Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wini, to ok. roczna suczka. Do schroniska trafiła jako szczeniak i nadal czeka na adopcję. Jest uroczna, wesoła. Niestety - Wini jest chora na padaczkę. Ale zażywa leki i czuje się bardzo dobrze. P. Agnieszka, która bardzo lubi Wini, mówiła, że Wini ma lekko opóźnione ruchy i czasami nie reaguje na wołanie albo z opóźnieniem - ale przecież to nie żaden problem dla kogoś, kto ją naprawdę pokocha! Suczka jest bardzo kochana. Niekonfliktowa. Lubi mizianko i zawsze merda ogonkiem.
Czy ktoś ją wreszcie pokocha? :(

Kontakt w sprawie adopcji:
Schronisko "Kundelek"
Rzeszów, Ul. Ciepłownicza
Nowy telefon: 510-170-788
mail: [email protected]

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo sympatyczna Suńka !!!!! Podnoszę bo chore Psy też potrzebują Opiekunów i miłości, też chcą zaznać Psiego szczęścia, a nie odrzucenia i strachu przed opieką nad Nimi !!!!!! ODWAGI !!!!!!!!

Posted

Chore psy chyba bardziej potrzebują uwagi i dużo, dużo miłości. Wydaje mi się, że gdyby nie jej choroba, to pewnie ktoś ją zaadoptowałby. To takie przykre, przeciez to nie wina Wini, że to akurat ona jest chora... A taka cudna... :(

Posted

Proponuje swoją pomoc w wystawieniu Wini na allegro. Potrzebuję ładnego, wzruszającego opisiku i namiarów na osobę kontaktową.
Myślę, że warto spróbować, co Wy na to?

d.

Posted

Anelica, ja niestety nie jestem dobra w pisaniu wzruszających opisów... Spróbuję do kogoś zwrócić się o pomoc w napisaniu, a jak będę mieć wszystko, to z chęcią skorzystam z Twojej pomocy.

Posted

Jestem do usług:) możemy spróbować zmodyfikowac ten opis Wini z pierwszej strony, jeżeli nie znajdzie się ktoś, kto napisze wyciskacza łez:)
szkoda, żeby sunia czekała. Możemy dziełać!

Posted

Dziękuję :calus:
Napisałam prośbę do CoolCaty, która napisała bardzo fajny opis do aukcji z naszym Pimpkiem (który ma dom! :D). Poczekam jeszcze na odpowiedź, a jak nie, to będziemy same pisać.

Posted

Haniu, a może Ty złożyłabyś nam jakiś bardzo fajny opis na aukcję? Plakacikiem też nie pogardzimy, bo wszystko się przyda. Przieciez Wini jest już w schronisku jakiś czas i nikt jej nie chce... :(

Posted

Ojej, calkiem zapomniałam o tej aukcji. Anielica, zerniesz jeszcze na tekst niżej? :wink:

Oto Wini... Do schroniska "Kundelek" w Rzeszowie trafiła jako szczeniak. Obecnie Wini ma już ponad rok. Jest to wysterilizowana, niekonfliktowa i urocza suczka o orginalnym umaszczeniu (taki wilczek). Niestety, Wini od urodzenia jest chora na padaczkę i prawdopodobnie z tego powodu została oddana do schroniska. Sunia zażywa leki i czuje się bardzo dobrze. Jest wesołą suczką, która często merda ogonkiem. Nie ma żadnych z nią kłopotów. Jedynym minusem spowodowanym przez chorobę Wini jest to, że suczka malekko opóźnione ruchy. Tzn, że czasami nie reaguje np. na wołanie, albo z opóźnieniem reaguje i wtedy przychodzi. Ale czy to problem dla kogoś, kto z całego serucha wreszcie ją pokocha? A może Tobie Wini wpadła w serduszko?

Kontakt w sprawie adopcji:
Schronisko "Kundelek"
Rzeszów, Ul. Ciepłownicza
Nowy telefon: 510-170-788
mail: [email protected]