Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pepiku kochany, ja to już nie dość że sklerotyczka to ślepa się robię. Nie zauważyłam twojej aukcji i wystawiłam ponownie....Zatem Pepik na allegro ma 2 identyczne aukcje :evil_lol:

Posted

Beata J. napisał(a):
Pepiku kochany, ja to już nie dość że sklerotyczka to ślepa się robię. Nie zauważyłam twojej aukcji i wystawiłam ponownie....Zatem Pepik na allegro ma 2 identyczne aukcje :evil_lol:

a co tam jak szaleć Ciotka to szaleć :evil_lol:

podwójna szansa na dom ;)

Posted

Pepe ma lepszy humor :multi:

jak podchodzi sie do jego boksu to znowu wita każdego radosnie machając puszystym ogonem i czekając na smaczka z utesknieniem w oczach :p

gdzie ten dom dla arystokraty :-(

Posted

Dziewczyny, ile lat ma Pepik, i ile w klebie.? I troche o jego historii i charakterze.
Taki dlugi ten watek, ze nie dam rady sie przebijac przez caly. Czy sa jeszcze gdzies na watku zdjecia Pepika ( oprocz tego z pierwszej strony)
Dajcie mi tez linka do waszej strony schroniskowej. Wciaz zapominam , a zapomnialam w faworytach umiescic.
Dzieki

Posted

Pajuniu, może Ty pomożesz w końcu znaleźć mu dom.:lol: Bo juz nie mogę patrzeć na to "Pepiku do góry".
Taki piekny pies, a tak nie ma szczęścia.:shake:

Posted

Pajunia:loveu: dziekujemy za zainteresowanie postaram sie powiedzieć co wiem :

1.to jest adres rzeszowskiej strony
/ ale ona była zaatakowana :mad: przez hakerów i jest tworzona od nowa dlatego nie ma na niej jeszcze odtworzonych wszystkich wiadomości ani wystawoinych wszystkich psiaków/

http://www.rsoz.superhost.pl/

2. prosze o to wiecej fotek Pepika

Patrzcie jaki jestem piękny!

3.moja wiedza o Pepe ;)

Pepe ma podobno 5-6 lat od 4 lat przebywa w schronisku ,

psiak nie jest w żadnym razie agresywny ale nie mozna go np.wziąść za boki na ręce bo może chapnąć za ręke ......musi to wynikać z jego wcześniejszych przeżyć o których nic nie wiemy :shake:
dlatego tez odpada dom z małymi dziećmi ..........mimo arystokratycznego wyglądu nie lubi wyczesywania i wykonywanych zabiegów pielegnacyjnych przy jego sierści

a poza tym Pepe jest przesliczny , pogodny , towarzyski i do ludzi i do innych psów / w boksie zgadzaja sie w trzy psy /
wymaga odpowiedzialnej adopcji a wszystko będzie się układało dobrze :lol:

jeżeli chodzi o adopcje to wiadomo wszem i wobec ;) ,że szefowa Kundelka preferuje oddawanie psiaka bezposrednio potencjalnemu właścicielowi dlatego jakby sie coś miało na " rzeczy " to trzeba wczesniej z Nia ustalić czy zaakceptuje możliwość wyjazdu psiaka na zamiejscowe czy zagraniczne wojaże , aby nie potrzebnie nie wzbudzać nadzieji u ludzi którzy by chcieli Pepika wziążć do siebie :p

jakby trzeba sie coś wiecej dowiedziec to postaramy sie dopytać w schronisku