myszon Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 ale może własnie Pani nie chce żeby Pepik mieszkał w ogrodzie...a właśnie w domu ... :roll: Moi Teście mają dużego wilka ( trochę za dużego ....:crazyeye: ) i małego psiaka bardzo podobnego do Pepika (sama im takiego "fundnęłam" :evil_lol: ). Oba psy mieszkają w budzie i naprawdę dobrze się mają ! Przemyślcie sprawę ... Quote
g_o_n_i_a Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Ale przeciez nikt nie odmawia, o nie. Tylko bardziej sie martwie tym, ze on po prostu nie nadaje sie do malych dzieci. Nie to, ze on jest agresywny, ale on po prostu nie wytrzyma na dłuższy czas ciągnięcia za futerko i innych takich sytuacji. Sama ta Pani pisze, ze mają czasami zwariowane pomysly na zabawe z wilczurem. Ale niewazne, zobaczymy. Watpie w to, ze calą rodziną sie zapakuja i ze Świętokrzyskiego przyjadą na Podkarpacie. Zobaczymy ;-) Quote
erka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 W świętokrzyskie i na wieś, zupełnie mi sie to nie podoba. Przecież Pepik nadaje sie tylko na kanapę. W dodatku te dzieci i duzy pies, który nie wiadomo jak go przyjmie.:shake: Quote
ewatr Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 erka napisał(a):W świętokrzyskie i na wieś, zupełnie mi sie to nie podoba. Przecież Pepik nadaje sie tylko na kanapę. W dodatku te dzieci i duzy pies, który nie wiadomo jak go przyjmie.:shake: no to ktos mnie popiera ;) tylko kanapa :eviltong: a tak bez smiechu to Pepe jest psiakiem z własnym zdaniem na temat miziania , czesania itp. dlatego dla niego lepszy byłby dom bardziej "wyciszony " mniej ludzi i zwierzat - spokój i powolne przywykanie do nowego otoczenia ale jak Panstwo sie sprawdza to czemu nie :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Moze przekierujesz ją na razie do mnie, zobaczymy, ja popytam czy Pepe tez musi miec osbior osobisty. Wszystko zalezy od podejścia potencjalnejgo wlasciciela, bo np. jeżeli p. Halinka zobaczy, ze bardzo zalezy tej Pani na Pepiku, to moze się zgodzi?? Dam znać jeżeli Pepe nie bedzie mogl pojechać i wtedy pomozecie innej biedzie. Quote
matinestka Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Pepiku dziś to normalnie mało co ogon Ci nie odpadł o merdania Cukierku :):):) do góry :bluepaw: Quote
ewatr Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 matinestka napisał(a):Pepiku dziś to normalnie mało co ogon Ci nie odpadł o merdania Cukierku :):):) do góry :bluepaw: ja również potwierdzam , że nasz Pepe bardzo sie ostatnio ożywił i swoją piekna białą kita macha zawziecie - śliczny jest :loveu: Quote
supergoga Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Wstawiam otrzymana dziś wiadomość w sprawie pepe: Treść wiadomości: jesteśmy zainteresowani psem Pepikiem, moglibyśmy go odebrać w sobote. Jakie są warunki odbioru pieska. Prosze o kontkat mailowy. Adres: [email protected] Napisałam o tel. do opiekunki w schronisku, ale może napisalibyście coś także, żeby wywiedzieć się więcej, jaki domek - chyba w okolicym skoro ktoś chce sam przyjechać. Trzymam paluchy. Quote
matinestka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Pepusiu Pepusiu Słodyczo sama :loveu: oby domek "wypalił" Słonko :bluepaw: Quote
akucha Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 To chyba pierwsza poważna oferta, w końcu ktoś chce go osobiście odebrać :lol: Wiadomo już coś??? Quote
g_o_n_i_a Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Jedna oferta domku odpadła, bo Państwo chętni na Pepika wzięli innego psa, ktoremu groziło schronisko. Drugi zas Pan ma rodzinke, mieszka w Sanoku, w bloku, ale... Okazalo sie, ze ktos w schronisku powiedzial, ze Pepe jest bardzo agresywnym psem. Nie mam pojecia kto tak powiedzial :placz: PRZECIEŻ TO NIEPRAWDA!! :placz: Quote
erka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 No nie, to ten bidulek naprawdę nie ma szczęścia. Ale jak takie info będą ze schronu, to on nigdy domu nie znajdzie.:angryy: Quote
ewatr Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):. Okazalo sie, ze ktos w schronisku powiedzial, ze Pepe jest bardzo agresywnym psem. Nie mam pojecia kto tak powiedzial :placz: PRZECIEŻ TO NIEPRAWDA!! :placz: :shake: to ja już nic nie rozumiem - Pepe bardzo agresywny ? kto coś takiego wymyślił ?:-( Quote
matinestka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Pepik i agresja??????? no nie....... :crazyeye: ja tam nigdy u niego cienia agresji nie widziałam ..... hmmm :/ Quote
g_o_n_i_a Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Nie wiem czy nie lepiej byloby gdybysmy do aukcji/ogloszen dodali wyraźną czcionką napisane, ze Pepe nie nadaje sie do małych dzieci, ponieważ nie przepada za noszeniem lub zabiegami pielęgnacyjnymi (co wiąże się z ciągnieciem futerka) - moze capnąć. A kto powiedzial, ze Pepe jest agresywny, nie wiem, nie komentuje. Nie wiem jak my mamy znaleźć mu dom, jak się słyszy coś takiego. Quote
g_o_n_i_a Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 No i wrocilismy do punktu wyjścia. Mieliśmy dwie oferty - jednym trafił się inny pies, którego ochronili przed schroniskiem, natomiast druga oferta to pan z rodzinką, ale jak usłyszal, ze Pepe to agresor, to sie natychmiast wycofal i nie dal się w ogole przekonać. Nie chcial nic slyszec o Pepiku. Wszystko się musiało popieprzyć... :( Quote
g_o_n_i_a Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 A poza tym, to Pepulka jest chora. :( Ma coś z łapcią, nie staje na jedna tylnią, łape. Jest taki smutny, Podobno dostaje jakieś antybiotyki. Sierść ma taką skołtunioną. Wygląda bardzo smutno. :( Quote
erka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Piękny Pepik potrzebuje natychmiast pomocy!!!! Quote
matinestka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Pepuś Pepuś..... normalnie masakra jak przeczytałam ostatnie posty .. :( Morduchno .....gdzie Twój domeczek ... ??????:bluepaw: Quote
Recommended Posts