Hania Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 A ja się bardzo nieskromnie pochwalę. We Włocławku wystwaiałam Kraskę pierwszy raz w młodzieży. BOG VI: \ BIS: Quote
KUMPELka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='Hania']A ja się bardzo nieskromnie pochwalę. We Włocławku wystwaiałam Kraskę pierwszy raz w młodzieży. BOG VI: \ To my bardzo nieskromnie gratulujemy Piękna Kraska Quote
jorge30 Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Wielkie gratulacje!!! Kraska - a to Ci krasawica :loveu: Quote
Aneek Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 HANIU !!!!! Wielkie gratulacje dla Ciebei i Kraski :loveu::loveu::loveu: :laola: Quote
bea100 Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Haniu, Piotrze i młodzieżowa czekoladeczko KRAS(k)O :loveu: =BRAWO BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::klacz: :bigcool: Dogo mi wariuje od wczoraj i wcina posty aż miło :razz: PS Haniu, jest prośba !!! wyslij fotki psiaków z Węgrowa do Enii lub do Folen plizzzz :p Quote
Ania W Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Gratulacje ! To świetnie, że reprezentanci polskich gończaków zachodzą tak daleko w konkurencjach finałowych :-) Chyba już najwyższy czas, żeby gończe zyskały oficjalne uznanie... Quote
enia Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Kochani przepraszam ,że zaśmiecam Wasz wątek ale proszę wejdźcie na wątek Węgrowa potrzebujemy Waszej pomocy! Quote
enia Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29225&page=25 dla przypomnienia Quote
samograj Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Ania W napisał(a):Gratulacje ! To świetnie, że reprezentanci polskich gończaków zachodzą tak daleko w konkurencjach finałowych :-) Chyba już najwyższy czas, żeby gończe zyskały oficjalne uznanie... Dołączam do AniW i też popieram jej postulat!!! HANIU!!! WIELKIE GRATKI!!!:klacz: :thumbs: :cool2: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :bigcool: :bigcool: :bigcool:WASZE ZDROWIE!!! :popcorn: Quote
bea100 Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Witajcie kochani...za oknem zapadane ( a co z piękną sobotnią pogodą na Gwardii? Zapowiadali ale cienko to widzę...:shake: ).Bardzo mało ogarków się zapowiada...:roll: PS Ja (nadal jak wariat) pracuję dniami i nocami (a raczej wieczorami :-( ) i jedyny mój wyżebrany dzień wolny to ta wystawowa sobota ( a co do 17go to też już chyba załatwiłam wolne, więc AniuW=sprawa aktualna:p )... a co tu taka cisza jakaś? Naprawdę nic u Was nowego? Quote
Ania W Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [QUOTE=bea100; a co do 17go to też już chyba załatwiłam wolne, więc AniuW=sprawa aktualna:p )... Dzięki wieeelkie :loveu: !!!! 12 wieczorem najprawdopodobniej pojawię się z kolejną partią styropianu :-). Szczegóły dogadamy na wystawie. Pogoda ma być...W każdym razie lepsza niż dzisiaj bo śledzę prognozy na bieżąco i właśnie jesteśmy " na " froncie atmosferycznym. Quote
Hania Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 U mnie czasu brak - szczeniaki rosną i Gawra opiekę już prawie zupełnie na mnie zrzuciła, praca i sezon robienia przetworów. Net jest na prawie ostatnim miejscu :shake: Quote
mmbbaj Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 A ja właśnie przeczytałam w potwierdzeniu zgłoszenia na wystawę, że obowiązkowe jest aktualne świadectwo zdrowia psa :cool1: Na krajową? No i mus lecieć do weta :diabloti: Quote
bea100 Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 DARZ BÓR jutro wszystkim wystawcom i ich pięknym psiakom :p Quote
kasiawro Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 bea100 napisał(a):DARZ BÓR jutro wszystkim wystawcom i ich pięknym psiakom :p Darz Bór też jutro wszystkim w Chorzowie!!!!! Trzymajcie za nas kciuki!!! Podajcie wyniki z wystaw! Quote
bea100 Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Na Warszawskiej krajówce bardzo miło było/pogoda świetna i było to fajne spotkanko towarzyskie :p Wygrał Championy psy i rasę/od dawna nie widziany na ringach :Śmiałek (NPwR) za to moja Hamonia została NSwR :multi: Wielkie gratulacje dla wszystkich naszych OZŁOCONYCH tutejszych tematowych ;) ogareczków i ich hodowców oraz właścicieli (złotych medalistów:Jeżyny w młodziezy, Bajana w otwartej, Hultaja w użytkowej i Barda w weteranach). Myślę, że wyniki już Hania zamieściła na stronie klubowej (jak ją znam :lol: ) A mnie najbardziej uradowało pierwsze (dorosłe) CWC Bajana-ROTTI ,,Poszły w las" (:multi: ) Piszcie jak w Chorzowie? Quote
samograj Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='bea100']Na Warszawskiej krajówce bardzo miło było/pogoda świetna i było to fajne spotkanko towarzyskie :p Wygrał Championy psy i rasę syn Dusiołka:Śmiałek (NPwR) za to moja Hamonia została NSwR :multi: Wielkie gratulacje dla wszystkich naszych OZŁOCONYCH tutejszych tematowych ;) ogareczków i ich hodowców oraz właścicieli (złotych medalistów:Jeżyny w młodziezy, Bajana w otwartej, Hultaja w użytkowej i Barda w weteranach). Myślę, że wyniki już Hania zamieściła na stronie klubowej (jak ją znam :lol: ) A mnie najbardziej uradowało pierwsze (dorosłe) CWC Bajana-ROTTI ,,Poszły w las" (:multi: ) Piszcie jak w Chorzowie? WIELKIE GRATKI!!! MY JUTRO WALCZYMY W CHORZOWIE!!! (ŻMIŁKA I YETI-husky) Quote
bea100 Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 samograj napisał(a): MY JUTRO WALCZYMY W CHORZOWIE!!! (ŻMIŁKA I YETI-husky) Darz Bór i piszcie jak Wam poszło...:p Quote
mmbbaj Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Wystawa Warszawska Klasa pośrednia - Harmonia z Południowej Kniei Bea, jutro wstawię więcej! Quote
bea100 Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Mmbbaj: kochana, dzięki za fotki z ringu i moje i Moniuszki :loveu: Poproszę o Twoje ze złotym Bajankiem i może masz inne ogarki? Poprosimy...:p Quote
mmbbaj Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='bea100']Mmbbaj: kochana, dzięki za fotki z ringu i moje i Moniuszki :loveu: Poproszę o Twoje ze złotym Bajankiem i może masz inne ogarki? Poprosimy...:p Bea, jasne, że coś wstawię, ale generalnie fotki nie najlepsze :shake: Mam jeszcze parę twoich, jest też Ania z Bardem. Muszę je jednak poprawić w PSie! A już całkiem dobiły mnie foty z ogrodu u ciebie! Wszystkie zdjęcia w ruchu są rozmazane :angryy: Te u Hani też! :placz: No, zdecydowanie muszę się bliżej z aparatem zapoznać :roll: Do tego dogo mi muli strasznie :diabloti: PS. Ja czekam na fotki Hani, jej się zdjęcia ZAWSZE udają :lol: Quote
musia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Żmiłka wzięła w Chorzowie rasę. Trochę więcej o wystawie na w tym dziale w temacie wystawy. Quote
mmbbaj Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Bea na stanowisku :lol: Kl.Championów, Róg Nadbużańskie Granie Kl. Weteranów, Bard z Kiciborza Kl. Młodzieży, Jeżyna Olfactus Kl.Pośrednia, Harmonia z Południowej Kniei i Reda z Rodu Udry Quote
Recommended Posts