g_o_n_i_a Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Jakby cos, to ja jestem niewinna - nic nie obserwuje. Mogliby zadzwonic, a nie... :shake: Quote
erka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Tak właśnie często jest,że szukamy intensywniej domków dla różnych strasznych bid, myśląc,że te urodziwe sobie jakoś poradzą. A tu sie okazuje,że nie.... Mam nadzieję, że w końcu ktos zauważy tego piękniocha. Quote
g_o_n_i_a Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
erka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Zupełnie nie rozumiem, on sie nikomu nie podoba, czy sa jakieś inne przeszkody w adopcji?:shake: Quote
ewatr Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 nic nie jest mi wiadome o przeszkodach w adopcji ale dla pewnosci jeszcze sie dopytam :oops: Quote
g_o_n_i_a Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Biedny Pepe... Dochodzę do wniosku, ze on po prostu zaczął mnie poznawać. Na moj widok ogon w ruch, pych się smieje i te oczy z nadzieją "zabierzesz mnie stąd? Tyle czekam..." Po dłuższych mizianiach przez kratę Pepik zaczyna zczepiać, niby to podwarkuje troszke, niby jest zły, łapie troszke za palce, no ale jak się zabiera rękę to patrzy i jakby chciał powiedzieć "przecież to nie na poważnie, chcę się tylko bawić" i znow przymila się do krat i chce mizianka. Kochane psisko... Quote
Toska Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 caly czas nie mogę pojąć:shake: , jak taki piękny psiak:loveu: może tak dlugo czekać w schronie ? tyle innych , mniej pięknych piesów znalazlo domy a cudny Pepe wciąż czeka ..... Quote
g_o_n_i_a Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 O ile mnie pamięć nie myli, Supergoga go nam wystawia na Allegro. Quote
supergoga Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Pepe jest cały czas na allegro i nie tylko. Ma 4 gapiów - poprzednio miał 6. I co - kurcze i nic. Co ci ludzie sie tak gapią - niech do muzeum idą sie pogapisć, tu super psiak na dom czeka. Quote
supergoga Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Dziś ktoś złożył ofertę na Pepe, a ponieważ nie miałam żadnej informacji o nawiązaniu kontaktu przed oferta, napisałam o tym i usunęłam ofertę. Dostałam właśnie takiego emaila: PROSZE pani pana bardzo chce zaadoptować pepe mieszkam na wsi mam duże podwurko pięknie ogrodzone duży dom bo piesek zamieszkał by z nami mam dzieci które go pragną i dadzą mu dom miłość przyjażń i zawsze pełną miseczke karmy prosze o odpis co mam zrobić by przekonać państwa o dobej intencji że ten piesek da miłość dzieciom a my jemu Adres emailowy: [email protected] Napisałam, że decyzję w sprawie adopcji Pepe podejmuje opiekun z ramienia schroniska. Ale może Goniu, napiszesz coś do tych Państwa, w sprawie Pepe i dalej już popilotujecie sprawę, bo ja wiele więcej nie zrobię. A może to jest dom dla niego - nie wiem. Napiszcie i dajcie nam znać. Quote
g_o_n_i_a Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Dzięki, już piszemy i przejmujemy sprawe ;-) Jakby sie cos dzialo tzn ruszylo w sprawie Pepika, to będę pisać. Quote
supergoga Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Miałam już od nich 3 emaile w sprawie Pepe, jakos tak dziwnie. Sama nie wiem, co o tym myśleć, czy to żarty czy komus bardzo zależy. Czekam na wieści Quote
g_o_n_i_a Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Trzy maile, ale w sprawie roznych pieskow? Ja i tak na samą mysl o wsi to troche sie juz boje. A bez odbioru osobistego psa sie nie obejdzie, wiec ja sie tak nie martwie. Quote
supergoga Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Te 3 emaile były w sprawie Pepe tylko - ale tak jak pisałam, takie dziwne były, więc nie wiem, zobaczymy. Takie niecierpliwe jakieś. Diabli wiedzą. Quote
g_o_n_i_a Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Dostalam wiadomosc, zaraz wkleje. Troche mi sie to nie podoba, bo: 1. Odległość 2. Wiek dzieci 3. Obecnosc innego, większego psa No, ale to moze są tylko obwawy Pepciowi wcale nie sprzyja to, ze nadal jest w schronisku. Zbliża się jesien, zima... Jest coraz brzydsza pogoda, pada. Pepe znowu ma okropne kołtuny... Czy naprawde nie ma dla niego miejsca na kanapie? :( Quote
g_o_n_i_a Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Dostalam odpowiedź w sprawie Pepika "Prosze pani mieszkam na wsi w świętokrzyskim mam duży ogród podwórko i ładny dom od dawna kocham psy obecnie mam owczarka piękny duży i mądry piesek biega luzem po podwórku w dzień jest w kojcu bo niestety uwielbia zabawy a jest bardzo silny i dzieci sie boją że je podrapie a mam małe dzieci od10l do4l i mają dziwne pomysły na zabawe z cezarem a on też ma swoje zdanie, pragnę zaadoptować pieska który zamieszka z nami w domu i pokocha moje dzieci jak one jego " Troszke sie juz obawiam, ale zobaczymy jeszcze. Quote
Recommended Posts