Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochana Wini wskakuj na górę...Niestety nie mam czasu czytać całego wątku, powiedzcie mi proszę czy ona jest na allegro? jeśli nie to ja z miłą chęcia założę jej aukcję. pozdrawiam.

Posted

Dzisiaj o godzinie 12-tej Wini odeszła za tęczowy most :placz: niestety leki przeciwpadaczkowe zniszczyly jej wątrobe.

Nie miała nigdy domu, ani swojego człowieka...
Tak strasznie żal i przykro...

Posted

:-( :-( :-( co za straszna wiadomość:placz: tak mi strasznie przykro...dopiero trafiłam na ten wątek i ona od razu przypadła mi do serca...taka kochana bidusia...teraz będzie biegać po tęczowych łąkach...śpij spokojnie kochany piesku...:-( ['] ['] ['] ['] jaki ten świat jest podły

Posted

Niee:placz: Winni...:placz: Padaczka jest straszną chorobą. Nie znam psa, który by z nią wygrał...mimo, że zawsze mamy nadzieję, kończy się tak samo:-(

Winniuszku byłaś mi bliska z dwóch powodów.Przypominałaś mi moją konisię, która miała tak samo mądre spojrzenie jak Ty i chorowałaś na padaczkę tak jak mój obecny pies. Tak strasznie żal...

Biegaj szczęśliwa za TM...

Posted

:placz: :placz: :placz: :placz:
Winiusiu... Oby bylo Ci dobrze tam gdzie jesteś ... :-(