Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ludzie wejdzcie na strone Psy w potrzebie-Piesek w Radomiu,to ten sam piesek o ktorym pisaly karenina i sahara-to jego wczoraj zawiozlam na przeswietlenie łapki a potem tymczasowo do schroniska.Jutro zamieszcze jego fotki.Ma juz zalatwiony tymczasowy dom w Krakowie ale trzeba go tam zawiezc 1 pazdziernika.Bardzo licze na Waszą pomoc...........nie mam jak sie na razie ruszyc bo maluchy i Aza pod opieką,ich nie moge zawiezc do Krakowa wczesniej niz 8 pazdziernika bo kwarantanna po szczepieniu....pomożcie mi,prosze.

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):

Jakie słodkie, puszyste kuleczki :lol:
Aniu, dziękuję, że dałaś im szansę. Tylko Tobie zawdzięczają to, że mogą teraz cieszyć się światem. :buzi:
Pozdrawiam

Posted

Kochani czy moze mi ktos pomóc?Szukam pilnie transportu dla tego pieska o ktorym pisalam z Radomia do Krakowa w dniach 1 lub 2 lub 3 pazdziernika i pilnie dla jednego szczeniaczka transportu z Radomia do Katowic,obojętnie kiedy ale jak najszybciej.Czy ktos z Was jezdzi tymi trasami i mógłby mi pomóc?

Posted

:D Szczeniaczki i mamusia zostaly dzis zaszczepione :D strasznie sie ciesze :D :D :D pan weterynarz byl tak mily ze przyjechal do domku i zaszczepil rodzinke-dwa maluszki tylko pisneły a pozostale chyba nawet nie bardzo poczuly.Dzieki serdeczne dla wspanialego i sympatycznego weterynarza p.Grzegorza.Wszystkie pieski mają załozone ksiązeczki.Teraz pozostaje tylko kwarantanna i pojada do nowych domkow.Czuje sie szczesliwa wiecie? :lol:

Posted

Aniu, możesz mi napisać na priw co to za lekarz? Jeden z moich psów właściwie mieszka na stałe z moimi rodzicami, w Radomiu właśnie. Co prawda do weta chodzimy raczej w Warszawie, no ale wiadomo, że warto się ubezpieczyć na wszelki wypadek...

A sunia i kluski śliczne :angel:

Posted

Udało mi sie zorganizowac transport na niedzielę.Zawozę 7 maluszkow samochodem do Krakowa.Juz jestem umowiona z ich przyszlymi wlascicielami.W Radomiu zostanie 1 sunia-maluszek ktorą zawiozę do Warszawy 6 pazdziernika i Azunia po którą przyjedzie pani z Krakowa 9 pazdziernika.Aza sobie troszkę odpocznie od małych pijawek :wink: jedno dziecko to juz nie 8.A maluchy idą w naprawdę dobre ręce,wszystkie do kochających pieski wspaniałych ludzi.Aza trafiła najlepiej,po prostu miała szczęscie.....Wszystkie pieseczki mają obróżki,miseczki i zabaweczki na nową drogę zycia-mam nadzieję ze szczęsliwą.
Przed nami 3 godzinna droga do Krakowa,mam nadzieje ze jakos damy sobie radę,chociaz będzie trudno bo maluchy są juz spore i zajmują duzo miejsca ale chyba powsadzamy ich po 2 do wysokich skrzynek na owoce.No i oczywiscie będę ich całą droge doglądała.Trzymajcie kciuki.Wyjezdzamy w niedziele rano...........

Posted

Aniu, jeśli chcesz, poprosze męża, zeby wziął psiaka 6 paźdizernika z Radomia i odtransportował go do warszawy. rafał wtedy akurat będiz edo W-wy jechał, tyle że wieczorem. W radomiu będiz epewnie ok. 19 -20. Wtedy przyszły właściciel pieska mógłby go odebrać u nas na Kabatach (porobnię foty na dowód, ze psiaka zabrał) Jeśli odpowiada Ci rtakie rozwiązanie, prosze, zadzwoń (0501 290 484), bo ostatnio (napiecie przedporodowe :wink: ) rzadko zaglądam na dogo. Buziaki! Iza

Posted

Hej :D wlasnie wrocilam z Krakowa.Maluszki zniosly podroz dzielnie choc troszke wymiotowały,no ale to prawie 3 godziny drogi.Wszyscy wlasciciele to wspaniali ludzie i widac było jak od początku troskliwie zajęli sie psiaczkami.Szczeniorki były ciut wystraszone nową sytuacją ale dostałam juz od wszystkich smsy ze czują sie dobrze i zaczynają rozrabiac :lol: :lol: W Radomiu została jeszcze Azunia,po ktorą przyjedzie pani w przyszłą niedziele i jedna sunieczka,ktorą w czwartek zawozę do Warszawy.JESTEM SZCZĘLIWA!!!!!!! Myslę ze maluszki i Aza też będą szczęśliwe w nowych domkach.