Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hania']A ja się bardzo nieskromnie pochwalę. We Włocławku wystwaiałam Kraskę pierwszy raz w młodzieży.

BOG VI:

\

To my bardzo nieskromnie gratulujemy
Piękna Kraska

Posted

Haniu, Piotrze i młodzieżowa czekoladeczko KRAS(k)O :loveu: =BRAWO BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::klacz: :bigcool:

Dogo mi wariuje od wczoraj i wcina posty aż miło :razz:

PS
Haniu, jest prośba !!! wyslij fotki psiaków z Węgrowa do Enii lub do Folen plizzzz :p

Posted

Gratulacje ! To świetnie, że reprezentanci polskich gończaków zachodzą tak daleko w konkurencjach finałowych :-) Chyba już najwyższy czas, żeby gończe zyskały oficjalne uznanie...

Posted

Ania W napisał(a):
Gratulacje ! To świetnie, że reprezentanci polskich gończaków zachodzą tak daleko w konkurencjach finałowych :-) Chyba już najwyższy czas, żeby gończe zyskały oficjalne uznanie...

Dołączam do AniW i też popieram jej postulat!!!
HANIU!!!
WIELKIE GRATKI!!!:klacz: :thumbs: :cool2: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :bigcool: :bigcool: :bigcool:WASZE ZDROWIE!!! :popcorn:

Posted

Witajcie kochani...za oknem zapadane ( a co z piękną sobotnią pogodą na Gwardii? Zapowiadali ale cienko to widzę...:shake: ).Bardzo mało ogarków się zapowiada...:roll:
PS
Ja (nadal jak wariat) pracuję dniami i nocami (a raczej wieczorami :-( ) i jedyny mój wyżebrany dzień wolny to ta wystawowa sobota ( a co do 17go to też już chyba załatwiłam wolne, więc AniuW=sprawa aktualna:p )...
a co tu taka cisza jakaś? Naprawdę nic u Was nowego?

Posted

[QUOTE=bea100; a co do 17go to też już chyba załatwiłam wolne, więc AniuW=sprawa aktualna:p )...
Dzięki wieeelkie :loveu: !!!!
12 wieczorem najprawdopodobniej pojawię się z kolejną partią styropianu :-). Szczegóły dogadamy na wystawie.
Pogoda ma być...W każdym razie lepsza niż dzisiaj bo śledzę prognozy na bieżąco i właśnie jesteśmy " na " froncie atmosferycznym.

Posted

U mnie czasu brak - szczeniaki rosną i Gawra opiekę już prawie zupełnie na mnie zrzuciła, praca i sezon robienia przetworów. Net jest na prawie ostatnim miejscu :shake:

Posted

A ja właśnie przeczytałam w potwierdzeniu zgłoszenia na wystawę, że obowiązkowe jest aktualne świadectwo zdrowia psa :cool1: Na krajową? No i mus lecieć do weta :diabloti:

Posted

bea100 napisał(a):
DARZ BÓR jutro wszystkim wystawcom i ich pięknym psiakom :p

Darz Bór też jutro wszystkim w Chorzowie!!!!! Trzymajcie za nas kciuki!!!

Podajcie wyniki z wystaw!

Posted

Na Warszawskiej krajówce bardzo miło było/pogoda świetna i było to fajne spotkanko towarzyskie :p
Wygrał Championy psy i rasę/od dawna nie widziany na ringach :Śmiałek (NPwR) za to moja Hamonia została NSwR :multi:
Wielkie gratulacje dla wszystkich naszych OZŁOCONYCH tutejszych tematowych ;) ogareczków i ich hodowców oraz właścicieli (złotych medalistów:Jeżyny w młodziezy, Bajana w otwartej, Hultaja w użytkowej i Barda w weteranach).
Myślę, że wyniki już Hania zamieściła na stronie klubowej (jak ją znam :lol: )

A mnie najbardziej uradowało pierwsze (dorosłe) CWC Bajana-ROTTI ,,Poszły w las" (:multi: )

Piszcie jak w Chorzowie?

Posted

[quote name='bea100']Na Warszawskiej krajówce bardzo miło było/pogoda świetna i było to fajne spotkanko towarzyskie :p
Wygrał Championy psy i rasę syn Dusiołka:Śmiałek (NPwR) za to moja Hamonia została NSwR :multi:
Wielkie gratulacje dla wszystkich naszych OZŁOCONYCH tutejszych tematowych ;) ogareczków i ich hodowców oraz właścicieli (złotych medalistów:Jeżyny w młodziezy, Bajana w otwartej, Hultaja w użytkowej i Barda w weteranach).
Myślę, że wyniki już Hania zamieściła na stronie klubowej (jak ją znam :lol: )

A mnie najbardziej uradowało pierwsze (dorosłe) CWC Bajana-ROTTI ,,Poszły w las" (:multi: )

Piszcie jak w Chorzowie?
WIELKIE GRATKI!!!
MY JUTRO WALCZYMY W CHORZOWIE!!! (ŻMIŁKA I YETI-husky)

Posted

[quote name='bea100']Mmbbaj: kochana, dzięki za fotki z ringu i moje i Moniuszki :loveu: Poproszę o Twoje ze złotym Bajankiem i może masz inne ogarki? Poprosimy...:p

Bea, jasne, że coś wstawię, ale generalnie fotki nie najlepsze :shake: Mam jeszcze parę twoich, jest też Ania z Bardem. Muszę je jednak poprawić w PSie! A już całkiem dobiły mnie foty z ogrodu u ciebie! Wszystkie zdjęcia w ruchu są rozmazane :angryy: Te u Hani też! :placz: No, zdecydowanie muszę się bliżej z aparatem zapoznać :roll: Do tego dogo mi muli strasznie :diabloti:

PS. Ja czekam na fotki Hani, jej się zdjęcia ZAWSZE udają :lol:

Posted

Bea na stanowisku :lol:

Kl.Championów, Róg Nadbużańskie Granie

Kl. Weteranów, Bard z Kiciborza

Kl. Młodzieży, Jeżyna Olfactus

Kl.Pośrednia, Harmonia z Południowej Kniei i Reda z Rodu Udry