mar.gajko Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Sabcia też do mamy podobna, nawet to jedno uszko klapnięte. A co do spokoju i spolegliwości Azulka, to... hi, hi, hi. Teraz jesteśmy pewne siebie, i usiłujemy przydominować wszytskie suki w okolicy. Aniu, ona się zmnieniła całkowicie. Jest odważniejsza, nie boi się już wszystkiego, nawet huków co na początku było koszmarem. Posłuszna. Tylko zając jest powodem "ucieczek". Jak się zobaczymy to sama zobaczysz jaka Azula jest teraz. To inny pies. Chociaż ma jeszce czasami "uniki" jak ktos machnie ręką, ale coraz rzadziej. Już nie chodzi "boczkiem" coby jej nie było widać. Jest kochana. Quote
Skarabeusz Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Sabcia jestes PIEKNA!!!!:lol: Przeciez to owczar prawdziwy!!!! I widze , ze tez tak lezy na swojej Panci jak moja Sari na mnie:eviltong: Quote
Tigraa Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Paula dawaj nowe fotki:eviltong: Mariola-jak ja sie ciesze ze Azulka odzyla i ze jest szczesliwa.To kochany pies,tyle przeszla a teraz nareszcie zyje pelnią zycia.:multi: Quote
Skarabeusz Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Aniu jestem na kupnie cyfrowki , jeszcze pare dzionkow i beda!!! Bo jesli nawet teraz zrobie zwyklym to i tak pare dni trzeba czekac. Niedlugo bedzie OWCZAR na fotkach , jak bedzie chcial oczywiscie :eviltong: , bo owczar to ma rozne pomysly! I np. mnie zezre z cala ta cyfrowka!:lol: Quote
Skarabeusz Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Robal rozpieszczony!!!!!!!:eviltong: Quote
Tigraa Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Kochani czekam na nowe fotki szczeniaczkow i Azuli Quote
shirrrapeira Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Przepiekna, przepiekna i co mam powiedziec jest sliczna. Ania jestes wielka Quote
mar.gajko Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Jutro Azula ma zabieg sterylizacji. Prosimy o trzymanie kciuków!!!! Mam nadzieję, iż wszystko pójdzie "standartowo". Ale zawsze...No ciotka Ania i inne - mocno zacisnąć łapki! Quote
Tigraa Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Mariolko trzymamy moooooocno,daj pozniej znac jak ona sie czuje,zresztą na pewno do was zadzwonie po poludniu.Azulko trzymaj sie.Wszystko bedzie dobrze. Quote
Tigraa Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Azulka juz po zabiegu,wybudzila sie,macha ogonkiem,jest oszolomiona po narkozie ale wszystko przebieglo bez komplikacji.Jest pod czułą opieką swojej Pańci. Quote
Tigraa Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Azulka juz czuje sie dobrze.Ma zalozone tylko 3 szwy,ranka sie juz ladnie zwiazala,goi sie.Przeszkadzają jej tylko odrastające wloski na brzusiu,swędzą bardzo.Ale Pańcia smaruje specjalną mascią. Quote
Tigraa Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Azunia juz calkiem sie dobrze czuje po sterylce,szwy zdjete,ranka slicznie zagojona,nasze Sloneczko biega i rozrabia szczesliwe:lol: :multi: Quote
Skarabeusz37 Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 A co z rodzenstwem Sarci!!!? Ani widu ani slychu?:cooldevi: Co tam u reszty diabelkow? Quote
Tigraa Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Mam z nimi kontakt telefiniczny i mailowy ale Kochani wlasciciele Azowych szczeniaczkow prosimy napiszcie cos na forum.Zapraszamy do rejestracji:lol: Skarabeusz czy ja dobrze widze?Czy to morda Sarci w Twoim avatarku?:evil_lol: Quote
Skarabeusz37 Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 No pewnie ze to nasze slicznosci!!!!:lol: Ztakim ryjkiem to tylko na forum do pozowaniania. Quote
Tigraa Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 U psiaczkow wszystko w porzadku,rosną zdrowe i szczesliwe.Maksio biega po podworku i obszczekuje obcych,Mika doszla juz do zdrowka,nabrala cialka,Sari nadal rozrabia straszliwie,Saba uwielbia wykopywac kamienie w ogrodzie,Sara-kreciocha nie da sobie zrobic porzadnego foto,Niczka,Aza i Herka-zdrowe i rozrabiajace,Aza-ich mama szczesliwa i radosna.W maju zapraszam wszystkich na spotkanie calej rodzinki u pani Madzi:lol: :lol: :lol: w Krakowie. Quote
Tigraa Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Aaaaale z niej psisko wyroslo prawda?:loveu: cudna jest dziewczynka!!!!!Dziekuje pani Aneto:multi: Quote
Tigraa Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 A gdzie fotki pozostalych "maluchow" i dzielnej mamusi cooo?:mad: :evil_lol: Quote
Recommended Posts