zaba14 Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 sliczna dziewczynka :angel: mam nadzieje, ze ta choroba ze stawami sie nie bedzie poglebiac :buzi: Quote
mrowka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 zdechl pies :lol: :lol: sliczna z niej panienka!! :iloveyou: trzymam kciuki zeby nic sie z tymi stawami nie pogorszylo... Quote
XXL Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 3 mam kciuuki za psiaki :D ucalui wedla odemnie :) Quote
XXL Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 3 mam kciuuki za psiaki :D ucalui wedla odemnie :) Quote
Patka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Greven nie ma sie co tak aż bardzo na razie martwić, bo w tym wieku część psów ma lekko luźne stawy - hondroityna i glukozamina to podstawa :) Preapraty typu artroflex :) i tran Iskial polecam. A pamietajcie, że zabronione schodzenie po schodach jak długu sie da :D gorąco pozdrawiam :D Quote
Greven Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Dziękuję ;) Bardzo się nie martwię, ale trochę tak. No i targam 13 kg. po schodach... Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Greven napisał(a):Dziękuję ;) Bardzo się nie martwię, ale trochę tak. No i targam 13 kg. po schodach...oj nie przesadzaj to taki słodki ciezar :wink: :lol: Quote
Patka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Greven oj nie przesadzaj ja wątła ;) panienka znosze z 3 piętra 25 kg :D pomyśl tak silownia za darmo :lol: Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Patka napisał(a):Greven oj nie przesadzaj ja wątła ;) panienka znosze z 3 piętra 25 kg :D pomyśl tak silownia za darmo :lol:oj ja to chyba bym miała problem bo Ozzy przeszło 30 waży 8) Quote
Patka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Oj to tylko pięc wiecej ;) mowię Ci dobrze się na rękach rozkłada :lol: ale tak na serio 25 Lilith to dla mnie chyba max doceniam że jest drobna :D Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Patka napisał(a):Oj to tylko pięc wiecej ;) mowię Ci dobrze się na rękach rozkłada :lol: ale tak na serio 25 Lilith to dla mnie chyba max doceniam że jest drobna :Dale kolos i 4 piętro :-? Quote
ameliace Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Tanga jest słodka :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: A co ja mam powiedzieć??? Może nie muszę wnośić Entera na żadne piętro ale 37kg gdziekolwiek wnieść jest ciężko :lol: Quote
mrowka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Patka napisał(a):Greven oj nie przesadzaj ja wątła ;) panienka znosze z 3 piętra 25 kg :D pomyśl tak silownia za darmo :lol: :o :o to z Toba lepiej nie zadzierac :lol: Quote
Patka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Oj tam jaki pan taki kram :lol: wedłóg stereotypów :wink: Quote
XXL Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 mrowka napisał(a):Patka napisał(a):Greven oj nie przesadzaj ja wątła ;) panienka znosze z 3 piętra 25 kg :D pomyśl tak silownia za darmo :lol: :o :o to z Toba lepiej nie zadzierac :lol: nom niezla silka :) ja mam fajnie wdlug ostatniego warzenia nie cale 15kg i tylko 5 schodkow do pokonania (parter) agrafke moge wnosic jedna reka hahah :P :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
mrowka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='XXL'][quote name='mrowka'][quote name='Patka']Greven oj nie przesadzaj ja wątła ;) panienka znosze z 3 piętra 25 kg :D pomyśl tak silownia za darmo :lol: :o :o to z Toba lepiej nie zadzierac :lol: nom niezla silka :) ja mam fajnie wdlug ostatniego warzenia nie cale 15kg i tylko 5 schodkow do pokonania (parter) agrafke moge wnosic jedna reka hahah :P :lol: :lol: :lol: :lol: Caly XXL-Elmo!! :lol: :lol: Juz nierob sie taki silnuy :roll: :lol: Quote
Patka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 No wiesz nie mozna pozwolić żeby krucha kobiecina na 3 piętro miała łatwiej ;) Quote
XXL Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='mrowka'][quote name='XXL'][quote name='mrowka'][quote name='Patka']Greven oj nie przesadzaj ja wątła ;) panienka znosze z 3 piętra 25 kg :D pomyśl tak silownia za darmo :lol: :o :o to z Toba lepiej nie zadzierac :lol: nom niezla silka :) ja mam fajnie wdlug ostatniego warzenia nie cale 15kg i tylko 5 schodkow do pokonania (parter) agrafke moge wnosic jedna reka hahah :P :lol: :lol: :lol: :lol: Caly XXL-Elmo!! :lol: :lol: Juz nierob sie taki silnuy :roll: :lol: hahaha akurat 15 to malutko :) :lol: :wink: Quote
Hanna R. Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Pięknego macie LABRADORA !!! :roflt: :roflt: :roflt: Quote
LAZY Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Pięknego macie LABRADORA !!! :roflt: :roflt: :roflt: Zapomniałas dodac, ze czekoladowego :lol: Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 hi hi Labrador :lol: / a nie rabrador :wink: :lol: :lol: :lol: / Quote
XXL Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):hi hi Labrador :lol: / a nie rabrador :wink: :lol: :lol: :lol: / czekoladowy faflador firmy wedel :) czeko tubka jakich malo zjedz je wszystkie :) :wink: Quote
zaba14 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 XXL jak Ci tak lekko ze swoim psem, to moze wpadniesz do mnie i czasem wniesiesz rudego, on wazy tylko 8 kg ale za to ja mieszkam na 4 pietrze :lol: i co jak co... dla mnie to jest męczące :-? Quote
Recommended Posts