Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

erka napisał(a):
Ja nie rozumiem, czy on jakiś zaczarowany jest, czy w tym schronisku nie ma zadnych adopcji?:confused:

sa adopcje ...............wygląda na to że Pepe czeka na tego jedynego człowieka :oops:

a tak faktycznie to on w boksie jest prawie niezauważalny taki spokojny , cichy , malutki , śliczny piesio ....trzeba sie dopiero zatrzymac - czas mu poswiecić żeby odkryc jego prawdziwe ja ..................jak to w życiu :oops:

Posted

erka napisał(a):
Ja tylko mam nadzieję, że przez następny rok nie będę musiała podnosic tego wątku .:icon_roc:

ja też chciałabym zaglądać do niego ale w dziale- W NOWYM DOMKU. Na allegro zawsze znajdzie się jakiś obserwator, ale efektów brak

Posted

W gore hop!!
A Pepe nadal jest uśmiechniętym psiakiem. Nie wiem czy on nas rozpoznaje czy w ogole jest taki optymistyczny, ale raczej to pierwsze, bo dopiero po kilku odwiedzinach zrobil sie w stosunku do nas taki wesoły. Mordka się uśmiecha, ogonek w ruchu... Nadal nie traci wiary w ludzi, taki kochany psiak...

Posted

Gonia ma racje on chyba nas poznaje :multi:
bo zachowuje sie bardzo przyjaznie i radosnie
to naprawde wspaniały piesek i bardzo ładny i tyle czasu bez domu :shake:

Posted

Pepik sie rozkreca coraz bardziej :loveu:

cieszy sie juz całym soba , malenki kuferek mało mu ze szczescia nie odpadnie , wystarczy stanac przy jego boksie na chwile a Pepe zaczyna swój taniec szczęscia aż miło popatrzeć :lol:

kto da Pepikowi dom :oops: