Jump to content
Dogomania

Co pitbull może zrobić z sarną - str. 43... i z poidłem dla koni - str. 48

Recommended Posts

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Greven nie ma sie co tak aż bardzo na razie martwić, bo w tym wieku część psów ma lekko luźne stawy - hondroityna i glukozamina to podstawa :) Preapraty typu artroflex :) i tran Iskial polecam. A pamietajcie, że zabronione schodzenie po schodach jak długu sie da :D
gorąco pozdrawiam :D

Posted

Patka napisał(a):
Greven oj nie przesadzaj ja wątła ;) panienka znosze z 3 piętra 25 kg :D pomyśl tak silownia za darmo :lol:
oj ja to chyba bym miała problem bo Ozzy przeszło 30 waży 8)

Posted

Patka napisał(a):
Oj to tylko pięc wiecej ;) mowię Ci dobrze się na rękach rozkłada :lol: ale tak na serio 25 Lilith to dla mnie chyba max doceniam że jest drobna :D
ale kolos i 4 piętro :-?

Posted

Tanga jest słodka :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
A co ja mam powiedzieć???
Może nie muszę wnośić Entera na żadne piętro ale 37kg gdziekolwiek wnieść jest ciężko :lol:

Posted

Patka napisał(a):
Greven oj nie przesadzaj ja wątła ;) panienka znosze z 3 piętra 25 kg :D pomyśl tak silownia za darmo :lol:

:o :o to z Toba lepiej nie zadzierac :lol:

Posted

mrowka napisał(a):
Patka napisał(a):

nom niezla silka :) ja mam fajnie wdlug ostatniego warzenia nie cale 15kg i tylko 5 schodkow do pokonania (parter) agrafke moge wnosic jedna reka hahah :P :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='XXL'][quote name='mrowka'][quote name='Patka']Greven oj nie przesadzaj ja wątła ;) panienka znosze z 3 piętra 25 kg :D pomyśl tak silownia za darmo :lol:

nom niezla silka :) ja mam fajnie wdlug ostatniego warzenia nie cale 15kg i tylko 5 schodkow do pokonania (parter) agrafke moge wnosic jedna reka hahah :P :lol: :lol: :lol: :lol:
Caly XXL-Elmo!! :lol: :lol: Juz nierob sie taki silnuy :roll: :lol:

Posted

[quote name='mrowka'][quote name='XXL'][quote name='mrowka'][quote name='Patka']Greven oj nie przesadzaj ja wątła ;) panienka znosze z 3 piętra 25 kg :D pomyśl tak silownia za darmo :lol:

Caly XXL-Elmo!! :lol: :lol: Juz nierob sie taki silnuy :roll: :lol:

hahaha akurat 15 to malutko :) :lol: :wink:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
hi hi Labrador :lol: / a nie rabrador :wink: :lol: :lol: :lol: /

czekoladowy faflador firmy wedel :) czeko tubka jakich malo zjedz je wszystkie :) :wink:

Posted

XXL jak Ci tak lekko ze swoim psem, to moze wpadniesz do mnie i czasem wniesiesz rudego, on wazy tylko 8 kg ale za to ja mieszkam na 4 pietrze :lol: i co jak co... dla mnie to jest męczące :-?