matinestka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Pepikowi bardzo sie nowa pani spodobala... nie unikał głaksanka i pieszczot za uchem.. jednkaże pokazał swoje spectrum mozliwosci gdy ndeszła ta chwila.... mimo tego .. udało się naszego Ppeika przetranspotrtować do auta... gdzie przylgnał przy kolanach swojej pani i pojechał razem z nia do ich domu :loveu: PEPE to bardzo mądre psisko .. jednakże trudne psisko ... dlatego trzymamy mocno kciuki żeby się udało ... jestemy z Pania cały czas w kontakcie.... :bluepaw: Quote
matinestka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 podróż mineła spokojnie, w domu pepe poganial troche po ogrodzie.. poczym czmychnał do domu i znalazł sobie bezpieczne miejce w kuchni pod stołem gdzie wszystkiemu sie przygladał i zaponzawał z otoczeniem i nowymi kompamanimi... nowi jego towarzsysze przyjeli pepika do swojego stada i teraz wszysyce ze soba sie oswaja :loveu: oczywsie zjadł z apetytem pyszna podwójna kolacej:) :bluepaw: Quote
matinestka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 a to nowa Rodzinka naszego Pepcia:loveu: :loveu: :bluepaw: Quote
ewatr Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='matinestka']i pojechało nasze Pepisiko doma:loveu: nowa rodzina wypatrzyła go bodajże z allegro ..... :bluepaw: Serdecznie dziękujemy Cioteczce Sabinie za wytwałość w ogłaszaniu Pepika :Rose::calus: trwało to troche ale sie udało :multi: teraz to juz wszystko zależy od Pepe ;) a zdjecia miód na serce !!!! Quote
Sabina02 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='ewatr']Serdecznie dziękujemy Cioteczce Sabinie za wytwałość w ogłaszaniu Pepika :Rose::calus: trwało to troche ale sie udało :multi: teraz to juz wszystko zależy od Pepe ;) a zdjecia miód na serce !!!! Zawsze do uslug! :loveu: No, trwalo to dlugo, Pepe byl moim ogloszeniowym weteranem... Oglaszalam go non-stop od marca 2007... :roll: ...ale liczy sie efekt!!!! :multi: Badz szczesliwy Pepciu w nowym domku!!!! :multi: Quote
Chikinchan Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Wspaniala wiadomosc!! Wszystkiego najlepszego w nowym domku Pepe! :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Kasieńka86 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
ida47 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 co za nowina , hurra, brawo cioteczki , :Rose: Quote
Paulina_mickey Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Super!!:multi::multi::multi: Wszystkiego dobrego w nowym domku :loveu::loveu::loveu: Quote
erka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Naprawdę , oczom nie wierzę:crazyeye:, Pepuś w swoim domku, super!!! :multi::multi::multi: Quote
ewatr Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Pamietacie jeszcze tego faceta krecipupka :eviltong: wlasnie przyszedł list od niego : " Hejka to ja Pepik!!!! Pisze do was bo chce wam powiedzieć, że jestem bardzo szczęśliwy ze swoją nową rodzinką. Jestem okapany i mam pięknę, gładkie futerko, śpię na wygodnym i miękkim łóżeczku. Mam nowe koleżanki i kolegów, ze wszystkimi się zgadzam i bawię każdego dnia. Mam duży ogród po którym biegam każdego dnia i bawie się ze swoją panią. Troszke mi sie przytyło bo dostaje pyszne jedzonko kazdego dnia. Przez ten czas bardzo się zmieniłem na lepsze, dałem się okąpać bez gryzienia i szmat na głowie -nikt mnie nie stresuje i do niczego nie zmusza, daje się czesać, co najlepsze daje się wziąść na rece więc moja pani może mnie ponosić gdy mnie bolą łapki z biegania. Więc jak widzicie nie musicie się o mnie martwić co widać na zdjęciach, że jestem szcześliwy. P.S. dobrze,że moja pani gdy po mnie przyjechała była taka uparta i mnie zabrała bo teraz mam góre miłości tylko dla siebiebo przez ten czas sobie na to zasłuzylem już nie jestem wyrzutkiem tylko członkiem wielkiej rodziny, z którą zostane na zawsze. Aha i nie macie pojecia ile dałem szcześcia mojej pani( jestesmy najlepszymi przyjaciółmi) chodze za nią w krok w krok jak jej cień hihihi............to na tyle w krótce się znów odezwe hau hau " Quote
Chikinchan Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Bardzo dobrze, że się Pani Pepika uparła, żeby go zabrać. Super jest widzieć go takiego zadowolonego :p Wychodzi na to, że upór to czasem zaleta ;) Quote
Sabina02 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ale cudny ten Pepe!!! I trafil do cudnej rodzinki!!! Lepiej trafic nie mogl!:multi: Quote
Recommended Posts