matinestka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 ooooo Pepito!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :bluepaw: Quote
Beata J. Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 wznowiona aukcja Pepika http://www.allegro.pl/item151919463_pepik_sliczny_piesek_o_wygladzie_arystokraty.html Quote
Beata J. Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 straszna tu cisza u ciebie Pepiku :-( Quote
g_o_n_i_a Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 On tak chciałby mieć juz swój domek... Quote
Kati Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Taką ma radosną minkę - naprawdę nikt nie chce takiego wspaniałego psa :( Quote
erka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ja nie rozumiem, czy on jakiś zaczarowany jest, czy w tym schronisku nie ma zadnych adopcji?:confused: Quote
ewatr Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 erka napisał(a):Ja nie rozumiem, czy on jakiś zaczarowany jest, czy w tym schronisku nie ma zadnych adopcji?:confused: sa adopcje ...............wygląda na to że Pepe czeka na tego jedynego człowieka :oops: a tak faktycznie to on w boksie jest prawie niezauważalny taki spokojny , cichy , malutki , śliczny piesio ....trzeba sie dopiero zatrzymac - czas mu poswiecić żeby odkryc jego prawdziwe ja ..................jak to w życiu :oops: Quote
erka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ja tylko mam nadzieję, że przez następny rok nie będę musiała podnosic tego wątku .:icon_roc: Quote
Beata J. Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 erka napisał(a):Ja tylko mam nadzieję, że przez następny rok nie będę musiała podnosic tego wątku .:icon_roc: ja też chciałabym zaglądać do niego ale w dziale- W NOWYM DOMKU. Na allegro zawsze znajdzie się jakiś obserwator, ale efektów brak Quote
kathie Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 nie chce mi się wierzyć, że tak piękny pies wciąż czeka a jednak... Quote
pajunia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Sorry, moj domek nie wypalil. Ten pies ma naprawde pecha. Szukamy nastepnego:placz: Quote
Beata J. Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 tak od dość dawna jest na allegro tutaj wznowiona aukcja http://www.allegro.pl/item155960922_pepik_sliczny_piesek_o_wygladzie_arystokraty.html Quote
g_o_n_i_a Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 W gore hop!! A Pepe nadal jest uśmiechniętym psiakiem. Nie wiem czy on nas rozpoznaje czy w ogole jest taki optymistyczny, ale raczej to pierwsze, bo dopiero po kilku odwiedzinach zrobil sie w stosunku do nas taki wesoły. Mordka się uśmiecha, ogonek w ruchu... Nadal nie traci wiary w ludzi, taki kochany psiak... Quote
ewatr Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Gonia ma racje on chyba nas poznaje :multi: bo zachowuje sie bardzo przyjaznie i radosnie to naprawde wspaniały piesek i bardzo ładny i tyle czasu bez domu :shake: Quote
ewatr Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Pepik sie rozkreca coraz bardziej :loveu: cieszy sie juz całym soba , malenki kuferek mało mu ze szczescia nie odpadnie , wystarczy stanac przy jego boksie na chwile a Pepe zaczyna swój taniec szczęscia aż miło popatrzeć :lol: kto da Pepikowi dom :oops: Quote
erka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 No cóż, będziemy go podnosic do skutku.:roll: Quote
Recommended Posts