samograj Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Ania W napisał(a):zdjęcia małe ale zapewniam że krawaty są godnych rozmiarów ! VIVA la cravat!!! Muszę ŻMIŁCE odbarwić trochę torsu- czy perhydrol jej nie zaszkodzi??? Quote
samograj Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 jorge30 napisał(a)::oops: Mosz recht!!! CO MOM??? Nie kumam, bo ja góralka!!! Quote
dogaja Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Ania W']zdjęcia małe ale zapewniam że krawaty są godnych rozmiarów ! Małe????????????? Strasznie małe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIC NIE WIDZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [SIZE=2]Czy ja komuś coś zrobiłam, czy teraz wszyscy tak mają... że nic nie mają?????????????????????????????????????????????????????????[SIZE=2] Od dwóch dni zniknęły mi wszystkie zdjęcia z dogomanii. Nawet moje własne.:Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2: Quote
KUMPELka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Ania W']Rektor ( no rektor to chyba w końcu musi mieć krawat !) :-) Proszę jakie wyzwolone kobitki :p Ale musze napisać, że Rektora mam przyjemność zobaczyć po raz pierwszy :oops: Piękny :crazyeye: Quote
Ania W Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Rektor jest na bardowej stronie :-) Na tej na której już daaawno powinno pojawić się zdjęcie Kumpla...tylko chyba właściciele zwlekają z wysłaniem ;-) Chyba będę musiała sama zrobić w Świerklańcu.... A tak na marginesie to czekam na aktualne zdjęcia Rektora ( w domu Homer) bo to jest sprzed kilku miesięcy. Rektor niestety nie pokazuje się na wystawach a na dodoatek jest w Gdańsku więc szanse na "zobaczenie" na żywo są małe... Inne ogarki też proszę o zdjęcia na stronkę Barda :-) Quote
jorge30 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Mosz recht - Masz rację!!! Szef osobiście wpłaci po dobrze wykonanej misji :p Quote
samograj Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 jorge30 napisał(a):Mosz recht - Masz rację!!! Szef osobiście wpłaci po dobrze wykonanej misji :p To do zdzwonienia ,bo musze spadać trenować ŻMIŁKĘ!!! Quote
dogaja Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Co tak cicho od tylu godzin? Halo! Czy wszyscy wciąż trenujecie? [quote name='samograj']VIVA la cravat!!! Muszę ŻMIŁCE odbarwić trochę torsu- czy perhydrol jej nie zaszkodzi??? Mam nadzieję, Żmiłko, że nie jesteś przetrenowana i odbarwiona? Powiedz swojej pani, żeby trochę się wyluzowała, pomiziaj ją za uchem albo za czymś i w ogóle zaopiekuj się nią jakoś. A jeszcze raz w kwestii ocen sędziów: ja rozumiem, że niektórzy wolą muchy od krawatów, ja nawet rozumiem, że niektórzy wolą OGÓRKI (sic!), a inni ogrodnika córki. No, można się nawet czepić tego i owego u każdego, ale żeby takie rzeczy wypisywać o mojej Gaji (i to, jako uzasadnienie oceny doskonałej, a zawsze wcześniej podkreślano jej dobre proporcje!): „nieco za krótka szyja”!!! O tu już mnie zapowietrzyło! No bo sami popatrzcie: Toż to łabędzia szyja! Albo tutaj: Ten łabądek, skrzyżowany ze strzałką właśnie przygotowuje się do lotu. A co pani na tę szyjkę teleskopową, pani sędzio? (zdjęcie zrobił mój siostrzeniec Mikołaj). Zna pani jakąś inną żyrafę z takim ładnym precelkiem z tyłu? Quote
samograj Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='dogaja']Co tak cicho od tylu godzin? Halo! Czy wszyscy wciąż trenujecie? Mam nadzieję, Żmiłko, że nie jesteś przetrenowana i odbarwiona? Powiedz swojej pani, żeby trochę się wyluzowała, pomiziaj ją za uchem albo za czymś i w ogóle zaopiekuj się nią jakoś. A jeszcze raz w kwestii ocen sędziów: ja rozumiem, że niektórzy wolą muchy od krawatów, ja nawet rozumiem, że niektórzy wolą OGÓRKI (sic!), a inni ogrodnika córki. No, można się nawet czepić tego i owego u każdego, ale żeby takie rzeczy wypisywać o mojej Gaji (i to, jako uzasadnienie oceny doskonałej, a zawsze wcześniej podkreślano jej dobre proporcje!): „nieco za krótka szyja”!!! O tu już mnie zapowietrzyło! No bo sami popatrzcie: Toż to łabędzia szyja! Albo tutaj: Ten łabądek, skrzyżowany ze strzałką właśnie przygotowuje się do lotu. A co pani na tę szyjkę teleskopową, pani sędzio? (zdjęcie zrobił mój siostrzeniec Mikołaj). Zna pani jakąś inną żyrafę z takim ładnym precelkiem z tyłu? ALE FAJNA ŁABĘDZIO-ŻYRAFIA GALERIA!!! A krawacik -cudo!!!:loveu: ŻMIŁKA już pokazuje ucho bez problemu (na razie w domu)!!! W południe idziemy na Błonia i poćwiczymy pokazywanie ucha obcym ( dobry był ten pomysł z łapówką i słowem "ucho", bo to zarłok) ale teraz na słowo ucho, zaczyna się ślinić:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
musia Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Pochwalę się przy okazji - mój gończak Opus dzisiaj zakończył konkurs dzikarzy dyplomem I stopnia. Quote
Aneek Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 musia napisał(a):Pochwalę się przy okazji - mój gończak Opus dzisiaj zakończył konkurs dzikarzy dyplomem I stopnia. Gratulacje MUSIA dla Ciebie i Opusika!!!!! HURRRA !!!! SUPER !!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
samograj Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='musia']Pochwalę się przy okazji - mój gończak Opus dzisiaj zakończył konkurs dzikarzy dyplomem I stopnia. MUSIA I OPUS!!!:loveu: :loveu: :loveu: GRATULUJEMY!!!:multi: :multi: :multi: :popcorn: :laola: :cunao: I wasze zdrowie dzisiaj pijemy!!! Quote
bea100 Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 BRAWO dla dzielnej Musi i zdolnego dzikarza Opusa :smilecol: :cool2: Taki dyplom I Stopnia to duża rzecz !!!!! :multi: GRATULUJĘ !!!! A teraz kochani podróżnicy odstawić szklaneczki (Samograj ;) ), wyjeść oliwkę lub wisienkę (Jorge30), pomiziać pieski po krawatach (Wszyscy ;) ) a łabędzie po szyjach (Dogaja ;) ) i spać, spać wcześniej bo jutro hajda na Świerklaniec (żeby tylko pogoda nam wszystkim dopisała !). Darz Bór i szerokiej drogi :p Quote
samograj Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='bea100']BRAWO dla dzielnej Musi i zdolnego dzikarza Opusa :smilecol: :cool2: Taki dyplom I Stopnia to duża rzecz !!!!! :multi: GRATULUJĘ !!!! A teraz kochani podróżnicy odstawić szklaneczki (Samograj ;) ), wyjeść oliwkę lub wisienkę (Jorge30), pomiziać pieski po krawatach (Wszyscy ;) ) a łabędzie po szyjach (Dogaja ;) ) i spać, spać wcześniej bo jutro hajda na Świerklaniec (żeby tylko pogoda nam wszystkim dopisała !). Darz Bór i szerokiej drogi :p DOBRA JUŻ NIE PIJĘ!!! Dzięki DARZ BÓR i do zobaczenia!!!:p Quote
dogaja Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='bea100'] A teraz kochani podróżnicy odstawić szklaneczki (Samograj ;) ), wyjeść oliwkę lub wisienkę (Jorge30), pomiziać pieski po krawatach (Wszyscy ;) ) a łabędzie po szyjach (Dogaja ;) ) i spać, spać wcześniej bo jutro hajda na Świerklaniec (żeby tylko pogoda nam wszystkim dopisała !). Darz Bór i szerokiej drogi :p Łabądzica gapi się hipnotycznie na gruszkę, którą jem. :eek: Asio, bom twarda... ale nie aż tak. Ten łabądek uwielbia owoce (a czego nie uwielbia?!). Dam ci ogryzka, bo jutro post podróżny. Dzisiaj wyszłam z nią, synem i polską flagą, którą mam na stanie i po zbudowaniu zmyślnej konstrukcji, syn luzował sznurek, groźna flaga opadała z łopotem... Gaja patrzyła na mnie, jak na kretynkę. Bardzo mi wstyd... Idę spać. [SIZE=2]Ale jeszcze WIELKIE GRATULACJE DLA OPUSA I MUSI!!! :tort: :beerchug: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Czy jutro się poznamy? Quote
samograj Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Hej Bajankowie, nie powiodły mi się próby wpisania do księgi gości!!! A duuuuzzzzzzoooo napisałam i nie chce mi sie juz powtarzać!!! Quote
Hania Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Aneek napisał(a):Gratulacje MUSIA dla Ciebie i Opusika!!!!! HURRRA !!!! SUPER !!!!! :multi: :multi: :multi: Gratulacje dla Opusa :lol:. Super, ze jest już dyplomowanym dzikarzem. A Aneek też mógłby się pochwalić sobotnim konkursem :mad:. Quote
musia Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Właśnie, właśnie - Anka z jaśkiem zaszalały z II lokatą. A Remiz chyba 6. Quote
Aneek Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Hania napisał(a): A Aneek też mógłby się pochwalić sobotnim konkursem :mad:. :loveu: Tak, w sobotę udało nam się zdobyć II miejsce na konkursie tropowców w Brynku. Bardzo jestem dumna z psiaka - szedł bardzo ładnie, spokojnie i oczywiście znalazł dzika :p Quote
KUMPELka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Aneek napisał(a)::loveu: Tak, w sobotę udało nam się zdobyć II miejsce na konkursie tropowców w Brynku. Bardzo jestem dumna z psiaka - szedł bardzo ładnie, spokojnie i oczywiście znalazł dzika :p Oczywiście (już gratulowałam w realu :p )ale na dogo jeszcze nie ;) więc bardzo Wam gratuluję wspaniałego wyniku Aniu :multi: Dzik znaleziony czyli kolacyjka była jak się patrzy :cool3: ;) Quote
Ania W Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Przepraszam, że zakłócam sielankową atmosferę "powystawową" ale mam pytanie : Na klubowej Beata zbierała na karmę dla Węgrowa ale pojawił się poważny problem. Bardzo chorują szczeniaki w schronisku...odchodzą jeden po drugim :-(. Teraz w poważnym stanie są 4. Lekarz nie stwierdził, że to jest jakaś choroba zakaźna ale faktem jest ,że bardzo cierpią.Czy ewentualnie zgodzilibyście się, żeby przeznaczyć te pieniądze na ich leczenie? Wiem , że wszystkich , którzy wsparli finansowo to schronisko tutaj nie złapię ale może chociaż przegłosujemy większością... Przy okazji - Pięknie dziękujemy za wspaniały gest Pawle - Rożku ! Quote
samograj Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Ania W napisał(a):Przepraszam, że zakłócam sielankową atmosferę "powystawową" ale mam pytanie : Na klubowej Beata zbierała na karmę dla Węgrowa ale pojawił się poważny problem. Bardzo chorują szczeniaki w schronisku...odchodzą jeden po drugim :-(. Teraz w poważnym stanie są 4. Lekarz nie stwierdził, że to jest jakaś choroba zakaźna ale faktem jest ,że bardzo cierpią.Czy ewentualnie zgodzilibyście się, żeby przeznaczyć te pieniądze na ich leczenie? Wiem , że wszystkich , którzy wsparli finansowo to schronisko tutaj nie złapię ale może chociaż przegłosujemy większością... Przy okazji - Pięknie dziękujemy za wspaniały gest Pawle - Rożku ! Jestem za, choć procentowo wiewiele dałam tym razem:( Quote
bea100 Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 No ja tu pierwsza ? (czy Wszyscy jeszcze osypiają lub odreagowują Świerklaniec? :razz: ;) :evil_lol: A gdzie foteczki ? ...ha !!! Czekamy... PS Tak wiele wrażeń!!! Chciałam napisac, jak bardzo mi było miło się spotkać i Was nareszcie poznać w realu (:loveu: ); bywałam już na paru wystawach ale takiej miłej atmosfery mogą nam wszystkie inne rasy pozazdrościć :multi: Dumna jestem też, że WSZYSTKIE nasze forumowe ogary przeszły pozytywnie i przegląd hodowlany i testy (BRAWO :multi: ). Dumna jestem z Bajana (brawo Mmbbaj :loveu: ) i Błogiej (brawo Joluniu :loveu: ) i Bohunka i Bogdanki (dziękuję Puz :loveu: ) i z mojej Harmonii też i gratuluję wszystkim dzielnym i pięknym naszym psiakom i ich wspaniałym hodowcom i właścicelom /bo było co pooglądać i się zachwycić i tak porażającej stawki wspaniałych ogarów jeszcze nie widziałam :multi: No i chciałam też ogromnie podziękować Pawłowi Rożkowemu :loveu: za wspaniałe wystawianie Harmoszki (wszak to dzięki niemu pojechałam- mimo chorej nogi-do domu z pucharkiem); z takim podejściem do psów toż to prawdziwy talent haendlerowski :lol: ) I za wielkie serce od morza do morza!!! Nasza wystawowa zbiórka na ,,kaszę" do puszeczki -dla głodnych piesków węgrowskich- przyniosła kwotę 215 zł. Jeśli się zgodzicie to przeznaczymy tą kwotę (jak napisała AniaW powyżej) na weta ( leczenie i ratowanie chorych szczeniaków)? Czy się zgadzacie? Sprawa pilna! Bardzo dziękuję za darczyńcom (wyłącznie od ogarów polskich bo tylko oni nie zawiedli...:loveu: ) za wpłaty i wielkie serca :loveu: Quote
Ania W Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Ależ fotki już są ! Na "wystawach" i myślę, że żeby nie wprowadzać zamieszania najlepiej wszystkie już tam umieszczać. Błoga jest na pewno :-) Ja mam nie prawie 200 a prawie 250 fotek jak się w domu okazało :-) A ktos chyba nawet pisał o 400 ! (przepraszam ale nie pamiętam, kto okazał się taki wydajny ;-) ) Quote
samograj Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='bea100']No ja tu pierwsza ? (czy Wszyscy jeszcze osypiają lub odreagowują Świerklaniec? :razz: ;) :evil_lol: A gdzie foteczki ? ...ha !!! No i chciałam też ogromnie podziękować Pawłowi Rożkowemu :loveu: za wspaniałe wystawianie Harmoszki Twoja HARMOSZKA a więcej na WYSTAWACH i mój post rozpaczliwy z dzisiaj rana: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29560&page=8 post #74 i dalej Quote
Recommended Posts