matinestka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Wini ma się dobrze :) wczoraj pospacerowałyśmy z Winiulą troszku po wybiegu , było ciepluchne mizianko :) :loveu: i oczywiście musiałyśmy troszku i aparatem się pobawić :) :oops: a co :) a oto rezultat: :) ( proszęo wyrozumiałośc i cierpliwośc bo ja pierwszy raz wstawiam zdjęcia.... oby się udało :oops: ) Quote
matinestka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 uch Wini :) udało się :) :multi: :bluepaw: Quote
konisia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='matinestka'] Śliczne, mądre oczęta i takie samotne:placz: A blizna na nosku to coś świeżego? Nie gryzą jej w boksie? A może zoribła to sobie podczas ataku? :( Quote
ewatr Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 konisia napisał(a):Śliczne, mądre oczęta i takie samotne:placz: A blizna na nosku to coś świeżego? Nie gryzą jej w boksie? A może zoribła to sobie podczas ataku? :( w boksie jej nie gryza :shake: bo ona najwieksza tam jest i na dokładke siedzi z takimi samymi chorutkimi psiakami jak ona sama wszystkie na Luminalu takie troszke wyciszone :-( ps. Brawo Mati zdjecia super :loveu: Quote
tania Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Wini jesteś piękna..dobrze że przynajmniej w boksie masz spokojnych towarzyszy...szukaj domka kochana Quote
matinestka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 WINI WINI !!!!!! :loveu: Ty musisz w końcu znaleźć cieplutki kącik u boku..... :bluepaw: ewatr napisał(a): ps. Brawo Mati zdjecia super :loveu: dzięki ewa :oops: starałam się ;) Quote
evita. Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Ogłoszenia Winie w necie: Winie- forum.gazeta.pl Winie- psy.pl Winie- 4lapy.pl Winie- kupiepsa.pl Winie- eoferty.com.pl Winie- ale.gratka.pl Winie- kupiszpsa.pl Winie- kupsprzedaj.pl Winie- zwierzaki.org Winie- bono-polska.pl Winie- ogloszenia.24polska.pl Winie- animalia.pl Winie- pineska.pl Mam nadzieję, że sunieczka znajdzie swój wymarzony domek :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
ewatr Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 to też ja tylko kurcze za kratkami !!!! a Cioci Evicie bardzo dziękuję za wystawienie :iloveyou:. Quote
konisia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 To ważne, że przynajmniej w boksie ma spokój...tylko łóżeczka i przytulania brak...:-( Quote
tania Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Wini kochanie dlaczego ty nie masz jeszcze domku? Quote
tania Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Wini a Ty wciąż tutaj? Kochanie gdzie Twój domek?:shake: Quote
tania Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Nikt nie zagląda do Wini, tak nie znajdzie domku, hop na górę Quote
Recommended Posts