Anja33 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Ceść Ala Byłam przeczytałam i życzę miłego baliku:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: A jak z Ozzym już lepiej:???: :???: Napisz jak po wizycie u weta Quote
Kate I Luka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Hej Alu... Jak tam nasz ciapciuś? Lepiej? I nie zgub bucika na balu... bo jak Cezary go nie znajdzie to co będzie?.... Quote
anetta Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Hello Alcia :P Prosze wygmiziac poszkodowanego mordulca :glaszcze: Quote
Pysia Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Ładne halo :p Na bale się chodzi bez Cezarego? :mad: Quote
zuzolandia Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Witanko balowa Alicjo ;-) bedziesz w krainie czarów ??? A jak tam Ozzulek ? juz lepiej mam nadzieje ;-) Buziaczki Quote
Vectra Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 czekam na relacje z przebiegu wizyty u weta :) witaj mamuśka Quote
clockwork Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 alicjo... zaciskamy kończyny górne chwytne, choć wiem że to zbędne- bo nasz wet wyprowadzi Twoją sierotke na prostą... tydzień leczonka i po sprawie!! hehe...a Ty troszkę uważaj na tego swojego potforka, bo jak mu sie krzywda stanie :mad:... i pozdrów weta od nas- my tam rzadko ostatnio bywamy- bo Klocek tylko śpi i śpi, więc nie ma gdzie się kontuzjować...:razz: Quote
Alicja Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='paula_z']Dobranoc Alu :bye: Porob fotki przebierancom :cool3:porobione [quote name='Vectra']i zapraszam na gg :cool3: :loveu: :loveu:oki [quote name='malawaszka']hahaha Alu a za kogo się przebierasz??? :evil_lol: noo i nie pij tam za dużo :nono: :evil_lol::pza Ważkę:evil_lol: [quote name='aga1215']właśnie - za kogo???:evil_lol::evil_lol: [quote name='Anka12']Ceść Ala Byłam przeczytałam i życzę miłego baliku:cool3: A jak z Ozzym już lepiej:???: Napisz jak po wizycie u wetapo balu boleją mnie nogi...... [quote name='Kate I Luka']Hej Alu... Jak tam nasz ciapciuś? Lepiej? I nie zgub bucika na balu... bo jak Cezary go nie znajdzie to co będzie?....buciki mam ....oba [quote name='barbara.h']no i ja też czekam na wieści :loveu:;) [quote name='anetta']Hello Alcia :P Prosze wygmiziac poszkodowanego mordulca :glaszcze:wymiziany [quote name='Pysia']Ładne halo :p Na bale się chodzi bez Cezarego? :mad:wolę młodszych:evil_lol: [quote name='zuzolandia']Witanko balowa Alicjo ;-) bedziesz w krainie czarów ??? A jak tam Ozzulek ? juz lepiej mam nadzieje ;-) Buziaczki witam [quote name='Behemot']No i jak tam mordulec kochanany???;) [quote name='Vectra']czekam na relacje z przebiegu wizyty u weta :) witaj mamuśka;) No i niestety nie obyło się bez antybiotyku , mamy amoksiklaw ...ale za to nie będe musiała męczyć płukaniem . W sobotę jedziemy na kontrolę .Paskudnie się tam zbiera takie brzydkie cóś. Poza tym miałam dziś siad plackaty na ulicy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Przed wizytą u weta chodziliśmy z Ozzym sobie po trawce i Cezar wyszedł już z auta .Ozzy jak go zobaczył pociągnął mnie na piasku na ulicy i jechałam na butach:evil_lol:....a ze ja nieobyczajna w takich butach ...bo praktycznie stosuję na nogi traperki więc klapłam .....a TZ zapytał ...a ty co robisz:angryy: Quote
Alicja Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Gosia>>>;2784793 napisał(a):Co z małym Ozzulkiem?;)będzie oki [quote name='evaxon']czesc Ozzulkicześć Ewcia [quote name='clockwork']alicjo... zaciskamy kończyny górne chwytne, choć wiem że to zbędne- bo nasz wet wyprowadzi Twoją sierotke na prostą... tydzień leczonka i po sprawie!! hehe...a Ty troszkę uważaj na tego swojego potforka, bo jak mu sie krzywda stanie :mad:... i pozdrów weta od nas- my tam rzadko ostatnio bywamy- bo Klocek tylko śpi i śpi, więc nie ma gdzie się kontuzjować...:razz:tym razem nie pojechaliśmy do Budzika , mieliśmy ograniczenia czasowe i na 100% nie zdążylibyśmy do 17...więc odwidziliśmy znajomą panią wet w Rybniku;).Ale zaciskanie kończyn zawsze mile widziane ...bo zawsze się przydaje. Dziękujemy:p Quote
Kate I Luka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] No i niestety nie obyło się bez antybiotyku , mamy amoksiklaw ...ale za to nie będe musiała męczyć płukaniem . W sobotę jedziemy na kontrolę .Paskudnie się tam zbiera takie brzydkie cóś. Poza tym miałam dziś siad plackaty na ulicy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Przed wizytą u weta chodziliśmy z Ozzym sobie po trawce i Cezar wyszedł już z auta .Ozzy jak go zobaczył pociągnął mnie na piasku na ulicy i jechałam na butach:evil_lol:....a ze ja nieobyczajna w takich butach ...bo praktycznie stosuję na nogi traperki więc klapłam .....a TZ zapytał ...a ty co robisz:angryy: To pozdrowionka dla Ozzulka. Szybkiego gojenia się ranki życzę ;) Amoksiklaw też brałam, ale ludziową wersję :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Alicja Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='Kate I Luka']To pozdrowionka dla Ozzulka. Szybkiego gojenia się ranki życzę ;) Amoksiklaw też brałam, ale ludziową wersję :cool3: :cool3: :cool3: ;)no my też mamy ludzką Quote
Kate I Luka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)no my też mamy ludzką aaaa, myślałam że jest też psiowa wersja :p Quote
Kati Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Biedny Ozzulec, taki chorowity, ale to dzielny chłopak, szybko wyzdrowieje. Quote
Vectra Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 .a TZ zapytał ...a ty co robisz:angryy: hahahahaha cóż za współczucie :evil_lol: Quote
Gosia>>> Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Vectra']hahahahaha cóż za współczucie :evil_lol: u TZtów to normalne:evil_lol: Quote
Paula Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']porobione To czekamy :cool3: No i niestety nie obyło się bez antybiotyku , mamy amoksiklaw ...ale za to nie będe musiała męczyć płukaniem . W sobotę jedziemy na kontrolę .Paskudnie się tam zbiera takie brzydkie cóś. Oj, bidulek Ozzulek :glaszcze: Trzymam kciuki za szybkie pozbycie sie paskuda :kciuki: Poza tym miałam dziś siad plackaty na ulicy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: .....a TZ zapytał ...a ty co robisz:angryy: Hahahaha :grin: Quote
malawaszka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pza Ważkę:evil_lol: phi!!! :obrazic: noo i :klacz: za "wypadeczek" :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 haha zimy nie ma a Ala juz na tyłku ląduje:evil_lol: Quote
tygra Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 dowcipny ten Twój TZ :) :) - było powiedzieć - wiesz nogi mnie bolą to sobie troszkę posiedzę :) Quote
sota36 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Ala pogadaj z tym Waszym modrulcem - jajeczka se robi, cy co? No kurde lebele - zdrowy ma byc! Ty tez! A w zasadzie Twoje siedzisko! Quote
LAZY Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] No i niestety nie obyło się bez antybiotyku , mamy amoksiklaw ...ale za to nie będe musiała męczyć płukaniem . W sobotę jedziemy na kontrolę .Paskudnie się tam zbiera takie brzydkie cóś. Poza tym miałam dziś siad plackaty na ulicy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Przed wizytą u weta chodziliśmy z Ozzym sobie po trawce i Cezar wyszedł już z auta .Ozzy jak go zobaczył pociągnął mnie na piasku na ulicy i jechałam na butach:evil_lol:....a ze ja nieobyczajna w takich butach ...bo praktycznie stosuję na nogi traperki więc klapłam .....a TZ zapytał ...a ty co robisz:angryy: Hhihihi...zachciało się elegancko ubrać to są efekty:diabloti: Quote
Recommended Posts