Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem co sie porobiło ale Allegro zdjęło moją aukcje Pepika - z adnotacją, że zamkną mi konto - nie mam pojęcia czemu. zadałam pytanie czemu.
Może ktoś z tych ludzi, którzy dzwonili do schroniska w sprawie psa zgłosił że szukamy domu dla psa który nie nadaje się do adopcji bo jest agresywny. ponieważ pytań o niego było kilka i wysyłałam wszystkich do schroniska - może tak być.

Posted

oj oj to niedobrze :/ nie znam się na zasadach allegro itd. ale normalnie jeśli któs tak zrobił jak supergoga napisałato mozna się totalnie załamać:/ mam nadzieje że to pozostanie tylko i wyłącznie czystą spekulacją.....

a Pepuś merda tym swoim piękniastym ogonkiem i czeka....:bluepaw:

Posted

Piekny Pepe i wytworna Angielka piekna bylaby z nich para

moze by je razem na allegro wystawic?

p.s. nie znalazlam wieku Pepe..fakt watek dlugi nie przeszukalam..goniu czy wiadomo? a jego waga? tego kanapowca, ilez moze wazyc?
jeszcze jedno.. odbior osobisty ze schroniska? czy to jakas pomieszanie watkow w mojej dogo/glowie

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Jeżeli chodzi o wiek Pepika - ok. 2-3 lat. Odbior osobisty pieska w schronisku. Waga - trudno określić, jakies 10kg?

10 kg?????:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
to nie jest to piesek nieduzy? tylko sredni?
moje waza po 10 kg i przyznam ze noszenie ich na dluzsza mete nieco meczace

to ilez on ma w klebie? az mi sie nie chce wierzyc, ze wazy 10 kg..oczyma duszy widzialam go ze starsza pania no..w mocno srednim wieku i ew na reku go noszaca gdy np pada, by futerka jedwabistego nie zabrudzil...hmmmmm

a i wyczytalam ze kapitan, jednak nie osobisty odbior, trzymam kciuki by wszystko sie udalo,
wiec bywa, ze pania Halina robi jednak odstepstwa od tej reguly, daje sie ublagac i..pieski jada w podroz?

o charakterze nic nie napisalas..co wiadomo o Pepe, nie chce przekopywac sie przez ten dlugi watek, /wybacz prosze/

wiem ze kiedys mial juz prawie dom, ale gdzies po krancowo roznej stronie Polski na dolnym slasku czy jeszcze dalej... ..no i pamietam te historie z wymogami pani haliny

Posted

Już tak sobie myślę, że może ten tytuł wątku jest winny temu, że Pepik tak długo czeka.:cool3:
Po prostu brak "szlachetnych arystokratów" w tym kraju....:evil_lol: