irma Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Aniu jesteś niesamowita nadal nie moge sie nadziwic, że udało Ci się znaleźć domki dla całej gromadki a szczeniaki są cudowne i takie beztroskie - dzieki Tobie Quote
Tigraa Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Taka refleksja-chodzi o TOZ-y.Moje szczeniaczki jak wiecie prawie wszystkie poszly do Krakowa.Ich karty adopcyjne do TOZ-u.Wlasciciele po 3 tygodniach dostali zaproszenia do TOZ-u,gdzie wypytano ich o pieseczki,jak sie czuja,czy sa zdrowe itp.A ja 3 lata temu wzielam z radomskiego schroniska pieska,podpisalam przeciez karte adopcyjna,NIKT nie spytal do tej pory nawet jak piesek sie czuje,czy w ogole zyje itp.Widze ze radomski TOZ to tylko na papierze istnieje.Ludzi ktorzy powinni byc odpowiedzialni za takie sprawy jak adopcja nie interesuje zupelnie los adoptowanych zwierzakow.A gdybym byla psychopata i wziela psa po to np.zeby sie nad nim znecac?????Tego nikt nie sprawdza.NIKT!!!!!!!!!! Radom to w ogole fatalne miasto jesli chodzi o zwierzaczki.Widze na przykladzie mojego bloku-70 rodzin a psy ma tylko 9 osob.Pozostali dostaja szalu na sam widok naszych psiakow na spacerze,drecza nas i najchetniej by nas razem z naszymi psami wyslali wszystkich na bezludna wyspe.A prym w tej kampanii wiedzie nasza pani sprzataczka ktora nienawidzi psow!!!!Jak Aza jeszcze blakala sie po osiedlu i wynosilam jej jedzenie i koc zeby nie zamarzla w mroz to pani wyrzucala,a na moje prosby nie reagowala.To bardzo boli.To zniecheca do czlowieka.Zwierzeta sa o niebo lepsze od ludzi.Pozdrawiam wszystkich ktorzy maja wielkie i pelne ciepla serduszka i ktorzy w tym porąbanym swiecie nie wstydza sie tego dobra okazac innym stworzeniom. Quote
Tigraa Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Kochana Azunia,ktora tyle przezyla,ktora tak dzielnie wychowała ósemkę maluchów,teraz jest beztroskim,radosnym i szczesliwym psem.Bez przerwy macha ogonem,rozdaje wszystkim buziaki,widac ze radosc zycia az z niej kipi :D zobaczcie jak slodko wygląda kiedy spi,zmęczona zabawą. Quote
shirrrapeira Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Zdjecie jest po prostu przeurocze, psina jest przepiekna przytulona dla zabaweczki. Wielki cmok dla Ciebie Aniu Quote
sahara Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Widze że Aza nadal u Ciebie? Jak sobie radzisz? Azunia po prostu jest samą słodyczą! Co do naszego toz-u to wpełni się z Toba zgadzam że ich działania są co najmniej "skrzywione". Będziemy musiały porozmawiać prywatnie :lol: Quote
Tigraa Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Juz za chwilke najnowsze zdjecia moich-Azowych szczeniaczkow.Zobaczcie jak urosly :D nie mam tylko fotek Niki i Miki bo ich wlasciciele nie mają cyfrowek,ale u nich tez wszystko w porzadku.Rozrabiaki z nich kochane :lol: Quote
Tigraa Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 To jest Syrenka-obecnie Sara-lubi sie tarzac w trawce i gryzc buty swojemu panu A to jest Saba-pogromca kotów i okropny zarłoczek Ten przystojniaczek to Max-jak widac lubi jesc To jest Aza ktora po mamie ma imie i charakterek-tu z kolegą Tutaj Herunia-bardzo kochana i bardzo rozrabiająca Ta pannica to Sara-okropna złosnica i uparciuszek kochany A tutaj moje dwa łobuziaki-Reksio i mama piesków-Aza Quote
Tigraa Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Azunia dzis pojechała do swojego nowego domku do Krakowa,do wspaniałej osoby.Chociaz jest mi smutno i pociekły łzy to jednak sie cieszę ze ta psinka wreszcie ma swoj własny domek i swoją kochaną Panią.Od początku zlapały świetny kontakt-Aza-nieufna przeciez do obcych-dała sie pogłaskac i przytulić,poszła z Panią na spacerek.Myslę ze będą obie ze sobą szczęsliwe.Wszystkiego dobrego Azuniu w nowym domku.Bardzo Cię kocham!!!! Quote
Tigraa Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Sluchajcie,nowa Pani Azuni jest niesamowita!!!Nie wiem jak ona to robi ale Aza pokochała ją normalnie od pierwszego wejrzenia :D codziennie rozmawiamy przez telefon,Pani zdaje mi szczegolowe relacje.Aza daje juz brzuszek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: normalnie jestem w szoku ze tak szybko i strasznie sie ciesze.Uwielbia spacerki,szaleje,skacze,cieszy sie,ogonek radosnie merda.Zaczyna juz nawet bronic swojej Pani.Jest rozpieszczana,dostaje najlepsze kąski do jedzonka i.......tak jak w piątek ryczałam z tęsknoty za psicą tak teraz ryczę z radosci.Lepszego domku nie moglam dla niej wymarzyc :D A po niedzieli będą zdjęcia. Quote
terri Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Aniu , uratowalaś tą psią rodzinkę i jeszcze znalazłaś takie wspaniałe domki. :klacz: :buzi: Quote
Tigraa Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Herunia-zobaczcie jaka juz jestem duza panna Quote
Tigraa Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Dostalam dzis maila od wspaniałej pani Magdy,ktora pokochała i stworzyla domek Sabie-jednej ze szczeniątek.Pani Magda prosila mnie zebym zamiescila ten tekst-list od Sabci i jej nowej rodzinki:D "Dzieki Wam wszystkim, Sabcia zamieszkala z nami w domu. Bardzo wam dziekuje za wszystko co zrobiliscie dla Azy i maluszkow i za wspaniala siunke, ktora dzieki Wam jest z nami. Jest wspanialy pieskiem, szalejacym ze swoja 21-miesieczna pania, z ktora chozi na dlugie spacery. Uwielbia szalec po ogrodzie, kopac duze dziury, wykopywac cebulki kwiatow ( i zakopane przez poprzednika kosci). Pozostaje jej jeszcze podbic serduszka dwoch kotow (ktorym kradnie upolowane myszy) i pieska, ktoremu wyjada z miski... W imieniu calej ferajny dziekuje za to, ze jestescie" A ja chciałam dodac ze to jest podziekowanie dla Was wszystkich,kochani dogomaniacy.Bez Waszej pomocy Aza i ja nie dałybysmy rady wychowac maluszków. A to fotki Sabci-prawda ze zdarta skóra z mamusi? Quote
Tigraa Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Azunia ma sie swietnie,jest szczesliwym,radosnym psiakiem,usmiechnietym od ucha do ucha,w nowym domu jest jej super-zresztą zobaczcie sami.... czy nie jestem piękna? moja pani mnie rozpieszcza,wyleguję sie na kanapie i dostaje pysznosci do jedzenia a tu jestem z moją kolezanką Quote
Tigraa Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 tu jestem z moją kosteczką tu z moją kochaną panią Paulą i kolezanką a tutaj pozuję pięknie do zdjęcia Quote
iwonamaj Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Anusiu, jeszcze raz Ci gratuluję.Widać jaka jesteś z nich dumna.Zrobiłaś naprawdę coś wielkiego. Quote
Tigraa Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 pozdrowionka z Jastrzębia-Zdroju od Maxia-zobaczcie jak mi dobrze i jaki juz jestem duży chłopak Quote
irma Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 coż mozna napisać ? Aniu dzięki Tobie psiaki maja raj na ziemi :D Quote
Tigraa Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 U Niuńków wszystko w jak najlepszym porządku.Gubią ząbki mleczne :lol: Niektórym stoją uszka a innym nie,ale wszystkie są kochane przez swoich państwa.Jak tylko będę mogla,zamieszcze nowe foteczki. Mamunia Azunia czuje sie wspaniale,jej Pani ją bardzo kocha,Azia sypia na kanapie z jasieczkiem pod głowką :D A ja wiosną jade do Krakowa odwiedzic wszystkie psiureczki-cała moją Azową rodzinke. Quote
Recommended Posts