A jak nie lubią, to nie wchodzą sobie w drogę. Tylko młody kocur (już niedługo, jajka good bye) ciągle ścina się z dojrzałym kastratem i drą przysłowiowe koty :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 My przygarneliśmy drugiego kota tylko ten nasz bandyta tak go maltretował że nam szkoda go było i znależliśmy mu drugi domek :-( :-( a taki był milusi fakt nie był młody w dodatku strasznie schorowany niestety po miesiącu uznaliśmy że to za duży stres dla obu kotów.Myślałam by wziąść malutkiego koteczka kto wie może by i zaakceptował , ale nie będe narażać stworzaka na ew.ataki.Ten mój kocur wychowany jest od małego z psami kotów nie zna więc może dlatego? Tyle kotków w potrzebie a ja nie moge wziąść :placz: :placz: :placz: Białaczka to dość częsta przypadłość u kotecków dobrze że u Twojej kici nie ma silnych obiawów. Quote
Greven Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Dla Vectry, dwie trikolorki (na pierwszym Svasti, na drugim Gothika) :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: Quote
Vectra Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Przepiękne są :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: dziękuje za fotki , panienki są urocze aż brak słów :loveu: :loveu: Quote
Greven Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 To na dobranoc jeszcze rudy. Dodam, że Tanga nie ma nic przeciwko zakoceniu jej galerii, bo ona koty lubi, a rudego w szczególności. Z rana, po przebudzeniu wylizać rudego od góry do dołu... a jak ucieka, to go dyskretnie łapką przygnieść... mocno przygnieść :diabloti: i lizać dalej... I udawać, że się nie słyszy pelnych oburzenia miałków i że się wcale łapki nie dociska, gdy rudy próbuje myknąć z łóżka :diabloti: Dobranoc. Quote
Carmen Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Greven masz talent... piekne zdjecia robisz :) Quote
souris Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Patka bo Lilith jest najbardziej wyjątkowym amstafikiem a tu mamy pitbulka, :cool1: :cool1: :cool3: :lol: Naprawdę nie lubię pit bulli (wybaczcie pisownię ale nie wiem jak to się pisze :oops: ), nie podobały mi się ale ta mała rednoska jest naprawdę urocza. :cool3: A poza tym zaabsorbowana własnym psem straciłam kontakt z DGM i już nie nadążyłabym z nadrobieniem zaległości, dlatego z żalem zrezygnowałam z kilku tematów m.in. zakoconych, serialu, mojej prześlicznej najcudowniejszej Rudej :-( [email protected] Z góry dziękuję. Księżniczka jest prawdziwą księżniczką, powinna się nazywać Sara, znaczyłoby to samo a byłoby krócej :loveu: Ten szylkrecik jest bardzo ładny. Nie wiem gdzie Ty te zdjęcia robisz ale to czarne tło jest powalające i zdjęcia są przepiękne !!! :loveu: Quote
Greven Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 [quote name='Carmen']Greven masz talent... piekne zdjecia robisz Dziękuję :oops: [quote name='souris']Ten szylkrecik jest bardzo ładny. Trikolorka, ale białego ma bardzo mało. [quote name='souris']Nie wiem gdzie Ty te zdjęcia robisz ale to czarne tło jest powalające i zdjęcia są przepiękne !!! :loveu: A dziękuję bardzo! To zasługa wnęk okiennych w moim domo-stajennym budynku. Oba zdjęcia kotek są akurat na parapetach, a Księżniczka - z tego, co pamiętam - siedziała w drzwiach (w budynku było o wiele ciemniej /bo wtedy jeszcze nie było okien, tylko okiennice/ niż na zewnątrz, więc wyszedł ciekawy efekt... no, trochę mu pomogłem w PhotoShopie :razz: ). Mur jest gruby, jak w warowni, kamienny. Quote
Greven Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Pitbull fire nose :evil_lol: Wszyscy się zastanawiają, jak ten pies wytrzymuje temperatury w których zaczynają topić się dżinsy, ale ona po prostu uwielbia ciepło... Nawet w tak ekstremalnej postaci. Quote
dbsst Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 :multi: [quote name='Greven']Dla Vectry, dwie trikolorki (na pierwszym Svasti, na drugim Gothika) :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :modla: PRZEPIEKNE foty jeja az brak slow :multi: :multi: [quote name='Greven'] a na tych sie poplakalam ze smiechu suuuuuuper :multi: Quote
Greven Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Dbsst, dziękuję. Ależ mnie rozpieszczacie! :oops: Kilka zdjęć z dzisiejszego spaceru, ale niestety już się szaro robiło, a na dodatek moja cyfrówka nie ma zoomu... Chlip chlip, takie okazje mi czasem przepadają, bo za daleko. A psy ruchliwe. W końcu to to zaczyna pitbulla przypominać :cool1: Axa prawie-chart: Pies idealnie wtopiony w otoczenie: To na pewno pies?! :evil_lol: Żeby tak szaro i ponuro nie było - DUŻY PIES - a wraz z nim (nią) wspomnienie lata... Quote
dbsst Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Greven'] To na pewno pies?! :evil_lol: Żeby tak szaro i ponuro nie było - DUŻY PIES - a wraz z nim (nią) wspomnienie lata... kosa hahah niektorzy to sie potrafia wtopic w kilmat hahahhahaha a wspomnienie lata nie bede niec mowiec tylko zrobie tak :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts