Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na cześć Ani - hip hip hurrrraaaaaa!!! :laola:
A za nowe domki dla sierotek chyba wypada wznieść toast :lol: :popcorn: :drinking: :beerchug:

Posted

Ładne to są pieseczki i Aza,a nie ja,ale dzięki :lol:
Dostałam wiadomosci od włascicieli maluszkow,czują sie dobrze,troszkę tęsknią za mamą ale myslę,ze za kilka dni będą juz radosne i się zaklimatyzują.Aza pielęgnuje malutką ktora jeszcze została,widzę,ze odpoczęła,jest radosna,chyba wie ze maluszki w dobrych rękach.

Posted

Tęsknię za maluszkami,dom bez nich zrobił sie pusty i jakis taki cichy...jest jeszcze jedna malutka i mama.Dzis pobiegały po ogródku,zjadły obiadek i były na długim spacerku-Azunia na smyczy,malutka na rękach.Dostaję maile i smsy ze maluszki mają sie dobrze :)
A to fotki z dzisiejszego spacerku

Posted

No i mam problem.... :( jedna rodzina z Warszawy która miała wziąć ostatnią malutką suczke jutro-wycofała sie.I teraz nie mam dla niej domku.....pomózcie proszę,moze ktos z Was znajdzie dla mnie jeden kontakt gdzie ktos chce szczeniaczka-suczkę????Na razie jest z mamą,Aza jedzie do Krakowa w niedzielę,jesli do tego czasu nie znajdę dla małej domu to wezmę ją do siebie i będę szukać.Błagam pomózcie bo w Radomiu dla niej domu nie znajdę,nie ma szans. :(

Posted

Kurczę :( Może załoz malutkiej nowy wątek na Psach w Potrzbie?
Trzymam kciuki! Mała jest słodka kluska, na pewno ktoś się w niej zakocha!!! :kciuki:

Posted

Ile jednak dają ogłoszenia w necie :D :D :D jeszcze raz buziaki dla Mefimej bo to ona zamiesciła-zgłosiła sie przed chwilką do mnie pani z Łodzi i mówi ze od kilku miesięcy szukali takiej własnie suczki.W niedzielę przyjadą po nią :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A więc mogę powiedziec ze WSZYSTKIE pieseczki i Azunia mają juz domki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ostatnia malutka Bibi idzie do domku z ogrodem :lol:

Posted

Po malutką Bibi przyjadą panstwo z Łodzi dzis po poludniu.Mała ma juz przygotowane miseczki,obrózke i zabaweczkę,a takze ksiązeczke szczepien.Azunie zabiorę do siebie az przyjedzie po nią jej nowa pani,bo nie mogę jej przeciez zostawic samej w pustym domu,byłoby jej smutno.Nie wiem jak sie zgodzą z moim Reksiem ale mam nadzieje ze sie nie zjedzą :wink:

Posted

Ostatni szczeniaczek pojechal wlasnie do Łodzi-jej nowi Panstwo to wspaniali ludzie-od razu przypadli mi do serca.Wiem,ze malutka będzie miala u nich bardzo dobrze :D i powiedzieli mi ze dadzą małej imię po mamie....Aza :lol: :lol: :lol:

Posted

Witam wszystkich!!!!W domu mam horrorek bo moj Reksio nie daje Azuni przejsc spokojnie,caly czas probuje sie do niej dobrac,a ja mu nie pozwalam,Aza sie na niego zlosci i ogolnie jest tak,ze Aza siedzi zamknięta w jednym pokoju a Reksio zamknięty w drugim.Niestety nie mogą byc razem.Reksio jest totalnie niewyzyty.Na spacerek chodzimy raz z jednym,raz z drugim.Wczoraj Azunia szukala malutkiej ale wieczorem juz bylo wszystko ok.Nareszcie moze sobie odpocząć i goją sie zadrapania i ugryzienia na cycusiach.

Posted

Pozdrowienia dla dogomaniakow od szczęśliwych szczeniąt w nowych domkach-Hery,Azy,Sary,Miki,Niki,Sary,Maxia i Saby.Dzięki Wam jestesmy szczęsliwe,kochane i co najwazniejsze-ZYJEMY!!!!!!!!!!!!!!
P.S.wkrotce zamieszcze fotki maluszkow w nowych domach :D

Posted

Hej,mam kontakt ze wszystkimi wlascicielami psiakow.Wszystkie mają sie dobrze.Sara rozrabia ile wlezie i bawi się nawet z fretką,druga Sara gryzie wszystko co wpadnie jej pod pyszczek,ostatnio zjadla nowym włascicielom nawet głosnik od kina domowego,Maxio uwielbia przyglądac sie swemu odbiciu w lustrze i szczekac sam na siebie :D Aza jest troszkę lękliwa ale juz sie zadomowiła i bawi sie z drugim,straszym pieskiem,Saba jest postrachem kota i drugiego pieska w domu,ale jest bardzo usłuchana,Mika bawi się z drugim pieskiem i pochłanie ogromne ilości jedzonka,Nika jest grzeczniutka i juz daje swoim Panstwu pospac w nocy,Hera super dogaduje sie ze swoim kolegą pieskiem.Ich mama czuje sie wpsaniale i zaczyna rozrabiac.Pozdrowionka dla wszystkich od szczęśliwych psiaków!!!!!!!!

Posted

Moje małe niedźwiadki wazą juz po 7-8 kilo :D rozrabiają ile tylko mogą ale ich nowi własciciele kochają ich mocno.Dziękuję serdecznie wszystkim-Pauli,Maćkowi,panu Markowi,pani Ani,pani Marzence,pani Anecie,pani Magdzie i Kacprowi za to ze pokochaliście ich i daliście im prawdziwe,pełne ciepła domy,w których juz zawsze będą szczesliwe i kochane.

Posted

takie zakonczenia to ja rozumiem.teraz poplakalam sie ale z radosci. a nie tak jak przy innych historiach z rozpaczy.juz kidys wam wszystkim dziekowalam ale to za malo .brak mi słow uznania dla wszystkich osob ktore tak potrafa pomagac zwierzakom.nie wymieniam zeby kogos nie pominąć. na tym watku i na wielu pozostalych na tym forum.dzięki Bogu że jesteście.