g_o_n_i_a Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Cocia gonia dzisiaj odwiedzila Pepusia, Pepik merdal ogonkiem do Cioci Goni i kazał ucałować wszystkich :multi: Quote
Toska Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Cocia gonia dzisiaj odwiedzila Pepusia, Pepik merdal ogonkiem do Cioci Goni i kazał ucałować wszystkich :multi: i pewnie jeszcze przekazać , że domek by się przydał Pepikowi bardzo !!! Quote
supergoga Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Czekamy na domek dla Pepusia - i miziamy wirtualnie psiaka tam gdzie lubi i tak jak lubi. Quote
g_o_n_i_a Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Ciocia gonia już wraca do Pepusia. :loveu: Hop Kochanie! Quote
Madzika Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 hopsa na gore a co allegro nie dalo zadnego odzewu trudno uwierzyc:roll::shake::shake: Quote
supergoga Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Na allegro 3 gapiów - ja juz tez na któryms wątku pisałam, że bym tych gapiów :mad: . Pisze wyraźnie, żeby sie nie gapić, ale gdzie tam - gapia sie jak nic. A domku nie proponują. Ale poczekajmy, może konsultacje rodzinne, może pokazują sobie. Czasem raz nie wystarczy trzeba 2-3 razy wystawić. Będziemy wystawiać do skutku - do domku. Quote
g_o_n_i_a Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Ojejcia :( No to ja trzymam kciuki zeby ktoś z gapiów jakos zareagował... :kciuki: Quote
Toska Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Toska'] piękny Pepik nadal szuka domku !!!spójrzcie , jakie to śliczności psiak !!! Quote
g_o_n_i_a Posted May 5, 2006 Author Posted May 5, 2006 Pepciu, czy ktoś się w Tobie zakocha? Przecież jesteś taki cudny, taki maleńki i przestałes się już domagać człowieka, czyżbyś przestał wierzyć, ze szczęście nadzejdzie? :( Quote
g_o_n_i_a Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Pomożemy Pepikowi, ale on w schronisku jest taki smutny... Jakby przestał wierzyć, ze kiedyś znajdzie szczęscie... :( Quote
Madzika Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Nie tracmy nadzieji jest przeciez w gazecie wiec moze ktos... Quote
g_o_n_i_a Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Madzika napisał(a):Nie tracmy nadzieji jest przeciez w gazecie wiec moze ktos... Musi się przecież ktoś znaleźć... W każdym razie ja Pepikowi jak szukałam domku, tak nadal będe szukac. Quote
xxxx52 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 czy moglby Pepik jechac razem Z "kruszynka"?PozdrawiamR:V Quote
g_o_n_i_a Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 xxxx52 napisał(a):czy moglby Pepik jechac razem Z "kruszynka"?PozdrawiamR:V A czy mogłabys zatelefonować do P. Halinki? Mysle, ze nic nie bedzie stac na przeszkodzie, ale warto sie dopytac... A ja jutro bede wiedziec czy Kora mogłaby pojechać odrazu do Warszawy czy najpierw do Lublina i z Lublina do Poznania... Znajdziemy jej stransport. Quote
supergoga Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 xxxx52 - dzięki za wiadomość i odpowiedx, ale przeciez wszyscy chca to wiedzieć, napisz nam w watku, nie tylko do mnie. Psy z dogo traktujemy jak nasze, chyba sie nie mylę. Ich los bardzo nas interesuje. Czy maja domki, dokąd jadą, gdzie będą? Martwimy sie o nie, staramy sie pomóc te domki znaleźć, chyba to nie jest dziwne, że wszystko nas wszystkich interesuje. Quote
Recommended Posts