g_o_n_i_a Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Wini, to ok. roczna suczka. Do schroniska trafiła jako szczeniak i nadal czeka na adopcję. Jest uroczna, wesoła. Niestety - Wini jest chora na padaczkę. Ale zażywa leki i czuje się bardzo dobrze. P. Agnieszka, która bardzo lubi Wini, mówiła, że Wini ma lekko opóźnione ruchy i czasami nie reaguje na wołanie albo z opóźnieniem - ale przecież to nie żaden problem dla kogoś, kto ją naprawdę pokocha! Suczka jest bardzo kochana. Niekonfliktowa. Lubi mizianko i zawsze merda ogonkiem. Czy ktoś ją wreszcie pokocha? :( Kontakt w sprawie adopcji: Schronisko "Kundelek" Rzeszów, Ul. Ciepłownicza Nowy telefon: 510-170-788 mail: [email protected] Quote
Dika Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Bardzo sympatyczna Suńka !!!!! Podnoszę bo chore Psy też potrzebują Opiekunów i miłości, też chcą zaznać Psiego szczęścia, a nie odrzucenia i strachu przed opieką nad Nimi !!!!!! ODWAGI !!!!!!!! Quote
g_o_n_i_a Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 Chore psy chyba bardziej potrzebują uwagi i dużo, dużo miłości. Wydaje mi się, że gdyby nie jej choroba, to pewnie ktoś ją zaadoptowałby. To takie przykre, przeciez to nie wina Wini, że to akurat ona jest chora... A taka cudna... :( Quote
g_o_n_i_a Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 Zapomniałam też napisać, że Wini jest wysterilizowana. Gonia Quote
iwonamaj Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Wini, do góry! Nikogo nie zaineresowałaś? Quote
Dika Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Wini jak każdy Psiak potrzebuje opieki, troski, uwagi - może właśnie na dogmanii znajdzie domek !!!!! Quote
Dika Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 WINI pnie się na szczyty rozglądając się za swoim człowiekiem ! Quote
anielica Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Proponuje swoją pomoc w wystawieniu Wini na allegro. Potrzebuję ładnego, wzruszającego opisiku i namiarów na osobę kontaktową. Myślę, że warto spróbować, co Wy na to? d. Quote
g_o_n_i_a Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 Anelica, ja niestety nie jestem dobra w pisaniu wzruszających opisów... Spróbuję do kogoś zwrócić się o pomoc w napisaniu, a jak będę mieć wszystko, to z chęcią skorzystam z Twojej pomocy. Quote
anielica Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Jestem do usług:) możemy spróbować zmodyfikowac ten opis Wini z pierwszej strony, jeżeli nie znajdzie się ktoś, kto napisze wyciskacza łez:) szkoda, żeby sunia czekała. Możemy dziełać! Quote
g_o_n_i_a Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 Dziękuję :calus: Napisałam prośbę do CoolCaty, która napisała bardzo fajny opis do aukcji z naszym Pimpkiem (który ma dom! :D). Poczekam jeszcze na odpowiedź, a jak nie, to będziemy same pisać. Quote
irma Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 w razie czego oferuję pomoc - w końcu na dogomani napisano tyle tekstów, że jest z czego plagiacik zrobić :wink: Quote
g_o_n_i_a Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 Haniu, a może Ty złożyłabyś nam jakiś bardzo fajny opis na aukcję? Plakacikiem też nie pogardzimy, bo wszystko się przyda. Przieciez Wini jest już w schronisku jakiś czas i nikt jej nie chce... :( Quote
AśkaK Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Tak sliczna, zgrabna "dziewczyna" musi znaleźć domek!!! Jakiej wysokości jest Wini? Quote
g_o_n_i_a Posted October 13, 2005 Author Posted October 13, 2005 Wini jakiej wielkosci? Tak do kolana. Quote
anielica Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Wini hop! (cichutko przypominam o allegro :wink: ) Quote
g_o_n_i_a Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Ojej, calkiem zapomniałam o tej aukcji. Anielica, zerniesz jeszcze na tekst niżej? :wink: Oto Wini... Do schroniska "Kundelek" w Rzeszowie trafiła jako szczeniak. Obecnie Wini ma już ponad rok. Jest to wysterilizowana, niekonfliktowa i urocza suczka o orginalnym umaszczeniu (taki wilczek). Niestety, Wini od urodzenia jest chora na padaczkę i prawdopodobnie z tego powodu została oddana do schroniska. Sunia zażywa leki i czuje się bardzo dobrze. Jest wesołą suczką, która często merda ogonkiem. Nie ma żadnych z nią kłopotów. Jedynym minusem spowodowanym przez chorobę Wini jest to, że suczka malekko opóźnione ruchy. Tzn, że czasami nie reaguje np. na wołanie, albo z opóźnieniem reaguje i wtedy przychodzi. Ale czy to problem dla kogoś, kto z całego serucha wreszcie ją pokocha? A może Tobie Wini wpadła w serduszko? Kontakt w sprawie adopcji: Schronisko "Kundelek" Rzeszów, Ul. Ciepłownicza Nowy telefon: 510-170-788 mail: [email protected] Quote
anielica Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Wini na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68273168 Och, żeby się udało znaleźć dobry, kochający dom :kciuki: Quote
anielica Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Jeśli coś trzeba poprawić w aukcji - czekam na zlecenie:) Quote
zaba14 Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 mnie ona już w serduszko wpadła :oops: nie wiem czemu ale mam słabość do chorych psow... a ona w dodatku jest sliczna, musi znajsc dobry domek!! Quote
Recommended Posts