Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj nieciekawie to wygląda... ale na pewno szybciutko się zagoi. Trzymamy mocno kciuki;)

Alu, gdybyś chciała sobie chumor poprawić i zobaczyć jak to inni mają ciężko z bull-głupolami to zapraszam do nas. :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
Dziękujemy za zainteresowanko naszą ciamajdką:loveu:
Ozzy posyła cioteczkom buziaczki .....Ewusie , Basiu, Paula , Anetka, Kasiu ,Aniu,Bonitko , Behemotku:loveu::loveu::loveu:
Joluś narazie sie nie ślimaczy...ale będę pamiętać;)

Poczułam aż tego buziaczka... jak w kuchni mieszałam gotującą się kapustkę ;)

Posted

Dobcia napisał(a):
Biedaczek...:shake: delikatne z nego maleństwo, byle sie szybko zagoiło!!!;)
ze delikatny to rozumie,ale zeby odrazu MALENSTWO!?!?!? On wazy prawie tyle ile moj Gutek!!!!! Ze sto kilo!

Posted

sota36 napisał(a):
ze delikatny to rozumie,ale zeby odrazu MALENSTWO!?!?!? On wazy prawie tyle ile moj Gutek!!!!! Ze sto kilo!

jaaaaaaaa a z kery strony Gutek wazy 100 kilo co :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol:..... chyba od grzywki heheh:evil_lol:

Oj zyczymy szybkiego zagojenia sie rany ..bez dodatkowych paskudnych komplikacji :loveu::loveu::loveu:......i prosze bidula wymiziac i ucałowac :loveu:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
:megagrin: :megagrin: :megagrin:

zuzolandia napisał(a):
jaaaaaaaa a z kery strony Gutek wazy 100 kilo co :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol:..... chyba od grzywki heheh:evil_lol:

200 kilo????

Posted

Gosia>>>;2780580 napisał(a):
Oj nieciekawie to wygląda... ale na pewno szybciutko się zagoi. Trzymamy mocno kciuki;)

Alu, gdybyś chciała sobie chumor poprawić i zobaczyć jak to inni mają ciężko z bull-głupolami to zapraszam do nas. :diabloti:
;)byłam ....widziałam:evil_lol:

[quote name='Kate I Luka']Poczułam aż tego buziaczka... jak w kuchni mieszałam gotującą się kapustkę ;)wow bo to był buziak z turbodoładowaniem;)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ojej biedny Ozzulek... niech się dziadostwo chowa szybciutko!oj przy tylu kciukasach to sie chłopak szybko wychoruje;)

[quote name='Tina.Sara']Ozzy zdróweczka :*dziękujemy:loveu:

[quote name='Dobcia']Biedaczek...:shake: delikatne z nego maleństwo, byle sie szybko zagoiło!!!;)no ....do wesela się zagoi jak mawiają starozytni indianie;)

[quote name='sota36']ze delikatny to rozumie,ale zeby odrazu MALENSTWO!?!?!? On wazy prawie tyle ile moj Gutek!!!!! Ze sto kilo!:mad:tak Maleństwo ...mój groszek:loveu:
100 kilo to z koopalonem a bez to 37:p

[quote name='Kate I Luka']:megagrin: :megagrin: :megagrin::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='zuzolandia']jaaaaaaaa a z kery strony Gutek wazy 100 kilo co :crazyeye::evil_lol:..... chyba od grzywki heheh:evil_lol:

Oj zyczymy szybkiego zagojenia sie rany ..bez dodatkowych paskudnych komplikacji :loveu::loveu::loveu:......i prosze bidula wymiziac i ucałowac :loveu:pomiziany i wycałowany:loveu:

[quote name='sota36']200 kilo????taaaa 500

[quote name='malawaszka']ojejj ale sie dziursko mu zrobiło :shake: biedaczek - mam nadzieję, że go to nie boli!!!no właśnie chyba go nie boli bo nie uciaka jak go męczę no i jak sprzątam po akcji łazienkę to wchodzi i sprawdza ....a jak słyszy tabletki to ucieka ....opakowania po tabletkach sie boi:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no właśnie chyba go nie boli bo nie uciaka jak go męczę no i jak sprzątam po akcji łazienkę to wchodzi i sprawdza ....a jak słyszy tabletki to ucieka ....opakowania po tabletkach sie boi:razz:

noo to całe szczęście :multi: :multi: :multi: u mnie na odgłos blistra tabletek obydwa lecą do kuchni - Bolo bo wie że dostanie tabsy w czymś dobrym a Luna bo wie że jak Bolo dostanie to ona też :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']noo to całe szczęście :multi: :multi: :multi: u mnie na odgłos blistra tabletek obydwa lecą do kuchni - Bolo bo wie że dostanie tabsy w czymś dobrym a Luna bo wie że jak Bolo dostanie to ona też :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o rany ale masz fajnie ....
Ozzy ma niechęć do tabletek po
1. jak mu jeden ambitny wet wpychał tabule na robale :angryy:
2. po leczeniu gronka 4 razy na dobe garść tabletek i w środku nocy:shake:
i nie pomagają nawet małe czy wieksze przekupstwa

Posted

Ło rany, ile ja się musiałam nakopać żeby zobaczyć co z Ozzulkiem :evil_lol: Aluś, to ty znowu pielęgniarka! Mam nadzieję, że się szubciorkiem wygoi! Może to jednak to obtarcie, a ławka brudna była? :cool3: Mizianka dla dzielnego, 500- kilogramowego misia Ozzulka :loveu:

Posted

[quote name='mmbbaj']Ło rany, ile ja się musiałam nakopać żeby zobaczyć co z Ozzulkiem :evil_lol: Aluś, to ty znowu pielęgniarka! Mam nadzieję, że się szubciorkiem wygoi! Może to jednak to obtarcie, a ławka brudna była? :cool3: Mizianka dla dzielnego, 500- kilogramowego misia Ozzulka :loveu:
;)ja też tak myślę ze bedzie ok i to jak najszybciej ....obym tylko nie musiała zmieniać fachu;)

Posted

[quote name='mmbbaj']Aż tak kochasz te swoje słodkie dzieciaczki w przedszkolu? :crazyeye:....:evil_lol:oj po przedszkolu nie muszę ze strzykawkami biegać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A jutro mamy balik i mam zamiar zdążyć z kontroli u weta na 12 do pracy :cool3:

Posted

[quote name='LAZY']No widzę, ze świetnie sobie poradziłaś!:multi:
:razz:nie miałam wyjścia ...czas się dokształcić ;), bo nie było chętnych do pomocy

Posted

[quote name='bonita']No to dobranoc i jeszcze raz zdrówka Ozulkowi :)
Dogobranoc ........raniutko trzeba wstać :p....a potem mam balik w przedszkolu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
Dogobranoc ........raniutko trzeba wstać :p....a potem mam balik w przedszkolu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i zapraszam na gg :cool3: :loveu: :loveu: