Paula_i_Świst Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 My też będziemy, więc możecie doliczyć Śwituna; planujemy nawet zrobić mały objazd wystawowy, ale jeszcze nie wiemy do końca co z tego wyniknie Aniu, nie planujesz w najbliższej przyszłości jakiegoś spacerku? Pozdrawiamy Quote
Hania Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 To zróbmy małą listę: PSY Klasa młodziezy JAŹWIEC Olfactus Klasa pośrednia HULTAJ z Południowej Kniei Klasa otwarta ŚWITUN Goniwiatr RÓG Nadbużańskie Granie Klasa użytkowa MINOR z Południowej Kniei Klasa weteranów BARD z Kiciborza SUKI Klasa młodzieży HARMONIA z Południowej Kniei JEŻYNA Olfactus REDA z Rodu Udry Klasa pośrednia RADIOLA Nadbużańskie Granie Klasa otwarta BłOGA-ROTTI Poszły w Las GAWĘDA Olfactus Klasa championów SÓWKA Goniwiatr Klasa weteranów DUMKA z Gończaków Może Krakowa nie dogonimy ale już jest lepiej niz rok temu :lol: Quote
Ania W Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Oj!Świtek będzie :-) Fajnie ! Zapomniałam ! Udra też zgłoszona , wprawdzie były jakieś problemy z pocztą (długo wszystko szło ) ale chyba doszło na czas...Pewnie będzie w chamionach.To już 15 !!! A jeżeli chodzi o spacerek to w ten weekendy wyjeżdżam, ale może w niedzielę po wystawie? ZAPRASZAM! Quote
Paula_i_Świst Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ania W napisał(a):Oj!Świtek będzie :-) Fajnie ! Zapomniałam ! Udra też zgłoszona , wprawdzie były jakieś problemy z pocztą (długo wszystko szło ) ale chyba doszło na czas...Pewnie będzie w chamionach.To już 15 !!! A jeżeli chodzi o spacerek to w ten weekendy wyjeżdżam, ale może w niedzielę po wystawie? ZAPRASZAM! jak dla mnie to może być nawet środek tygodnia, jeśli oczywiście masz czas, a co do niedzieli to się umówimy jeszcze na wystawie ;) Quote
Ania W Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 W ringu spotykacie się z Rożkiem...i na dodatek biegacie za nim ;-). Mam nadzieję, że Świtun nie będzie chciał "szefować" ... Pomyślę nad przyszłym tygodniem :-) Quote
Paula_i_Świst Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Właśnie o to się martwię, ale nakręciłam Karola, żeby to on Świtka wystawiał, będzie to ich debiut na ringu, ale Świtun bardziej się go słucha niż mnie... zresztą do mężczyzn generalnie odnosi się z większym szacunkiem... a Rożek jak zawsze mnie przeraża ;) liczę na wiele, ale powoli nastawiam się na klęskę... Quote
Ania W Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Apel do Rożka - Proszę nie przerażać Śwituna ! Chociaż ostatnio na spacerze to Świtun był bardziej groźny ;-) A z wystawą to (dosłownie) na dwoje babka wróżyła ;-) Quote
bea100 Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 Ania W napisał(a): ... A z wystawą to (dosłownie) na dwoje babka wróżyła ;-) Nie tylko,,na dwoje" w pieskach, popatrz na suczki hehe (bo i Udra z Sówką w CH...no i Gawęda z Błogulcem w otwartej...no i Reda z Jeżynką w młodziakach...jedynie Radiolka nie będzie tym razem porównywana z Błogą bo/ze względu na Bogdankę...apropos a gdzie ona jest? bo miała być...?!?/Błoga zgłoszona w otwartej...hej...wszystko się może zdażyć :p ), Kraka z tegoroczną porażającą stawką być może nie dogonimy :evil_lol: ale...i u nas powinno być ...bardzo ciekawie :razz: Quote
Ania W Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 No, i weterani się ustawili ;-) Poczekamy to może się ktoś jeszcze ujawni... Quote
bea100 Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 Ania W napisał(a):No, i weterani się ustawili ;-) ... Faktycznie :p Bardzo jestem ciekawa porównania Dumeczki z Bardusiem :razz: Ogary pewnie w sobotę. A czy już wiadomo gdzie będzie w tym roku wystawa? Na Gwardii? Haniu, dopisz Bajana w pośredniej (chyba) PS A ja mam pytanie o klubową we wrześniu, czy już ktoś wie ile będziemy za nią płacić? Bo jak zrozumiałam, to przegląd jest przy klubowej gratis. Quote
Paula_i_Świst Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 "tereny Klubu Sportowego "GWARDIA" - Warszawa, ul. Racławicka 132" skopiowane ze strony Zw.K. Quote
Hania Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 PSY Klasa młodziezy JAŹWIEC Olfactus Klasa pośrednia BAJAN-ROTTI Poszły w Las HULTAJ z Południowej Kniei Klasa otwarta ŚWITUN Goniwiatr RÓG Nadbużańskie Granie Klasa użytkowa MINOR z Południowej Kniei Klasa weteranów BARD z Kiciborza SUKI Klasa młodzieży HARMONIA z Południowej Kniei JEŻYNA Olfactus REDA z Rodu Udry Klasa pośrednia RADIOLA Nadbużańskie Granie Klasa otwarta BłOGA-ROTTI Poszły w Las GAWĘDA Olfactus Klasa championów SÓWKA Goniwiatr UDRA Ostoja Ogara Klasa weteranów DUMKA z Gończaków Quote
pwlkpsnk Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Paula_i_Świst napisał(a):a Rożek jak zawsze mnie przeraża ;) liczę na wiele, ale powoli nastawiam się na klęskę... Przepraszam bardzo, ale nie mogę sobie wyobrazić, żeby Rożek mógł kogokolwiek przerazić:lol: Zawsze cieszymy się na spotkania z ogarami i tak też będzie tym razem. To kto wygra i tak jest sprawą drugorzędną. Tym bardziej, że będzie to ... Hultaj :cool3: Przepraszam za prywatę, ale będzie Sówka z Radiolą!!!!:sweetCyb: . Cieszymy się jak diabli:diabloti: Rewia (Pasja) czekamy też na spotkanie. Widziałaś trzech panów "R" z Krakowa??!! Pozdrawiamy serdecznie. Quote
bea100 Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 7 piesków plus 9 suczek (tzn faktycznie to 8 bez Moni)...FAJNIE :p ...no i jeszcze wszystkiego nie wiemy (bo przecież mogą być zgłoszone ogarki spoza dogo :p ). I ja się cieszę na spotkanie z Aggą i na spotkanie z Pasją i wogóle z Wami/zapowiada się wspaniale :multi: (żadna ,,prywata" to co tu wypisujesz :lol: ). Puz: co z Bogdanką? zgłoszona? Quote
Paula_i_Świst Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 pwlkpsnk napisał(a):Przepraszam bardzo, ale nie mogę sobie wyobrazić, żeby Rożek mógł kogokolwiek przerazić:lol: Chodzi mi tu bardziej o to jak na siebie reagują nasi panowie... Oczywiście Rożek zachowuje się bez zarzutu, ale o Świtku tego już nie można powiedzieć... :mad: Po prostu nie chciałabym, żeby wynikła jakaś nieprzyjemna sytuacja ;) A czy ktoś z Was wybiera się do Nowego Sącza na wystawę? Quote
pwlkpsnk Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Paula_i_Świst napisał(a):Po prostu nie chciałabym, żeby wynikła jakaś nieprzyjemna sytuacja ;) Będzie dobrze;) , ring jest duży i jakoś się pomieścimy:razz: . My do Nowego Sącza nie jedziemy. Pozdrowienia Quote
puz Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 bea100 napisał(a)::lol: Puz: co z Bogdanką? zgłoszona? Przykro mi ale BB zawieszaja wystawy z resztą tak jak ja Quote
Paula_i_Świst Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 dziwi mnie tylko dlaczego ogary są na jednym ringu ze sznaucerami i pinczerami :crazyeye: wystawianych jest 26 psów... Quote
Hania Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 PSY Klasa młodziezy JAŹWIEC Olfactus Klasa pośrednia BAJAN-ROTTI Poszły w Las HULTAJ z Południowej Kniei Klasa otwarta GRAJEK Olfactus ONUFRY Stary Sad RAMZES Galicyjska Sfora RÓG Nadbużańskie Granie ŚWITUN Goniwiatr Klasa użytkowa MINOR z Południowej Kniei Klasa weteranów BARD z Kiciborza SUKI Klasa młodzieży HARMONIA z Południowej Kniei JEŻYNA Olfactus REDA z Rodu Udry Klasa pośrednia MEGA z Południowej Kniei RADIOLA Nadbużańskie Granie Klasa otwarta BłOGA-ROTTI Poszły w Las GAWĘDA Olfactus ONA z Południowej Kniei OKSANA z Ostrego Boru POMNA Stary Sad POGODNA Stary Sad Klasa uzytkowa OFIKLEJDA z Południowej Kniei Klasa championów POŚWIATA Stary Sad SÓWKA Goniwiatr UDRA Ostoja Ogara Klasa weteranów DUMKA z Gończaków Quote
Hania Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Paula_i_Świst napisał(a):dziwi mnie tylko dlaczego ogary są na jednym ringu ze sznaucerami i pinczerami :crazyeye: wystawianych jest 26 psów... Myślę, ze w planach sędziowania nikt się nie spodziewał, że ogaró tyle będzie. Zazwyczaj było mniej i w związku z tym zmienili sędziego. Co mnie zresztą wkurza. Pamiętajcie, ze przy stadionie Gwardii najparawdopodobniej będą straszne korki i problem z zaparkowaniem. Quote
mmbbaj Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Hania'] Pamiętajcie, ze przy stadionie Gwardii najparawdopodobniej będą straszne korki i problem z zaparkowaniem. cyt. UWAGA !!! Ze względu na wyłączenie z ruchu skrzyżowania ulic Wołoska, Odyńca, Racławicka wjazd na teren wystawy od ul. Żwirki i Wigury oraz Woronicza, Etiudy Rewolucyjnej, Miłobędzka. Prosimy o wkalkulowanie w czas dojazdu utrudnień spowodowanych przebudową ul. Racławickiej, przy której znajduje się stadion GWARDIA. Za utrudnienia - przapraszamy. Quote
Kika Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 A jak tam przy tym stadionie z jakimś terenem zielonym,zeby namiocik rozbic , bo znowu upaly mają byc i pod golym niebem aż strach siedziec.Pytam, bo duzo Was z W-wy. mmbbaj sympatycznie było Cię poznac w Krakowie :0 Quote
mmbbaj Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Kika napisał(a):A jak tam przy tym stadionie z jakimś terenem zielonym,zeby namiocik rozbic , bo znowu upaly mają byc i pod golym niebem aż strach siedziec.Pytam, bo duzo Was z W-wy. mmbbaj sympatycznie było Cię poznac w Krakowie :0 Kika, i mnie było bardzo miło, choć tak króciutko :lol: A Bafisia twoja śliczna :loveu: i jaka skromnisia :evil_lol: Potem bardzo żałowałam, że nie zrobiłyśmy sobie foteczki, ale wiesz ten upał...:roll: Co do namiociku to nie umiem ci powiedzieć, choć jestem z Warszawy...Ja tam za bardzo jednak miejsca na namiocik nie widzę :razz: Quote
Kika Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 mmbbaj napisał(a):Kika, i mnie było bardzo miło, choć tak króciutko :lol: A Bafisia twoja śliczna :loveu: i jaka skromnisia :evil_lol: Potem bardzo żałowałam, że nie zrobiłyśmy sobie foteczki, ale wiesz ten upał...:roll: Co do namiociku to nie umiem ci powiedzieć, choć jestem z Warszawy...Ja tam za bardzo jednak miejsca na namiocik nie widzę :razz: Może w Warszawie uda sie nadrobic ??? Quote
Recommended Posts