Gosia>>> Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Oj nieciekawie to wygląda... ale na pewno szybciutko się zagoi. Trzymamy mocno kciuki;) Alu, gdybyś chciała sobie chumor poprawić i zobaczyć jak to inni mają ciężko z bull-głupolami to zapraszam do nas. :diabloti: Quote
Kate I Luka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Dziękujemy za zainteresowanko naszą ciamajdką:loveu: Ozzy posyła cioteczkom buziaczki .....Ewusie , Basiu, Paula , Anetka, Kasiu ,Aniu,Bonitko , Behemotku:loveu::loveu::loveu: Joluś narazie sie nie ślimaczy...ale będę pamiętać;) Poczułam aż tego buziaczka... jak w kuchni mieszałam gotującą się kapustkę ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Ojej biedny Ozzulek... niech się dziadostwo chowa szybciutko! Quote
Dobcia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Biedaczek...:shake: delikatne z nego maleństwo, byle sie szybko zagoiło!!!;) Quote
sota36 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Dobcia napisał(a):Biedaczek...:shake: delikatne z nego maleństwo, byle sie szybko zagoiło!!!;) ze delikatny to rozumie,ale zeby odrazu MALENSTWO!?!?!? On wazy prawie tyle ile moj Gutek!!!!! Ze sto kilo! Quote
Kate I Luka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='sota36']ze delikatny to rozumie,ale zeby odrazu MALENSTWO!?!?!? On wazy prawie tyle ile moj Gutek!!!!! Ze sto kilo! :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
zuzolandia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 sota36 napisał(a):ze delikatny to rozumie,ale zeby odrazu MALENSTWO!?!?!? On wazy prawie tyle ile moj Gutek!!!!! Ze sto kilo! jaaaaaaaa a z kery strony Gutek wazy 100 kilo co :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol:..... chyba od grzywki heheh:evil_lol: Oj zyczymy szybkiego zagojenia sie rany ..bez dodatkowych paskudnych komplikacji :loveu::loveu::loveu:......i prosze bidula wymiziac i ucałowac :loveu: Quote
sota36 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Kate I Luka napisał(a)::megagrin: :megagrin: :megagrin: zuzolandia napisał(a):jaaaaaaaa a z kery strony Gutek wazy 100 kilo co :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol:..... chyba od grzywki heheh:evil_lol: 200 kilo???? Quote
malawaszka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 ojejj ale sie dziursko mu zrobiło :shake: biedaczek - mam nadzieję, że go to nie boli!!! Quote
Alicja Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Gosia>>>;2780580 napisał(a):Oj nieciekawie to wygląda... ale na pewno szybciutko się zagoi. Trzymamy mocno kciuki;) Alu, gdybyś chciała sobie chumor poprawić i zobaczyć jak to inni mają ciężko z bull-głupolami to zapraszam do nas. :diabloti:;)byłam ....widziałam:evil_lol: [quote name='Kate I Luka']Poczułam aż tego buziaczka... jak w kuchni mieszałam gotującą się kapustkę ;)wow bo to był buziak z turbodoładowaniem;) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ojej biedny Ozzulek... niech się dziadostwo chowa szybciutko!oj przy tylu kciukasach to sie chłopak szybko wychoruje;) [quote name='Tina.Sara']Ozzy zdróweczka :*dziękujemy:loveu: [quote name='Dobcia']Biedaczek...:shake: delikatne z nego maleństwo, byle sie szybko zagoiło!!!;)no ....do wesela się zagoi jak mawiają starozytni indianie;) [quote name='sota36']ze delikatny to rozumie,ale zeby odrazu MALENSTWO!?!?!? On wazy prawie tyle ile moj Gutek!!!!! Ze sto kilo!:mad:tak Maleństwo ...mój groszek:loveu: 100 kilo to z koopalonem a bez to 37:p [quote name='Kate I Luka']:megagrin: :megagrin: :megagrin::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='zuzolandia']jaaaaaaaa a z kery strony Gutek wazy 100 kilo co :crazyeye::evil_lol:..... chyba od grzywki heheh:evil_lol: Oj zyczymy szybkiego zagojenia sie rany ..bez dodatkowych paskudnych komplikacji :loveu::loveu::loveu:......i prosze bidula wymiziac i ucałowac :loveu:pomiziany i wycałowany:loveu: [quote name='sota36']200 kilo????taaaa 500 [quote name='malawaszka']ojejj ale sie dziursko mu zrobiło :shake: biedaczek - mam nadzieję, że go to nie boli!!!no właśnie chyba go nie boli bo nie uciaka jak go męczę no i jak sprzątam po akcji łazienkę to wchodzi i sprawdza ....a jak słyszy tabletki to ucieka ....opakowania po tabletkach sie boi:razz: Quote
malawaszka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']no właśnie chyba go nie boli bo nie uciaka jak go męczę no i jak sprzątam po akcji łazienkę to wchodzi i sprawdza ....a jak słyszy tabletki to ucieka ....opakowania po tabletkach sie boi:razz: noo to całe szczęście :multi: :multi: :multi: u mnie na odgłos blistra tabletek obydwa lecą do kuchni - Bolo bo wie że dostanie tabsy w czymś dobrym a Luna bo wie że jak Bolo dostanie to ona też :lol: Quote
Alicja Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='malawaszka']noo to całe szczęście :multi: :multi: :multi: u mnie na odgłos blistra tabletek obydwa lecą do kuchni - Bolo bo wie że dostanie tabsy w czymś dobrym a Luna bo wie że jak Bolo dostanie to ona też :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o rany ale masz fajnie .... Ozzy ma niechęć do tabletek po 1. jak mu jeden ambitny wet wpychał tabule na robale :angryy: 2. po leczeniu gronka 4 razy na dobe garść tabletek i w środku nocy:shake: i nie pomagają nawet małe czy wieksze przekupstwa Quote
mmbbaj Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Ło rany, ile ja się musiałam nakopać żeby zobaczyć co z Ozzulkiem :evil_lol: Aluś, to ty znowu pielęgniarka! Mam nadzieję, że się szubciorkiem wygoi! Może to jednak to obtarcie, a ławka brudna była? :cool3: Mizianka dla dzielnego, 500- kilogramowego misia Ozzulka :loveu: Quote
Alicja Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='mmbbaj']Ło rany, ile ja się musiałam nakopać żeby zobaczyć co z Ozzulkiem :evil_lol: Aluś, to ty znowu pielęgniarka! Mam nadzieję, że się szubciorkiem wygoi! Może to jednak to obtarcie, a ławka brudna była? :cool3: Mizianka dla dzielnego, 500- kilogramowego misia Ozzulka :loveu: ;)ja też tak myślę ze bedzie ok i to jak najszybciej ....obym tylko nie musiała zmieniać fachu;) Quote
mmbbaj Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']....obym tylko nie musiała zmieniać fachu;) Aż tak kochasz te swoje słodkie dzieciaczki w przedszkolu? :crazyeye:....:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='mmbbaj']Aż tak kochasz te swoje słodkie dzieciaczki w przedszkolu? :crazyeye:....:evil_lol:oj po przedszkolu nie muszę ze strzykawkami biegać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jutro mamy balik i mam zamiar zdążyć z kontroli u weta na 12 do pracy :cool3: Quote
LAZY Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 No widzę, ze świetnie sobie poradziłaś!:multi: Quote
Alicja Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='LAZY']No widzę, ze świetnie sobie poradziłaś!:multi: :razz:nie miałam wyjścia ...czas się dokształcić ;), bo nie było chętnych do pomocy Quote
bonita Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 No to dobranoc i jeszcze raz zdrówka Ozulkowi :) Quote
Alicja Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='bonita']No to dobranoc i jeszcze raz zdrówka Ozulkowi :) Dogobranoc ........raniutko trzeba wstać :p....a potem mam balik w przedszkolu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Dobranoc Alu :bye: Porob fotki przebierancom :cool3: Quote
Vectra Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Dogobranoc ........raniutko trzeba wstać :p....a potem mam balik w przedszkolu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i zapraszam na gg :cool3: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 hahaha Alu a za kogo się przebierasz??? :evil_lol: noo i nie pij tam za dużo :nono: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 malawaszka napisał(a):hahaha Alu a za kogo się przebierasz??? :evil_lol: noo i nie pij tam za dużo :nono: :evil_lol: właśnie - za kogo??? Quote
Recommended Posts