evita. Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Straszna wiadomość :placz: .Nie myślałam, że historia Wini będzie miała takie zakończenie :-( . Wini- bądź szczęśliwa tam gdzie teraz jesteś... ['][']['] Quote
tania Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 o Boże...Wini chociaż jej nigdy nie widziałam była mi bardzo bliska, tak strasznie chciałam, żeby znalazła domek...:-( :-( :-( Quote
ewatr Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 dla Ciebie Wini ['][']['] :-( tak przykro jak odchodzą ....................! Quote
Czarodziejka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Wini słoneczko...tak czekałaś... Teraz już jesteś zdrowa i szczęśliwa. Nam pozostaje żal i poczucie bezsilności... Ucałuj w świetlną kufę moją Lulę i Frocię. Quote
g_o_n_i_a Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Winiusiu, Twoj schroniskowy boks jest jakiś taki pusty... Nie ma Ciebie obok Beniusi, z ktora zawsze pchałaś swój pyszczek po psiego smaczka... Szalej sobie za TM :( <'> Quote
aisaK Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Wini, śpij teraz spokojnie, bez bólu, udręczonej duszyczki...nasze Aniołki utulą cie do snu...<*> Quote
@lusi@12 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Wini maleństwo biegaj razem z inymi piesami po wiecznie zielonej łączce Quote
Asieq Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Choć do tej pory wypowiedziałam się w tym wątku tylko raz, zawsze zerkałam co słychać u Wini... Sama mam psiaka z padaczką, mniej-więcej w wieku Wini... Szkoda każdej takiej istotki.. Quote
g_o_n_i_a Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Wini, to juz ponad miesiac... <'> Quote
szajbus Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Wini, biegaj zdrowa i radsosna po soczystych łąkach za TM Quote
szajbus Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 14 lutego jest raz w roku, lecz my możemy przeżywać ten dzień każdego dnia, bo na zawsze pozostałyście w sercach, które nadal biją. Płomień tej miłości nigdy nie zgaśnie. Quote
Aga_Mazury Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Wini...ślliczna zobacz ile psiaków do Ciebie dołączyło....mam nadzieję, że Wam tam dobrze <*> Quote
g_o_n_i_a Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Winiś, co tam u Ciebie Kochana? :( <'> <'> Quote
zuziaM Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Dzisiaj wracam do starych, kiedys czesto odwiedzanych watkow, zeby dowiedziec sie o losy psiakow.... Niestety, wiekszosc z watkow .... zapomniane .... pospadaly daleko, daleko, daleko...... Ale te wiesci ..... nie spodziewalam sie tkich .....:-( Psinko slodka ...... badz szczesliwa za TM ....... (*) (*) (*) (*) (*) Quote
g_o_n_i_a Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Wineczko, to już tyle czasu... Quote
Recommended Posts