Tigraa Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Ludzie wejdzcie na strone Psy w potrzebie-Piesek w Radomiu,to ten sam piesek o ktorym pisaly karenina i sahara-to jego wczoraj zawiozlam na przeswietlenie łapki a potem tymczasowo do schroniska.Jutro zamieszcze jego fotki.Ma juz zalatwiony tymczasowy dom w Krakowie ale trzeba go tam zawiezc 1 pazdziernika.Bardzo licze na Waszą pomoc...........nie mam jak sie na razie ruszyc bo maluchy i Aza pod opieką,ich nie moge zawiezc do Krakowa wczesniej niz 8 pazdziernika bo kwarantanna po szczepieniu....pomożcie mi,prosze. Quote
evita. Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Ania-tygrysiczka napisał(a): Jakie słodkie, puszyste kuleczki :lol: Aniu, dziękuję, że dałaś im szansę. Tylko Tobie zawdzięczają to, że mogą teraz cieszyć się światem. :buzi: Pozdrawiam Quote
Tigraa Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Kochani czy moze mi ktos pomóc?Szukam pilnie transportu dla tego pieska o ktorym pisalam z Radomia do Krakowa w dniach 1 lub 2 lub 3 pazdziernika i pilnie dla jednego szczeniaczka transportu z Radomia do Katowic,obojętnie kiedy ale jak najszybciej.Czy ktos z Was jezdzi tymi trasami i mógłby mi pomóc? Quote
magda13 Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Może napisz jeszcze w watku transportowym na pwp Quote
terri Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 :loveu: :loveu: No, po takiej mamusi to i dzieciaki muszą być śliczne .Chociaz ojciec nieznany :( Quote
Tigraa Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 :D Szczeniaczki i mamusia zostaly dzis zaszczepione :D strasznie sie ciesze :D :D :D pan weterynarz byl tak mily ze przyjechal do domku i zaszczepil rodzinke-dwa maluszki tylko pisneły a pozostale chyba nawet nie bardzo poczuly.Dzieki serdeczne dla wspanialego i sympatycznego weterynarza p.Grzegorza.Wszystkie pieski mają załozone ksiązeczki.Teraz pozostaje tylko kwarantanna i pojada do nowych domkow.Czuje sie szczesliwa wiecie? :lol: Quote
asher Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Aniu, możesz mi napisać na priw co to za lekarz? Jeden z moich psów właściwie mieszka na stałe z moimi rodzicami, w Radomiu właśnie. Co prawda do weta chodzimy raczej w Warszawie, no ale wiadomo, że warto się ubezpieczyć na wszelki wypadek... A sunia i kluski śliczne :angel: Quote
Tigraa Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Ludzie potrzebuje jak najszybciej kontaktu z sahara-chodzi o transport.Ma ktos moze jakis kontakt inny niz pw? Quote
asiuniap Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Wejdź na forum www.miau.pl, tam jest też założony wątek transportowy. Niektórzy forumowicze oferują stały transport, psy też przewożą. Może tam znajdziesz kogoś. Quote
Tigraa Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Udało mi sie zorganizowac transport na niedzielę.Zawozę 7 maluszkow samochodem do Krakowa.Juz jestem umowiona z ich przyszlymi wlascicielami.W Radomiu zostanie 1 sunia-maluszek ktorą zawiozę do Warszawy 6 pazdziernika i Azunia po którą przyjedzie pani z Krakowa 9 pazdziernika.Aza sobie troszkę odpocznie od małych pijawek :wink: jedno dziecko to juz nie 8.A maluchy idą w naprawdę dobre ręce,wszystkie do kochających pieski wspaniałych ludzi.Aza trafiła najlepiej,po prostu miała szczęscie.....Wszystkie pieseczki mają obróżki,miseczki i zabaweczki na nową drogę zycia-mam nadzieję ze szczęsliwą. Przed nami 3 godzinna droga do Krakowa,mam nadzieje ze jakos damy sobie radę,chociaz będzie trudno bo maluchy są juz spore i zajmują duzo miejsca ale chyba powsadzamy ich po 2 do wysokich skrzynek na owoce.No i oczywiscie będę ich całą droge doglądała.Trzymajcie kciuki.Wyjezdzamy w niedziele rano........... Quote
ania14p Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Powodzenia, dodam jeszcze, że powinnaś awansować na prawdziwą TYGRYSICĘ, tak wspaniale walczyłaś o tę biedną psią rodzinkę. Pozdrawiam Ania ze swoim stadem Quote
iza_szumielewicz Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Aniu, jeśli chcesz, poprosze męża, zeby wziął psiaka 6 paźdizernika z Radomia i odtransportował go do warszawy. rafał wtedy akurat będiz edo W-wy jechał, tyle że wieczorem. W radomiu będiz epewnie ok. 19 -20. Wtedy przyszły właściciel pieska mógłby go odebrać u nas na Kabatach (porobnię foty na dowód, ze psiaka zabrał) Jeśli odpowiada Ci rtakie rozwiązanie, prosze, zadzwoń (0501 290 484), bo ostatnio (napiecie przedporodowe :wink: ) rzadko zaglądam na dogo. Buziaki! Iza Quote
Tigraa Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Dzieki Iza,jestes kochana.Ale i tak musze jechac 6 pazdziernika do Warszawy wiec zawioze Balbinke :lol: Quote
iza_szumielewicz Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Aniu, :modla: No i na dodatek..... jaka Ty ładna jesteś :oops: :lol: Quote
supergoga Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Aniula - kochana dziewczyno - woelkie dzięki za serducho dla psiaków. Pozdrowionka dla wszystkich Quote
Guciek Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 A wiec ile psiaków jeszcze szuka domu? Ma ktos maila do Sahary? [potrzebuje bo mam do niej sprawe] I czemu topik jest na JUZ W NOWYM DOMU?? Quote
supergoga Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Wszystkie mają domki łącznie z mama. Ania to rzeczywiście tygrysiczka. Szerokiej drogi i szczęścia dla malców i ich mamy. Quote
Guciek Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 A, w takim razie przepraszam za zamieszanie :oops: Swietnie ze maluchy mają nowe domki :) Quote
Tigraa Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Hej :D wlasnie wrocilam z Krakowa.Maluszki zniosly podroz dzielnie choc troszke wymiotowały,no ale to prawie 3 godziny drogi.Wszyscy wlasciciele to wspaniali ludzie i widac było jak od początku troskliwie zajęli sie psiaczkami.Szczeniorki były ciut wystraszone nową sytuacją ale dostałam juz od wszystkich smsy ze czują sie dobrze i zaczynają rozrabiac :lol: :lol: W Radomiu została jeszcze Azunia,po ktorą przyjedzie pani w przyszłą niedziele i jedna sunieczka,ktorą w czwartek zawozę do Warszawy.JESTEM SZCZĘLIWA!!!!!!! Myslę ze maluszki i Aza też będą szczęśliwe w nowych domkach. Quote
Recommended Posts