Żaneta Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 one są prześliczne- to wręcz aniołki:loveu: :loveu: :loveu: prosi o jeszcze:lol: na nie można patrzeć cały dzień:loveu: Quote
pwlkpsnk Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Cieszę się niezmiernie, że tak się podobają:multi: mmbaj, oczka mają jeszcze zamknięte, ale jeszcze trochę cierpliwości:cool3: teraz pracuję, ale w niedzielę wybieramy się do Mławy i tam nafocimy:sweetCyb: na razie bazuję na zdjęciach właścicieli Jogi. I oto kolejne dwa zdjęcia: Pozdrawiamy serdecznie. Quote
KUMPELka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 pwlkpsnk napisał(a): Pozdrawiamy serdecznie. Jakie piękności :loveu: Pawle, czekamy z niecierpliwością na kolejne zdjęcia :multi: Quote
bea100 Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 pwlkpsnk napisał(a):... ... :loveu: Czy znacie piękniejszy widok? Bo ja nieeeeeeeeeee Quote
pasz Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Witam wszystkich po długiej nieobecności na forum!:multi: Witam nowych ogarowców. Śliczne ogarki - normalnie im dłużej na nie patrzę tym bardziej je uwielbiam. Pamiętam jak Bajanek i Kumpel byli malutcy a tu proszę jacy mężczyźni nam wyrośli. U nas wesoło bo mała zaczęła raczkować i Pałaszek trochę biedny bo musi się ciągle przemieszczać aby nie zostać wytarmoszonym :lol: Ma już 3,5 roku a zachowuje się jak szczeniak. Na polu to biega ze szczeniakami i kotłuje sie z nimi w trawie. Zaczął biegać za piłeczką i ją aportować :turn-l: W sierpniu wyjeżdzamy na urlop nad wodę więc będzie miał raj wodny... Muszę uciekać bo mała właśnie dobiera sie do jego zabawek...:evil_lol: Quote
Ania W Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Ja też w piątek jadę na wakacje, ale bez zwierzyńca . Na razie miały kilka dni odpoczynku od upałów, ale gdy temeratura przekracza 30 C to mam w domu 2 "zezwłoki" :-) Przykład : Bard po pamiętnej warszawskiej wystawie (dętka totalna) i z innej beczki- w tym samym czasie Bolek (oczywiście wiem , że to nie ogar;-)) Quote
JinnyAl Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='Ania W']Ja też w piątek jadę na wakacje, ale bez zwierzyńca . Na razie miały kilka dni odpoczynku od upałów, ale gdy temeratura przekracza 30 C to mam w domu 2 "zezwłoki" :-) Przykład : Bard po pamiętnej warszawskiej wystawie (dętka totalna) i z innej beczki- w tym samym czasie Bolek (oczywiście wiem , że to nie ogar;-)) Świetna okazja do uczenia ich komend "zdechł pies" i "zdechł kot" :evil_lol: Quote
Mateusz Niemczyński Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: witajcie co tam uwas mam pytanie czy ktoś wybiera sie do NOWEGO SąNCZA NA WYSTAWE :multi::multi::multi::multi::multi::multi: POZDRAWIAMY Quote
bea100 Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Witaj Pasz. miło, że znowu jesteś z nami :p To ja poprosze o jakieś nowe foteczki Pałasza z malutką dogomaniaczką :p Quote
Żaneta Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='Mateusz Niemczyński']:klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: witajcie co tam uwas mam pytanie czy ktoś wybiera sie do NOWEGO SąNCZA NA WYSTAWE :multi::multi::multi::multi::multi::multi: POZDRAWIAMY ja się wybieram na wystawę ale tylko jako widz:roll: ,mam ochotę pokibicować innym ogarkom:lol: (a daleko to mi nie jest:lol: ) Quote
puz Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Ja w tym roku sie nie wybieram wogole juz rezygnuje z wystaw osiagnełam wszystko z Puzonem to co chciałam i jestem w pełni szczesliwa z jego osiagniec . Teraz czas na młodsze pokolenia, z checia bym sie pojawiła ale mam wesele. Na pewno bedzie Jurek z Beskidzkich Wyspa z Tangiem.Szkoda ze mnie omija N Sacz.Za rok z pewnoscia sie pojawie teraz bede jedzic nad morze i jeziora sledzic kariere moich dzieci . Wczoraj dostałam info ze mały Puzon znalazł dom u mysliwego ogromnie mnie to cieszy bo byl w sumie najlepszy z miotu Quote
Hania Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 puz napisał(a):Ja w tym roku sie nie wybieram wogole juz rezygnuje z wystaw osiagnełam wszystko z Puzonem to co chciałam A inter? W końcu 2/3 już macie i zostało to najłatwiejsze:razz: Quote
bea100 Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 No to ja muszę napisać. Taka radość !!!!! :laola: Wczoraj u Hani w Olfactusie przyszło na świat SIEDEM (szczęśliwych:multi: ) ogarzątek!!!! Po Gawrze i Skaldzie. To się nazywa prezent na Hanine imieniny :multi: GRATULUJĘ wspaniałej hodowczyni :loveu: oraz dzielnej mamie Gawrze :loveu: PS ...a ja dzisiaj je zobaczę...:multi: Quote
pwlkpsnk Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 PRZYŁĄCZAMY SIĘ DO GRATULACJI:BIG: Wszystkiego dobrego i niech się zdrowo chowają.:laola: I niech biorą przykład ze starszego rodzeństwa, które już rządzi i dzieli na ringach:evil_lol: . A jeszcze skoro już jestem, przeczytałem na stronie klubowej, że reproduktorem został REMIZ!!!!:multi: Wszystkiego dobrego Mateuszu i uściskaj od brata;) Pozdrawiamy Quote
Aneek Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 :laola: SUPER !!! GRATULACJE HANIU i niech się maleństwa dobrze chowają. No i czekamy na zdjęcia :) GRATULACJE MATEUSZ! Wytarmoszenia dla Remizka :) Quote
KUMPELka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Haniu, gratulacje dla wspaniałego hodowcy i dzielnej mamusi Gawry :multi: :multi: (widziałam już 2 przesłodkie zdjęcia w galerii Sabinki - miodzio :loveu: ) Mateusz a raczej REmiz ;) - czekamy teraz na potomstwo :cool3: Quote
bea100 Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Brawo Puz za jedynie słuszną decyzję :multi: A ja wczoraj wieczorkiem nie wytrzymałam i po pracy byłam i widziałam i myziałam Gawrowe maluszki:loveu: Gawra czuje się dobrze i jest wspaniałą mamą. A ogarzątka? Są cudowne i śliczne i baaardzo dzielne i silne, wróciłam tak zauroczona, że z tego nadmiaru wrażeń nie mogłam zasnąć. Zwłaszcza jedna sunia podbiła moje serce...:loveu: Quote
KUMPELka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 bea100 napisał(a):wróciłam tak zauroczona, że z tego nadmiaru wrażeń nie mogłam zasnąć. Zwłaszcza jedna sunia podbiła moje serce...:loveu: Ach, jak Ci zazdroszczę :-( Haniu - u Ciebie tak często są szczeniorki, że żałuję, że bliżej nie mieszkam. Byłybyśmy z Gabi codziennymi gośćmi :p Quote
Hania Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 puz napisał(a): a co do Intera dokończymy Tyrzmam za slowo :multi::multi::multi: Quote
Hania Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 KUMPELka napisał(a):Ach, jak Ci zazdroszczę :-( Haniu - u Ciebie tak często są szczeniorki, że żałuję, że bliżej nie mieszkam. Byłybyśmy z Gabi codziennymi gośćmi :p Zapraszam :lol:. Quote
Żaneta Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 :laola: Gratulacje Haniu:lol: w niedzielę poznałam Tanga;) to jest po prostu prześliczny pan ogar, zauroczył mnie:loveu: :loveu: :loveu: , został zwycięzcą rasy na wystawie:lol: i czekał na rasy polskie-ale niewiem co tam osiągnął bo niestety musiałam już wracać do domciu:razz: pozdrowienia i polizania dla Gawry:multi: Quote
Hania Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Cieszę się, ze Tango się podobał :lol:. Wiesz może coś więcej o wynikach wystawy? Fotki będą, ale własnie się rozchorowałam i trudno mi się na czymkolwiek skupić :shake: Quote
bea100 Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Hania napisał(a):....ale własnie się rozchorowałam i trudno mi się na czymkolwiek skupić :shake: ................................!!!:roll: Łomatko :-( a tu tyle roboty przy Gawrowych maluszkach, no i masz swoje stado i jeszcze Zorkę na dokładkę...no i ta spiekota :roll: Jeju, trzymaj się Haniu :buzi: Quote
Recommended Posts