Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani i niezawodni...ja z prosbą w sprawie Żanetki.
Wejdżcie prosze w jej temet na PwP.
Jest pomysł na tymczas dla niej...czy ktoś mógłby pomóc i wpłacić choć troszkę?...razem wierzę, że uzbieramy...

Posted

bea100 napisał(a):
Kochani i niezawodni...ja z prosbą w sprawie Żanetki.
Wejdżcie prosze w jej temet na PwP.
(Burmistrz Węgrowa zasponsoruje sterylkę). Brakuje nam 100 zł by zapłacić za miesięczny pobyt Żanetki po sterylce w dobrych warunkach i pod opieką dobrego weta...czy ktoś mógłby pomóc i wpłacić choć troszkę?...razem wierzę, że uzbieramy...

Bea, gdzie wpłacić?

Posted

Tak, to to konto.
Wpadłam po pracy i co widzę? Kochani, naprawdę :calus: :calus: :calus:
...Sabina1 też może pomoże bo organizuje aukcję na dogo swoich książek (tyle, że narzekała, że kiepsko jej idzie bo to beletrystyka :shake: ).
Juz po loterii w szkole w Grodzisku (będą dwie piękne duże budy dla schronu w Węgrowie i już są zamówione). Teraz zaczynam się koncentrować TYLKO na Żaneci i na pomocy dla niej...qrcze, razem DAMY RADĘ.
Wpłaciłam dzisiaj pieniądze od nas (razem 250 zł) plus Samograj wpłaciła 100 zł=czyli mamy 350 zł i czekamy na wpłaty od Was kochani...:loveu:

Mam jednak zmartwienie, Tico nie nadaje się na trasę (wymaga warsztatu ale odwlekam ten moment z braku kasy) a trzeba przywieżć Żanetę z Węgrowa do Wwy...:-( To razem jakieś 160 km. Trzeba to zrobić szybko, zanim dostanie cieczkę...co robic, co robić...czy ktoś tutaj mógłby pomóc?

Posted

bea100 napisał(a):
Trzeba to zrobić szybko, zanim dostanie cieczkę...co robic, co robić...czy ktoś tutaj mógłby pomóc?

Beatko, nie martw się,coś sie może kroi........

Posted

Sabina1 napisał(a):
Beatko, nie martw się,coś sie może kroi........

Dziękuję Sabinko1 za takie wieczorne wieści, jesli jest nadzieja na pomoc to będę może dzisiaj spała spokojniej...:loveu:

Posted

Kochane nie wspominajcie na razie ze suka jedzie w wiadome miejsce, niech pierw dojedzie szczęsliwie i bez problemów.Czy maluszki też jadą?

Posted

bea100 napisał(a):
Dogaja, kochana, to ważne, odbierz pw
(....ucałuj męża!!!!)

Odebrałam i się całowałam, czego i Wam życzę... :kiss_2:

P.S. Teraz Ty masz PW.

Posted

bea100 napisał(a):
Dogaja, kochana, to ważne, odbierz pw
(....ucałuj męża!!!!)

dogaja napisał(a):
Odebrałam i się całowałam, czego i Wam życzę... :kiss_2:

P.S. Teraz Ty masz PW.

bea100 napisał(a):
Dogajka: :loveu:

ZROBIŁO SIĘ TAJEMNICZO i całuśnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Bea masz PW!!! WAŻNE!!!

Posted

samograj napisał(a):
ZROBIŁO SIĘ TAJEMNICZO i całuśnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
...

Nie tajemnica, od Świerklańca ulubiłam sobie Dogaję :loveu: (i...nie tylko ją...:lol: )
Sprawa całusowa wyjaśni się w niedzielę wieczór (poniedziałek rano) i jesli pójdzie wszystko po naszej myśli...będzie wiele radości...teraz tylko tyle mogę napisać :lol:

Zbieramy na Żanecię...wpłacajcie...:loveu:

Posted

bea100 napisał(a):
Nie tajemnica[...]
Sprawa całusowa wyjaśni się w niedzielę wieczór (poniedziałek rano) i jesli pójdzie wszystko po naszej myśli...będzie wiele radości...teraz tylko tyle mogę napisać :lol:

No to wcale nie jest tajemnicze 8-)

Posted

:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: GOŃCZY POLSKI ZOSTAŁ OFICJALNIE UZNANY JAKO POLSKA RASA W FCI !!!!!
ALEŻ RADOŚĆ .........

:laola: :laola:

Posted

NO I NASTEPNA WSPANIAŁA RZECZ, JUŻ MOZNA NAPISAĆ, ŻE HANIA:loveu: I SABINA1 :loveu: JADĄ DZISIAJ RAZEM PO ŻANECIĘ I MALUCHY DO WĘGROWA...:multi: zawiozą całą rodzinkę do azylu na leczenie i na tymczas z socjalizacją (Żanecia ma być tam wysterylizowana)...

Martwię się tylko, bo pogoda fatalna i ciemno i leje...SZEROKIEJ DROGI KOCHANE DZIEWCZYNY :loveu: :loveu:

Posted

No to extra. TYLKO DALEJ TRZEBA SZUKAĆ DOMÓW DOCELOWYCH!!!
CZY MASZ KONTAKT Z DZIEWCZYNAMI???
NIECH WEZMĄ KONIECZNIE APARAT I PSTRYKNĄ FOTKI- OBROBIMT JE I DAMY OGŁOSZENIA!!!

Posted

samograj napisał(a):
...CZY MASZ KONTAKT Z DZIEWCZYNAMI???
NIECH WEZMĄ KONIECZNIE APARAT I PSTRYKNĄ FOTKI- OBROBIMT JE I DAMY OGŁOSZENIA!!!

Nic nie wiem:shake: , martwię się tą pogodą bo coraz gorzej się zaniosło...no i nie wiem czy jakiekolwiek fotki Hania zrobi bo ciemno i fatalnie...byleby wszystko dobrze poszło w Węgrowie i by szczęśliwie wróciły...:loveu:

Posted

Dziewczyny nasze DZIELNE...pomyślnie wywiozły z Węgrowa niezłe stadko..teraz myślę, że już są w azylu w Żabej Woli...Hania jedzie ostrożnie bo warunki jakie są każdy widzi...gdy spytałam przez tel gdzie są? usłyszałam od Sabiny1, że ...w lesie...i że szczeniaka ma za pazuchą...myśle, że Sabina1 jeszcze dzisiaj tu wpadnie i opisze więcej...o ile da radę bo zmęczone obie.. najważniejsze, że Żaneta z dziecmi zabrana stamtąd...i jakieś inne psy też?...kochane dziewczyny...:loveu:

Posted

Mam wieści ! Hania dotarła szczęśliwie do domu tylko jest wykończona po 7 godzinach za kółkiem więc na szczegóły trzeba poczekać do jutra. Dziewczyny zrobiły kawał dobrej roboty. Misja zakończyła się sukcesem! :-)