Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pepikowi bardzo sie nowa pani spodobala... nie unikał głaksanka i pieszczot za uchem.. jednkaże pokazał swoje spectrum mozliwosci gdy ndeszła ta chwila.... mimo tego .. udało się naszego Ppeika przetranspotrtować do auta... gdzie przylgnał przy kolanach swojej pani i pojechał razem z nia do ich domu :loveu:

PEPE to bardzo mądre psisko .. jednakże trudne psisko ... dlatego trzymamy mocno kciuki żeby się udało ... jestemy z Pania cały czas w kontakcie....

:bluepaw:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

podróż mineła spokojnie, w domu pepe poganial troche po ogrodzie.. poczym czmychnał do domu i znalazł sobie bezpieczne miejce w kuchni pod stołem gdzie wszystkiemu sie przygladał i zaponzawał z otoczeniem i nowymi kompamanimi... nowi jego towarzsysze przyjeli pepika do swojego stada i teraz wszysyce ze soba sie oswaja :loveu: oczywsie zjadł z apetytem pyszna podwójna kolacej:)

Posted

[quote name='matinestka']i pojechało nasze Pepisiko doma:loveu:
nowa rodzina wypatrzyła go bodajże z allegro .....

Serdecznie dziękujemy Cioteczce Sabinie za wytwałość w ogłaszaniu Pepika :Rose::calus:

trwało to troche ale sie udało :multi: teraz to juz wszystko zależy od Pepe ;)

a zdjecia miód na serce !!!!

Posted

[quote name='ewatr']Serdecznie dziękujemy Cioteczce Sabinie za wytwałość w ogłaszaniu Pepika :Rose::calus:

trwało to troche ale sie udało :multi: teraz to juz wszystko zależy od Pepe ;)

a zdjecia miód na serce !!!!

Zawsze do uslug! :loveu:

No, trwalo to dlugo, Pepe byl moim ogloszeniowym weteranem... Oglaszalam go non-stop od marca 2007... :roll:

...ale liczy sie efekt!!!! :multi:

Badz szczesliwy Pepciu w nowym domku!!!! :multi:

• 4 weeks later...
  • 8 months later...
Posted

Pamietacie jeszcze tego faceta krecipupka :eviltong: wlasnie przyszedł list od niego :

" Hejka to ja Pepik!!!!

Pisze do was bo chce wam powiedzieć, że jestem bardzo szczęśliwy ze swoją nową rodzinką. Jestem okapany i mam pięknę, gładkie futerko, śpię na wygodnym i miękkim łóżeczku. Mam nowe koleżanki i kolegów, ze wszystkimi się zgadzam i bawię każdego dnia. Mam duży ogród po którym biegam każdego dnia i bawie się ze swoją panią. Troszke mi sie przytyło bo dostaje pyszne jedzonko kazdego dnia.
Przez ten czas bardzo się zmieniłem na lepsze, dałem się okąpać bez gryzienia i szmat na głowie -nikt mnie nie stresuje i do niczego nie zmusza, daje się czesać, co najlepsze daje się wziąść na rece więc moja pani może mnie ponosić gdy mnie bolą łapki z biegania.
Więc jak widzicie nie musicie się o mnie martwić co widać na zdjęciach, że jestem szcześliwy.

P.S. dobrze,że moja pani gdy po mnie przyjechała była taka uparta i mnie zabrała bo teraz mam góre miłości tylko dla siebiebo przez ten czas sobie na to zasłuzylem już nie jestem wyrzutkiem tylko członkiem wielkiej rodziny, z którą zostane na zawsze.

Aha i nie macie pojecia ile dałem szcześcia mojej pani( jestesmy najlepszymi przyjaciółmi) chodze za nią w krok w krok jak jej cień hihihi............to na tyle w krótce się znów odezwe hau hau "

• 2 months later...