ewatr Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 jeszcze w starym roku ....................do góry !!! Quote
Guest Reyes Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 hop................................... Quote
Guest Reyes Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Skacz w nowy rok - oby szczęśliwy Quote
Aga_Mazury Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wini ostatni raz w tym roku....podnoszę i oby 2007 dał Ci wspaniały domek :BIG: Quote
konisia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Winieczko najlepszego domku pod słońcem w 2007 Ci życzę:painting: :buzi: Quote
Aga_Mazury Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Wini ....pierwszy raz w tym roku...poprowadzę Cię na spacerek na pierwszą stronę....mam nadzieję, że kiedyś taki spacer zaprowadzi Cie do Kochanego Domu :) Quote
ewu Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Kochana Wini wskakuj na górę...Niestety nie mam czasu czytać całego wątku, powiedzcie mi proszę czy ona jest na allegro? jeśli nie to ja z miłą chęcia założę jej aukcję. pozdrawiam. Quote
GuniaP Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Dzisiaj o godzinie 12-tej Wini odeszła za tęczowy most :placz: niestety leki przeciwpadaczkowe zniszczyly jej wątrobe. Nie miała nigdy domu, ani swojego człowieka... Tak strasznie żal i przykro... Quote
ewu Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 :-( :-( :-( co za straszna wiadomość:placz: tak mi strasznie przykro...dopiero trafiłam na ten wątek i ona od razu przypadła mi do serca...taka kochana bidusia...teraz będzie biegać po tęczowych łąkach...śpij spokojnie kochany piesku...:-( ['] ['] ['] ['] jaki ten świat jest podły Quote
konisia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Niee:placz: Winni...:placz: Padaczka jest straszną chorobą. Nie znam psa, który by z nią wygrał...mimo, że zawsze mamy nadzieję, kończy się tak samo:-( Winniuszku byłaś mi bliska z dwóch powodów.Przypominałaś mi moją konisię, która miała tak samo mądre spojrzenie jak Ty i chorowałaś na padaczkę tak jak mój obecny pies. Tak strasznie żal... Biegaj szczęśliwa za TM... Quote
Aga_Mazury Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Wiadomość, która sparaliżowała mnie przy komputerze Wini, nie tak miało być, nie tak...:( nasze psiaki się Tobą zaopiekują...biegaj po tęczowych łąkach<*> Quote
Guest Reyes Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 :placz: :placz: :placz: :placz: Winiusiu... Oby bylo Ci dobrze tam gdzie jesteś ... :-( Quote
g_o_n_i_a Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Wini, Kochana, jakie to niesprawiedliwe... Nie doczekałaś się nawet dobrego domku... Biegaj sobie szczęsliwa za Tęczowym Mostem <'> <'> Quote
Recommended Posts