matinestka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Pepuś do góry!!!!!!!!!!!!!!!! :bluepaw: Quote
Beata J. Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 wznowiłam aukcję Pepika http://www.allegro.pl/show_item.php?item=144123741 Pepiku, trzymam kciuki, niech Ci się poszczęści Quote
Beata J. Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Pepiku kochany choć na nocny spacerek Quote
matinestka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Pepuś do góry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bluepaw: Quote
aisaK Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Ja się pytam: co taka piekność, taki Pepik robi jeszcze w schronie??? Quote
Beata J. Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Pepiku kochany, ja to już nie dość że sklerotyczka to ślepa się robię. Nie zauważyłam twojej aukcji i wystawiłam ponownie....Zatem Pepik na allegro ma 2 identyczne aukcje :evil_lol: Quote
ewatr Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Beata J. napisał(a):Pepiku kochany, ja to już nie dość że sklerotyczka to ślepa się robię. Nie zauważyłam twojej aukcji i wystawiłam ponownie....Zatem Pepik na allegro ma 2 identyczne aukcje :evil_lol: a co tam jak szaleć Ciotka to szaleć :evil_lol: podwójna szansa na dom ;) Quote
erka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Zawsze zaglądam na wątek Pepika z nadzieją, że nie zobacze więcej "Pepiku hop w górę", a tu niestety .:-( Quote
ewatr Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 niestety :shake: Pepe siedzi w boksie z kolegami i wcale mu nie jest do śmiechu teraz szybko sie ciemno robi nawet spacerków ma mniej po wybiegu :-( Quote
ewatr Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Pepe ma lepszy humor :multi: jak podchodzi sie do jego boksu to znowu wita każdego radosnie machając puszystym ogonem i czekając na smaczka z utesknieniem w oczach :p gdzie ten dom dla arystokraty :-( Quote
matinestka Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Pepuś tak bardzo chce polizać swojego Właściciela po Dłoni ......... :bluepaw: Quote
pajunia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Dziewczyny, ile lat ma Pepik, i ile w klebie.? I troche o jego historii i charakterze. Taki dlugi ten watek, ze nie dam rady sie przebijac przez caly. Czy sa jeszcze gdzies na watku zdjecia Pepika ( oprocz tego z pierwszej strony) Dajcie mi tez linka do waszej strony schroniskowej. Wciaz zapominam , a zapomnialam w faworytach umiescic. Dzieki Quote
erka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Pajuniu, może Ty pomożesz w końcu znaleźć mu dom.:lol: Bo juz nie mogę patrzeć na to "Pepiku do góry". Taki piekny pies, a tak nie ma szczęścia.:shake: Quote
pajunia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Nie chce wzbudzac nadzieii, ale wyslalam zdjecia Pepika pani, ktora szuka pieska i podobno sie zainteresowala. Ma do mnie zadzwonic. Zobaczymy`? Quote
ewatr Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Pajunia:loveu: dziekujemy za zainteresowanie postaram sie powiedzieć co wiem : 1.to jest adres rzeszowskiej strony / ale ona była zaatakowana :mad: przez hakerów i jest tworzona od nowa dlatego nie ma na niej jeszcze odtworzonych wszystkich wiadomości ani wystawoinych wszystkich psiaków/ http://www.rsoz.superhost.pl/ 2. prosze o to wiecej fotek Pepika Patrzcie jaki jestem piękny! 3.moja wiedza o Pepe ;) Pepe ma podobno 5-6 lat od 4 lat przebywa w schronisku , psiak nie jest w żadnym razie agresywny ale nie mozna go np.wziąść za boki na ręce bo może chapnąć za ręke ......musi to wynikać z jego wcześniejszych przeżyć o których nic nie wiemy :shake: dlatego tez odpada dom z małymi dziećmi ..........mimo arystokratycznego wyglądu nie lubi wyczesywania i wykonywanych zabiegów pielegnacyjnych przy jego sierści a poza tym Pepe jest przesliczny , pogodny , towarzyski i do ludzi i do innych psów / w boksie zgadzaja sie w trzy psy / wymaga odpowiedzialnej adopcji a wszystko będzie się układało dobrze :lol: jeżeli chodzi o adopcje to wiadomo wszem i wobec ;) ,że szefowa Kundelka preferuje oddawanie psiaka bezposrednio potencjalnemu właścicielowi dlatego jakby sie coś miało na " rzeczy " to trzeba wczesniej z Nia ustalić czy zaakceptuje możliwość wyjazdu psiaka na zamiejscowe czy zagraniczne wojaże , aby nie potrzebnie nie wzbudzać nadzieji u ludzi którzy by chcieli Pepika wziążć do siebie :p jakby trzeba sie coś wiecej dowiedziec to postaramy sie dopytać w schronisku Quote
matinestka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Pepuś o sobie przypomina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WCIąż CZEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bluepaw: Quote
Recommended Posts