supergoga Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Nie wiem co sie porobiło ale Allegro zdjęło moją aukcje Pepika - z adnotacją, że zamkną mi konto - nie mam pojęcia czemu. zadałam pytanie czemu. Może ktoś z tych ludzi, którzy dzwonili do schroniska w sprawie psa zgłosił że szukamy domu dla psa który nie nadaje się do adopcji bo jest agresywny. ponieważ pytań o niego było kilka i wysyłałam wszystkich do schroniska - może tak być. Quote
matinestka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 oj oj to niedobrze :/ nie znam się na zasadach allegro itd. ale normalnie jeśli któs tak zrobił jak supergoga napisałato mozna się totalnie załamać:/ mam nadzieje że to pozostanie tylko i wyłącznie czystą spekulacją..... a Pepuś merda tym swoim piękniastym ogonkiem i czeka....:bluepaw: Quote
ewatr Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 dodajmy jeszcze nie:shake: agresywny Pepus macha ogonkiem i czeka :oops: Quote
g_o_n_i_a Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Pepuś, gdzie Twoj domek? :( Quote
matinestka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Pepito ach Pepito .................. :bluepaw: Quote
pixie Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Piekny Pepe i wytworna Angielka piekna bylaby z nich para moze by je razem na allegro wystawic? p.s. nie znalazlam wieku Pepe..fakt watek dlugi nie przeszukalam..goniu czy wiadomo? a jego waga? tego kanapowca, ilez moze wazyc? jeszcze jedno.. odbior osobisty ze schroniska? czy to jakas pomieszanie watkow w mojej dogo/glowie Quote
erka Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Pixie może ty przyniesiesz szczęście temu piękniochowi, bo juz nie mam siły go podnosić! PEPE CHCE DO DOMU!!! :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Jeżeli chodzi o wiek Pepika - ok. 2-3 lat. Odbior osobisty pieska w schronisku. Waga - trudno określić, jakies 10kg? Quote
pixie Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Jeżeli chodzi o wiek Pepika - ok. 2-3 lat. Odbior osobisty pieska w schronisku. Waga - trudno określić, jakies 10kg? 10 kg?????:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: to nie jest to piesek nieduzy? tylko sredni? moje waza po 10 kg i przyznam ze noszenie ich na dluzsza mete nieco meczace to ilez on ma w klebie? az mi sie nie chce wierzyc, ze wazy 10 kg..oczyma duszy widzialam go ze starsza pania no..w mocno srednim wieku i ew na reku go noszaca gdy np pada, by futerka jedwabistego nie zabrudzil...hmmmmm a i wyczytalam ze kapitan, jednak nie osobisty odbior, trzymam kciuki by wszystko sie udalo, wiec bywa, ze pania Halina robi jednak odstepstwa od tej reguly, daje sie ublagac i..pieski jada w podroz? o charakterze nic nie napisalas..co wiadomo o Pepe, nie chce przekopywac sie przez ten dlugi watek, /wybacz prosze/ wiem ze kiedys mial juz prawie dom, ale gdzies po krancowo roznej stronie Polski na dolnym slasku czy jeszcze dalej... ..no i pamietam te historie z wymogami pani haliny Quote
g_o_n_i_a Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Pepe hop! Jak Kajtuś w tym tygodniu pojedzie do domku to Toba się zajmiemy. Quote
erka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Już tak sobie myślę, że może ten tytuł wątku jest winny temu, że Pepik tak długo czeka.:cool3: Po prostu brak "szlachetnych arystokratów" w tym kraju....:evil_lol: Quote
Recommended Posts