bea100 Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Ania W napisał(a):Mam jeszcze trochę styropianu i desek ... deski są na razie mokre po wczorajszym deszczu. Może ktoś mógłby do mnie podjechać i zabrać przynajmniej część tego materiału? AniuW: SUPER (jednak się ,,udało" hihi dla Ciebie skarbie nie ma przeszkód jak widać !!!) A do średniego combiaka (Forda) wlizie? Możesz zmierzyć te dechy /tak circa-about? Tylko musiałyby oczywiście te dechy przed transportem wyschnąć :shake: Żaneta: :multi: oraz :loveu: Quote
samograj Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Pieniądze wpłacone ( urwałam końcówkę-10zł). POZDRAWIAM Quote
Hania Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 bea100 napisał(a): Haniu, zorientuj się w takim razie o karmę za tę kwotę (210) jaka byłaby do zdobycia (do 29go); dobrze kochana? No i prosba o zakupienie Frontline dla Żaneci+dzieci od Aneek (do 29go). Jak wpłynie kasa to Ci zaraz ,,dostarczę" na te 2 cele. Jadę do hurtowni jak tylko dostanę fundusze. Quote
bea100 Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 [quote name='Hania']Fotka Karski o którą Bea prosiła :lol: Dziękuję Haniu...ależ cudna dziewczynka wyrasta na naszych oczach, aż serce roście :loveu: To nie Kraska...a cała KRASA !!!!! Quote
bea100 Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 samograj napisał(a):Pieniądze wpłacone ( urwałam końcówkę-10zł). POZDRAWIAM Samograj: :multi: :multi: :multi: KOCHANA :loveu: Jutro rano polecę do banku sprawdzić/ i od Ciebie i od Żanety :p (Haniu, daj mi na pw swój nr konta to zrobię w tym banku od razu przelew /250/do Ciebie ok? Ja teraz codziennie tyram jak goopia i nie mogę nawet podjechać do Ciebie sama :shake: ...szkoda gadać, a w dodatku tak strasznie tęsknię za gawroszkami...:roll: ) Quote
bea100 Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Haniu, podaj mi nr swojego konta? Czekam...:p ... dopisuję: kaska (250) własnie poszła przelewem bankowym. Dziękuję kochana Haniu ! To teraz czekamy na ,,owocne" zakupy. Quote
bea100 Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Mam nowe wieści ale nie wiem, czy dobre :shake: (rozmawiałam z P Jadwigą/kierowniczką w Węgrowie) i wyobrażcie sobie, że szczeniaki zaczęły wychodzić z budy i ...Żaneta ma 10/11 dzieci...jeju...:shake: Haniu, załatw więcej szczepionek i na robale i tego Frontlinu!!!! Kierowniczka będzie czekała na nas 29go. Obiecałam też, że przywiozę coś (kawałek miękkiej siatki kupię/zdobędę zresztą pomyślę jeszcze bo np znajomy ma łóżeczko dziecinne do oddania to drapnę od niego ścianki ze szczebelkami może się uda:p ) ; chodzi o to by dzieci się nie rozłaziły po terenie schroniska. Quote
bea100 Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Dzwoniłam, MAM, zdobyłam ścianki od dziecinnego łóżeczka ( dzisiaj wracając wieczór z pracy je odbiorę). Ludzie jednak są kochani...:multi: Zbudujemy kojec dla Żanecinych maluchów i będą bezpieczne :p Dopisuję: Ej, jak działać to działać...kochana Enia...są już ścianki ze szczebelkami od 2 łóżeczek dziecinnych...będzie kojec jak się patrzy!!! Quote
Żaneta Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 bea to cudnie że macie te materiały:p tylko trochę dużo tych szczeniaków:shake: ale musimy wierzyć że Żanetka sobie poradzi z odchowaniem;) Quote
samograj Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 JA NA KRÓCIUTKO!!! TYLE MALUCHÓW???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: SUPER,ŻE DZIAŁACIE NA WIELU FRONTACH!!! POZDROWIENIA ZNAD BAŁTYKU!!! Quote
Hania Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 bea100 napisał(a):M Haniu, załatw więcej szczepionek i na robale i tego Frontlinu!!!! Będzie na wtorek - część już u mnie a część czeka u kolegi na odbiór. Quote
bea100 Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Haniu :loveu: , SUPER :multi: Oto info o jakie prosiłaś: Szczeniaki urodziły się 3go sierpnia. W sprawie strony dla Węgrowa (której NIE MA dotąd :shake: ) miała sie skontaktowac z Tobą Folen ( dałam jej maila, napisała podobno do Ciebie?). Strona bardzo, bardzo potrzebna. Osiolek ze Szwecji też się o nią dopomina bo jest szansa na pomoc stamtąd a bez strony ani rusz...:-o Ja mam już pozbierane materiały/info o Wegrowie od cioteczek Olgi i Enii (jakieś są:cool3: jako baza wyjściowa mogłyby być) plus mam troche fotek/służę :p Zgłosiła się Furek/ ma sporo dech z rozbiórki garażu w Józefowie k/Otwocka (to nawet po trasie na Węgrów). Teraz czekamy na powrót Joli od Błogiej to zabierzemy się ostro za sprawę busa+paliwo :p Mamy styropian do ocieplenia od AniW, mozna byłoby się zabierać w Węgrowie za robotę bud. Tylko przydałaby się papa na dachy (lub wykładzina typu gumoleum...qrcze, tego nie mamy...:shake: ) Quote
bea100 Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Haniu, wysłałam Ci materiały jakie sama mam do strony węgrowskiej na olfactus1 :p Kochani: kto się pojawi na krajowej warszawskiej 9go września na Gwardii? Quote
Ania W Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Na krajowej będę z Bardem w dziadkach :-) Z tego co wiem Reda też zgłoszona. Quote
samograj Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 ZAGINĄŁ NASZ ANONIM!!! PODAJĘ LINKA http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29867 PODNOŚCIE TEMAT ,TO BARDZO PILNE!!! ANONIM DO GÓRY [SIZE=2]PISZĘ Z KAFEJKI, MUSZĘ JUŻ SPADAĆ, BĘDĘ RANO!!! Quote
bea100 Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 Samograj: :placz: :placz: :placz: Zgłosił się z Jastrzębiej Góry Rider-125 i podał swój tel (mam nadzieję, że pomoże Ci w poszukiwaniach), nie martw się kochana, jesteśmy z Tobą :loveu: , taki pies to nie igła w stogu siana...:shake: Quote
Ania W Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Rożki! Uwaga! Będę wam gratulować teściowej! Wczoraj zadzwoniła do mnie Pani, która wiedziała że poszukiwana jest Rota (po Bardzie) i powiedziała, że jeżeli właściciele bardzo tęsknią albo płaczą za nią małe dzieci to on może ODDAĆ IM JEDNĄ SUNIĘ Z MIOTU!!! Okazało się , że to właśnie z dzieciaków po Rożku. Mnie nie pozostaje nic innego jak chylić czoła przed tak wspaniałym gestem hodowcy ! Szczere wyrazy uznania ! Sunia jednak nie trafi do byłych właścicieli Roty, ale mam nadzieję, że znajdzie wspaniały dom i kochającą rodzinę ! Quote
bea100 Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 ,,Rożki" a ja wam gratuluję i teściowej ( coś niesamowitago na te czasy..brawo hodowla ,,Ogary z Mławy" :loveu: ) i chciałam bardzo podziekować za zasponsorowanie specyfików dla ,,powiększonego grona" (11tu) dzieci Żanety (:loveu: ). Chciałam podziękować Samograj oraz Hani (która zakupiła) bo dzieki nim jedzonko wczoraj dostarczyłyśmy dla Żanetki. Chciałam podziękować AniW że zasponsorowała paliwko i tak dzielnie nas zawiozła z Hanią w ten deszcz. No i Hani (za wiele spraw, długo by pisać !!!) no i za to też, że podjęła się robić stronę dla Węgrowa (wraz z niesamowitym TZtem) i wczoraj obcykała cały schron pod tym kątem. Chciałąm podziękować Sabinie1 za prowadzoną (nadal) aukcję książek ( o tym napiszę, jak już będzie wpływ na konto bo cały czas ta akcja trwa). Chce się żyć kochani...:loveu: Żanetka ma się dobrze choć jest wyssana ze szczętem przez takie stadko/oczywiście ,,dobrze" jak na pobyt w schronie i to co jej się przydarzyło. Dała nam podejść blisko do swoich dzieci (zero agresjii co mnie bardzo ucieszyło). Zawiozłam i szelki i 2 porządne/skórzane obroże (do wyboru). Kierowniczka miała jej potem założyć i poprzymierzac na spokojnie. Ponieważ teraz nasza sunia pilnuje dzieci, to ma na sobie obrożę bardzo lużno założoną i jej szyja już wygląda ok. Ma co jeść (dzieci też dostały 7 kg dobrej karmy dla szczeniaków w darze od Uli od Zuli/dzięki wielkie). Dzięki ogaromaniakom Żanetka i dzieci są odrobaczone i odpchlone (porządnym preparatem). Było to bardzo potrzebne, bo szczeniaki miały brzuchy strasznie pękate (od robaków zapewne). Szczeniaki będą zaszczepione jak skończą 7/12 tyg (Hania już to obiecała i szczepionki już też są przecież i czekają u niej w lodówce). Zawiozłam dzieciakom Żanety tacę (okrągłą i z wysokimi rantami) by miały z czego jeść, zawiozłam im piłeczki i psie zabaweczki dla maluszków. Są głównie czarne ( dwa są podpalane) i zupełnie niepodobne do Żanetki ale sliczne. To narazie tyle/tak na gorąco. Haniu, może wkleisz parę fotek z wczoraj? PS Samograj, ufff, nawet nie wiesz jak się cieszę, że sprawa haszczaka Anonima znalazła swój dobry w sumie finał !!!! :p Quote
samograj Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 WITAJCIE!!! Znów mogę zacząć myśleć o innych psach!!! Dzięki za wsparcie!!! Quote
agag22 Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Dziś kończą 2 lata pociechy naszej Bei- miot "B" Poszły w Las! Najlepsze życzenia dla wszystkich psiaków, ich właścicieli i wspaniałej hodowczyni! :Rose: :BIG: :tort: :new-bday: :laola: Quote
bea100 Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Jak ten czas leci...Fajnie Agusiu, że choć Ty jedna pamiętałaś WIELKIE DZIĘKI :loveu: i Darz Bór dla wspaniałych włąścicieli oraz moich 2 latków ogórczatek :lol: Quote
pwlkpsnk Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Jakże mogliśmy zapomnieć:splat: A pamiętam jak przyjechałem po pracy z Hanią je oglądać i były takie malutkie:loveu: Pamiętam też Twoje rady Beato ( czekaliśmy już na Rożka) odnośnie wystawiania (sam się będzie wystawiał - nie denerwuj się - powiedziałaś:evil_lol: ) I tak też się stało:razz: Pozdrawiamy Was wszystkich serdecznie:sweetCyb: razem i z osobna. Wszystkiego dobrego :BIG: :new-bday: :BIG: Quote
bea100 Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 Popatrzcie tutaj (jeszcze w trakcie roboty ale jest!!!:multi: ) www.wegrow.schronisko.net Okazało się, że ta strona była od marca (?!?)/tylko jakoś była ogólna niemoc i zaniedbanie by ją dokończyć/uzupełnić i prowadzić...czego wogóle akurat nie porafię pojąć...:shake: Jak się paru ludzi podejmuje to to się w końcu rozmywa i nie ma nic, myśle, że tak było w tym przypadku. Hniu kochana, wielkie dzięki za chęć pomocy i podziękuj TZtowi z całego serca (na Was kochani można zawsze liczyć :loveu: :loveu: ) Dzwoniłam do kierowniczki w Węgrowie: nasza Żanetka i jej (odrobaczonych i odpchlonych) jedenaścioro dzieciaków jest zdrowych i nie są głodne (a to grunt :p ). Dzieciaczki rosną i ładnie jedzą a Żanecia jest dobrą mamą. Czyli póki co możemy być spokojni o naszą ,,podopieczną" :multi: Myślę, że po klubowej /po 17tym września będziemy kombinować z Hanią wyjazd do schronu by zaszczepić maluchy. Kto będzie na warszawskiej Gwardii 9go na krajówce? Wiem, że: Jeżyna w młodzieży Harmonia w pośredniej Hultaj w pośredniej Bajan w otwartej Róg w championach Bard w weteranach ? Quote
Ania W Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Nooo, tak... To Beatko w klasie spotkasz się z Redą ... :-) Quote
Recommended Posts