Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

alicjo... zaciskamy kończyny górne chwytne, choć wiem że to zbędne- bo nasz wet wyprowadzi Twoją sierotke na prostą... tydzień leczonka i po sprawie!! hehe...a Ty troszkę uważaj na tego swojego potforka, bo jak mu sie krzywda stanie :mad:... i pozdrów weta od nas- my tam rzadko ostatnio bywamy- bo Klocek tylko śpi i śpi, więc nie ma gdzie się kontuzjować...:razz:

Posted

[quote name='paula_z']Dobranoc Alu :bye: Porob fotki przebierancom :cool3:porobione

[quote name='Vectra']i zapraszam na gg :cool3: :loveu: :loveu:oki

[quote name='malawaszka']hahaha Alu a za kogo się przebierasz??? :evil_lol: noo i nie pij tam za dużo :nono: :evil_lol::pza Ważkę:evil_lol:

[quote name='aga1215']właśnie - za kogo???:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Anka12']Ceść Ala
Byłam przeczytałam i życzę miłego baliku:cool3:
A jak z Ozzym już lepiej:???: Napisz jak po wizycie u wetapo balu boleją mnie nogi......

[quote name='Kate I Luka']Hej Alu...
Jak tam nasz ciapciuś? Lepiej?
I nie zgub bucika na balu... bo jak Cezary go nie znajdzie to co będzie?....buciki mam ....oba

[quote name='barbara.h']no i ja też czekam na wieści :loveu:;)

[quote name='anetta']Hello Alcia :P

Prosze wygmiziac poszkodowanego mordulca :glaszcze:wymiziany

[quote name='Pysia']Ładne halo :p Na bale się chodzi bez Cezarego? :mad:wolę młodszych:evil_lol:

[quote name='zuzolandia']Witanko balowa Alicjo ;-) bedziesz w krainie czarów ???
A jak tam Ozzulek ? juz lepiej mam nadzieje ;-)
Buziaczki
witam

[quote name='Behemot']No i jak tam mordulec kochanany???;)

[quote name='Vectra']czekam na relacje z przebiegu wizyty u weta :) witaj mamuśka;)

No i niestety nie obyło się bez antybiotyku , mamy amoksiklaw ...ale za to nie będe musiała męczyć płukaniem .
W sobotę jedziemy na kontrolę .Paskudnie się tam zbiera takie brzydkie cóś.
Poza tym miałam dziś siad plackaty na ulicy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Przed wizytą u weta chodziliśmy z Ozzym sobie po trawce i Cezar wyszedł już z auta .Ozzy jak go zobaczył pociągnął mnie na piasku na ulicy i jechałam na butach:evil_lol:....a ze ja nieobyczajna w takich butach ...bo praktycznie stosuję na nogi traperki więc klapłam .....a TZ zapytał ...a ty co robisz:angryy:

Posted

Gosia>>>;2784793 napisał(a):
Co z małym Ozzulkiem?
;)będzie oki

[quote name='evaxon']czesc Ozzulkicześć Ewcia

[quote name='clockwork']alicjo... zaciskamy kończyny górne chwytne, choć wiem że to zbędne- bo nasz wet wyprowadzi Twoją sierotke na prostą... tydzień leczonka i po sprawie!! hehe...a Ty troszkę uważaj na tego swojego potforka, bo jak mu sie krzywda stanie :mad:... i pozdrów weta od nas- my tam rzadko ostatnio bywamy- bo Klocek tylko śpi i śpi, więc nie ma gdzie się kontuzjować...:razz:tym razem nie pojechaliśmy do Budzika , mieliśmy ograniczenia czasowe i na 100% nie zdążylibyśmy do 17...więc odwidziliśmy znajomą panią wet w Rybniku;).Ale zaciskanie kończyn zawsze mile widziane ...bo zawsze się przydaje.
Dziękujemy:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
No i niestety nie obyło się bez antybiotyku , mamy amoksiklaw ...ale za to nie będe musiała męczyć płukaniem .
Poza tym miałam dziś siad plackaty na ulicy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Przed wizytą u weta chodziliśmy z Ozzym sobie po trawce i Cezar wyszedł już z auta .Ozzy jak go zobaczył pociągnął mnie na piasku na ulicy i jechałam na butach:evil_lol:....a ze ja nieobyczajna w takich butach ...bo praktycznie stosuję na nogi traperki więc klapłam .....a TZ zapytał ...a ty co robisz:angryy:

To pozdrowionka dla Ozzulka. Szybkiego gojenia się ranki życzę ;)
Amoksiklaw też brałam, ale ludziową wersję :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='Kate I Luka']To pozdrowionka dla Ozzulka. Szybkiego gojenia się ranki życzę ;)
Amoksiklaw też brałam, ale ludziową wersję :cool3: :cool3: :cool3:
;)no my też mamy ludzką

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']porobione
To czekamy :cool3:

Oj, bidulek Ozzulek :glaszcze: Trzymam kciuki za szybkie pozbycie sie paskuda :kciuki:

Poza tym miałam dziś siad plackaty na ulicy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
.....a TZ zapytał ...a ty co robisz:angryy:

Hahahaha :grin:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

Hhihihi...zachciało się elegancko ubrać to są efekty:diabloti: