Beata J. Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Trochę jestem opóźniona w działaniach na dogo, ale mam nadzieję że po weekendzie Pepe będzie w necie. Co do szefowej Kundelka to myślę, że to dobrze o niej świadczy, że nie oddaje psiaków za przeproszeniem pierwszej lepszej osobie, choć z drugiej strony pewnie są tacy co się zniechęcają Quote
Beata J. Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Pepik na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=139872486 Jak cos jest do poprawki, to proszę o sugestie Quote
ewatr Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='Beata J.']Pepik na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=139872486 Jak cos jest do poprawki, to proszę o sugestie super :multi: napisane nic dodać nic ująć a to dla Beatki od Pepe :buzi: / żeby nie było , że to ciągle ja :evil_lol: / Quote
Beata J. Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 fakt, całowanie się ciągle z tą samą kobietą może być nudne, żeby nie powiedzieć obrzydliwe :evil_lol: Nie jeden facet pewnie by przyznał rację :evil_lol: Quote
Beata J. Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Pepik na allegro to ma wzięcie. Oglądają go, żeby jeszcze tak w ofertach domków się prześcigali............No cóż pomarzyć można Quote
Beata J. Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Dostałam dzisiaj zapytanie o Pepika. Nie jest to niestety propozycja domku, ale pozwolę sobie przytoczyć to zapytanie: "czy Pepika badał weterynarz? Taka reakcja na dotyk może być objawem nie tylko przejść, ale i choroby! " Quote
ewatr Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Pepe jest pod stała opieka weterynaryjną i nie stwierdzono żadnych objawów chorobowych / nic mi o tym nie wiadomo :shake: / Quote
Beata J. Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 odpowiedziałam podobnie, ale wolałam to potwierdzić Quote
evita. Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ogłoszenie o Pepiku ukaże się w najbliższy piątek w Anonsach Podkarpackich :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
matinestka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Pepito Pepito!! kto odda się wraz z Tobą w wir szaleństwa??? :) MIZIANKO I CIEPLUCHNE BUZIALE BAAAAAAARDZO WSKAZANE!!!:) :loveu: :bluepaw: Quote
ewatr Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 evita. napisał(a):Ogłoszenie o Pepiku ukaże się w najbliższy piątek w Anonsach Podkarpackich :kciuki: :kciuki: :kciuki: dziekujemy :Rose: w imieniu Pepe Quote
ewatr Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Pepus juz nie utyka :multi: bardzo garnie sie do chrupeczek i do człowieka ....... machając mocno swoim puchaty ogonkiem :multi: Quote
matinestka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Pepuś.....:nono: gdzie TY tak siechowasz po tyłach co ???? oj PEPITO HOPSALALA!!!!! DO GÓRY !!! :):):) :bluepaw: Quote
Recommended Posts