Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No jestem ...:oops: Witam :p... Babcia jest bardzo zdecydowana . juz by go chciala wziasc , ale dopiero od 20 sierpnia jest to mozliwe , tak na pewno , na stale .. :multi:... KarOla pisze o jakim problemie z transportem? czego on dotyczy ? moze da sie zalatwic , przeciez z Gdyni wiezlismy pieska do Krakowa i w ciagu kilku dni udalo nam sie zorganizowac transport .. Mysle ze jesli dojdzie do adopcji trzeba i tu cos zorganizowac . Od tak dawna Pepe czeka :-( mysle ze sie wreszcie doczekal .. tylko co dalej ? :roll:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:-( czyli raczej Pepe spedzi kolejne lata w schronisku ... chyba ze da sie cos pokombinowac ? :oops: a nie , to szukamy innego.:placz:

a tak na przyszlosc to by sie przydalo , zanim pieska sie komus poleci i dla niego dom znajdzie , powiedziec ze tylko odbior osobisty , bo takie jest zyczenie kierownictwa i ustalone przez nich przepisy innej opcji zabraniaja ..

Posted

Re-a to moja wina. :oops: Ja nie czytałam całego wątku. Pepik jest śliczny i wydawał mi się pasujący mniej więcej do wymogów Babci. Nie wiedziałam, że psa trzeba odebrać osobiście, myślałam tylko, że kierownictwo nie zgadza się na transport wiązany.

Posted

Ja po części rozumiem postawę kierownictwa, ale w przypadku Pepika - może ktos mógłby go wziąć na siebie - on tyle czeka. Przeciez liczyc na to że akurat ktoś z Rzeszowa go weźmie - to mało prawdopodobne. Pomyslcie. On jest na allegro, na 4łapy, na eurocity. na aaaby. I nic. Raz ktos go chciał adoptowac i tez cos nie wyszło, nawet nie pamiętam co.
Szkoda psiaka. Dziewczyny ruszcie głowami - może cos wymyslicie dla jego dobra.

Posted

W gore przystojniaku!!!!

A jeżeli chcecie coś działac - nie przekonujcie mnie, ze to jest dobre miejsce. Przekonajcie P. Haline. Inaczej sie rozmawia z 15 - latka, a inaczej z osoba dorosłą!!

Posted

No tak . hop .. i co dalej? czekac jak sie znajdzie ktos na miejscu kto bedzie go chcial adoptowac ? to tak sobie moze hopac i kilka lat , az sie zestarzeje i nikt go chcial juz nie bedzie .. :-( No coz.. stracil Pepe dobry domek i milosc , jak kiedys inny psiak z tego schronu ..:-(, ale tym bardziej mu zycze by szybko go znalazl..:glaszcze:

Posted

A co innego moge robić? Pepuś jest poogłaszany, na Allegro tylko obserwują aksamitka, ale sie nikt nie odzywa...
Gdyby jeszcze byl ktoś chętny - może transport dałoby sie załatwić. Okazało się, ze P. Halina poprzez transport puszcza niewidomego Kapitana, to Pepa może tez puści - tylko dobry domek potrzebny!